یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره

الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. امیدواریم مورد استفادتون قرار بگیره.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی غوره :

غوره عسگری یا هر انگور بی دانه

نمک به مقدار لازم

سرکه سفید

 

چهار روش تهیه ترشی غوره :

روش اول :

ابتدا غوره را دانه می کنیم یا با قیچی به صورت خوشه های کوچک می بریم. غوره را شسته و اجازه می دهیم کاملا خشک شود.

غوره را در شیشه ریخته و سرکه و نمک را اضافه می کنیم. غوره ها باید در سرکه غوطه ور باشد.

 

روش دوم :

می توانیم از آب غوره نیز به جای سرکه استفاده کنیم بدین ترتیب که آب غوره را گرفته و۵ دقیقه جوشانده وبا نمک روی غوره میریزیم بعد از گذشت ۴ روز آن را در یخچال قرار می دهیم.

 

روش سوم (غوره شور ) :

در این روش از آب نمک و نصف پیمانه سرکه به ازای هر کیلو غوره استفاده می کنیم.

این شور نیز بعد از ۴ الی ۵ روز باید در یخچال و یا جای خنک نگهداری شود.

برای جلوگیری از کپک شیشه ها را می جوشانیم و خوب خشک می کنیم.

برای روی غوره ها از چند عدد برگ مو استفاده می کنیم. سرکه باید کاملا روی غوره ها را بپوشاند.

از این غوره (شور) در خورش مسمای کدو وبادمجان استفاده می شود.

من خودم آب و نمک و یکم سرکه و یکم آب غوره میریزم وقتی باهم ترکیب کردین یکم مزه کنید نباید هیچ کدوم از طعم ها غالب باشه نمکم زیاد لازم نداره مثل خیار شور نباید شور باشه.

 

مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

 

روش چهارم :

برای تهیه ی ترشی غوره ، بهتر است غوره را درون محلولی از کات کبود و نمک قرار دهیم.

این عمل به تثبیت رنگ سبز آن کمک می کند؛ در غیر این صورت بعد از مدتی رنگ غوره ها تغییر پیدا می کند.

روش کار به این ترتیب است که یک دوم قاشق چای خوری کات کبود و ۳ قاشق نمک را درون حدود یک لیتر آب، به طور کامل حل می کنیم و غوره ها را به مدت ۲۴ ساعت درون این محلول قرار می دهیم.

سپس آن ها را درون یک صافی ریخته و چندین بار با آب سرد می شوییم.

غوره ها را روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

درون ظرف مورد نظر که باید دهانه ی آن کوچک باشد، غوره ها را ریخته و یک لیتر آب غوره و ۳-۲ قاشق نمک را با هم مخلوط می کنیم و روی غوره ها می ریزیم تا به طور کامل روی آن را بپوشاند.

برای ماندگاری بیشتر، مقداری هم سیر چرخ می کنیم و به اندازه ی ۲-۱ سانتیمتر یا یک بند انگشت روی غوره ها ریخته و درب ظرف را به طور کامل می بندیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.

 

 

منابع:تبیان/وبلاگ قدوسی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

  • دو روش برای تهیه ترشی پیاز

    طرز تهیه ترشی پیاز روش اول   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) …

  • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

      طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

  • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

  • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

    طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • طرز تهیه ترشی کلم بنفش

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ترشی کلم بنفش یکی از محبوب ترین ترشی هاست. این ترشی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای نیز دارد و برای دورچین و تزئین …

  • طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

    دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

     روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

    • طرز تهیه سس پستو

       طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

      • طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

          طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

        • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

          روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

          • طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

            طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی  سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی …

            • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

              دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

              • سس سبزیجات با ماست

                سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

                • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

                  ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

                  • طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مربای خانگی خوش عطر و خوشمزه زمستانی

                    طرز تهیه مربای پرتقال حلقه حلقه ای مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای را ببینید.   مواد لازم برای …

                    • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

                      روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

                      • مربای پوسته هندوانه با آهک طرز تهیه مربای پوست هندوانه با آهک

                        دستور پخت مربای پوست هندوانه با آهک مربای پوست هندوانه از جمله مرباهایی است که در فصل تابستان آماده می شود و بسیار خوش طعم است. مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه پوست هندوانه …

                        • استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock طرز تهیه استاک گوشت | طرز تهیه استاک قهوه ای (brown stock)

                          طرز تهیه استاک گوشت (استاک قهوه ای) تهیه استاک گوشت یا استاک قهوه ای نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد، ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در …

                          • طرز تهیه مربای آناناس

                                روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

                            • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                              سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …