پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه ترشی به

 

ترشی به, درست کردن ترشی به

طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد.

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است.

ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.

 

آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مناسب فصل : همه فصول

 

مواد لازم :
به ۱ کیلو گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب ۱ لیتر
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه :

من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم.

خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.
به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.

 

نکته تهیه ترشی به:

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسیار خوش طعم است.

 

منبع : beryooni.com
 
 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 11, میانگین امتیاز: 4,36 از 5)
Loading...