ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم مجلسی به خاطر رنگ زیبایی که داره برای تزیین غذا هم استفاده میشه.
ترشی کلم ساده فوری / ترشی کلم بنفش
سرکه و آب | به نسبت برابر (اگه دوس دارید طعم سرکه بیشتر باشه، بیشتر از آب بریزید) |
نمک به ازای هر یک لیوان آب | یک قاشق مربا خوری |
شکر به ازای هر یک لیوان آب | یک قاشق چای خوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه ترشی کلم به روش رستورانی :
برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا آب، سرکه، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشه.
بعد از اینکه به جوش اومد کلم بنفشای خرد شده رو بریزید داخلش و اجازه بدید هفت الی ده دقیقه بجوشه. بذارین سرد بشه ، بعد از سرد شدن آماده خوردنه.
مابقی رو هم داخل یک شیشه بریزید و بزارید تو یخچال، این مدل ترشی کلم ، فوری آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل خوردنه.
مدل دیگه هم اینه که کلم رو بدون جوشوندن تو محلول سرکه بصورت خام بریزید تو شیشه و محلول سرکه رو بریزید روش و ده روزی صبر کنید تا برسه و قابل خوردن بشه تو این مدل میزان سرکه رو حتما دو برابر آب بریزید.
نکته :
توی روش اول که کلم ها جوشیده می شن رنگ ترشی کلم فوری شما پر رنگ تر از مدل خام میشه.
این ترشی که عکسشو گذاشتم رو جوشندم که اینقد پررنگ و خوش رنگ شده.
منبع : گروه آشپزی تلگرام