چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


ترشی بامیه

دستور تهیه ترشی بامیه 

بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون مزه ولزجی بامیه احساس نمیشه.

 

 

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه :

۲ حبه سیر بزرگ و خرد شده
۱ یا ۲ عدد فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری تخم شوید
۵۰۰ گرم بامیه ی کوچک
۲ فنجان سرکه
۲ فنجان آب
۱ قاشق غذاخوری نمک

 

طرز تهیه ترشی بامیه :

سیر ، فلفل قرمز و تخم شوید رو توی شیشه بریزین.

سرکه و آب رو همراه نمک بزارین روی حرارت تا بجوشه ، سپس بزارین تا کمی خنک بشه (سرد نشه).
بامیه ها رو توی شیشه بریزین و با مخلوط سرکه شیشه ها رو پر کنین و داخل یخچال بزارین.
بعد از سه هفته ترشی بامیه آماده ست.

ترشی بامیه

 

روش دیگر تهیه ترشی بامیه :

مواد مورد نیاز:
بامیه: ۲۵۰ گرم
سرکه: یک دوم لیوان
موسیر: ۳تا۴ عدد
فلفل قرمزتازه تند: ۳عدد
پورد فلفل قرمز، تخم گشنیز، گلپر درسته: ازهرکدام نیم قاشق مربا خوری

جعفری و ترخون تازه خرد شده
نعناء خشک یکی دو قاشق

طرز تهیه:
در ابتدا بامیه ها تمیز کرده و می شوییم. آنها را با کمی سرکه و آب ۵دقیقه می گذاریم روی حرارت.

درون الک ریخته کمی اب جوش روی ان ریخته تالیزی بامیه از بین برود:کنار گذاشته تا بامیه سرد شود.

سرکه آب نمک را روی حرارت تا جوش بیاید کنارگذاشته تاسرد شود.
تمام مواد را داخل شیشه می ریزیم . مخلوط سرکه را اضافه می کنیم.

من در یخچال نگه میدارم و بعد از یک هفته آماده است.

ترشی بامیه

 

توصیه های مهم برای تهیه و نگهداری ترشی بامیه :

برای تهیه ترشی بامیه موقع خرید سعی کنید بامیه هایی را انتخاب کنید که زیاد سر اون رو نچیده باشن تا شیره چسبناکش بیرون نزنه.

سرکه خالص و مرغوب نیز در کیفیت و مزه ترشی بامیه موثر است پس بهتر است از سرکه خالص انگور استفاده کنید.

باقی‌مانده ترشی مورد استفاده را مجددا داخل ظرف اصلی نریزید بلکه آن را در ظرف کوچک‌تری نگهداری کنید.

می تونین آب نمک که درست کنید(کمی شور باشه). بامیه ها رو ۵ یا ۶ ساعت در این آب نمک قرا بدید و سپس در آب معمولی ۱ ساعت قرار بدید و بعدا اگه خواستین هم برا فریز کردن و هم ترشی درست کردن دیگه چسبناک نمیشه

اگر نمی تونین زیاد ترشی بخورین ابتدا مقدار مساوی آب و سرکه رو با هم بجوشونین و بعد خنک شدن بریزین روی بامیه ها

دوستان اگر میخواهید بامیه هاتون مثل ذرت کنسروی زیر دندون حس بشه و لذت بخش باشه بامیه رو نجوشونید ولی اگر نرم تر دوست دارین در آخر جوش سرکه و آب بگذارید بامیه چند جوش کم بخوره ولی به تردی روش اول نمیشه.

برای از بین بردن لیزی بامیه ها کمی با آب و سرکه آن را بجوشانید و بعد در صافی ریخته و کمی آب جوش روی آن بریزید.

 

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

  • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

  • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

      مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

  • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

    ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • طرز تهیه ترشی به

      طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

    روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

  • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

      طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای زرشک

    طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

    • تهیه سس سویا در منزل / سس سویا خانگی

      طرز تهیه سس سویا خانگی دوستای عزیز قبل از همه بگم که سس سویا مراحل خیلی خیلی پیچیده و طولانی رو داره برای درست شدن که نوع خونگیش ممکنه حتی تا ۱سال هم طول بکشه …

      • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

        طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

        • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

          طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …

          • طرز تهیه مربای هویج

            طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

            • طرز تهیه مربای هلو

              مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

              • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

                روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

                • طرز تهیه سس پستو

                   طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

                  • دو روش تهیه ترشی بندری

                    دو دستور تهیه ترشی بندری   در این مطلب دو روش ساخت ترشی بندری که یکی از ترشیجات بسیار خوش عطر و خوش طعم است تقدیم شما عزیزان میشود :   روش اول :   …

                    • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

                      دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

                      • طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

                        لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

                        • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

                          چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

                          • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

                            چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

                            • طرز تهیه سس خامه لیمویی

                              طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …