شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


ترشی کلم قرمز مجلسی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی 

 

ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه باشید تا طرز  تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 

مواد اولیه :
کلم قرمز به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
هویج به میزان لازم
بادمجان بادمجان به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم
تره به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم
فلفل تند به میزان لازم

 

ترشی کلم قرمز مجلسی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی :

آب و نمک و سرکه را کمی می جوشانیم. برگ های کلم را به آرامی جدا کرده و در آب ونمک و سرکه ریخته ،می جوشانیم تا نرم شوند.
مواد داخل ترشی یعنی فلفل دلمه ای رنگی، فلفل تند، برگ کلم، هویج و بادمجان را خیلی ریز خرد می کنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد را روی برگ کلم می ریزیم و مثل دلمه آن را می پیچیم.
برا بستن دلمه ها سبزی تره را یک دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا شکنندگیش از بین برود، بعد مثل روبان دور دلمه ها می پیچیم.
برای تزیین این ترشی، هویج و برگ کلم سفید را با قالب گل مینا قالب می زنیم.
و در پایان سرکه سفید را روی ترشی میریزیم.

 

نکته :

بادمجان ها را با کمی آب نمک و سرکه می جوشانیم و چرخ کرده، داخل مواد ترشی می ریزیم .

 

منبع : سوران 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

      مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

  • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

    دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

  • طرز تهیه ترشی به

      طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

      طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

  • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

  • طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)

    طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)   گوجه شور که دستورش رو در ادامه می بینین ، ۳ تا ۴ روزه آماده میشه و با آبگوشت بسیار خوشمزه است. امیدوارم درست کنید و خوشتون …

  • ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

    طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

مطالب قبلی این بخش
  • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

    روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

    • طرز تهیه مربای قارچ

        آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

      • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

        روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

        • سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

          طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …

          • زیتون پرورده شمالی طرز تهیه زیتون پرورده شمالی

            روش درست کردن زیتون پرورده شمالی   زیتون پرورده شمالی خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی ایه که در تهیه اون از سبزی های معطر شمالی بخصوص زولنگ (چوچاق) استفاده شده.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای …

            • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

              طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …

              • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

                  روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

                • طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مربای خانگی خوش عطر و خوشمزه زمستانی

                  طرز تهیه مربای پرتقال حلقه حلقه ای مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای را ببینید.   مواد لازم برای …

                  • طرز تهیه مربا توت فرنگی

                        آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری هل ۳عدد گلاب ۲قاشق غذاخوری   طرز …

                    • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                      سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

                      • طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرغوب + نکات

                        بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی برای تهیه رب گوجه فرنگی مرغوب خانگی ، گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز …

                        • طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

                          طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

                          • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

                            چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

                            • طرز تهیه خیار شور فوری

                              آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …