جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


ترشی بامیه

دستور تهیه ترشی بامیه 

بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون مزه ولزجی بامیه احساس نمیشه.

 

 

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه :

۲ حبه سیر بزرگ و خرد شده
۱ یا ۲ عدد فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری تخم شوید
۵۰۰ گرم بامیه ی کوچک
۲ فنجان سرکه
۲ فنجان آب
۱ قاشق غذاخوری نمک

 

طرز تهیه ترشی بامیه :

سیر ، فلفل قرمز و تخم شوید رو توی شیشه بریزین.

سرکه و آب رو همراه نمک بزارین روی حرارت تا بجوشه ، سپس بزارین تا کمی خنک بشه (سرد نشه).
بامیه ها رو توی شیشه بریزین و با مخلوط سرکه شیشه ها رو پر کنین و داخل یخچال بزارین.
بعد از سه هفته ترشی بامیه آماده ست.

ترشی بامیه

 

روش دیگر تهیه ترشی بامیه :

مواد مورد نیاز:
بامیه: ۲۵۰ گرم
سرکه: یک دوم لیوان
موسیر: ۳تا۴ عدد
فلفل قرمزتازه تند: ۳عدد
پورد فلفل قرمز، تخم گشنیز، گلپر درسته: ازهرکدام نیم قاشق مربا خوری

جعفری و ترخون تازه خرد شده
نعناء خشک یکی دو قاشق

طرز تهیه:
در ابتدا بامیه ها تمیز کرده و می شوییم. آنها را با کمی سرکه و آب ۵دقیقه می گذاریم روی حرارت.

درون الک ریخته کمی اب جوش روی ان ریخته تالیزی بامیه از بین برود:کنار گذاشته تا بامیه سرد شود.

سرکه آب نمک را روی حرارت تا جوش بیاید کنارگذاشته تاسرد شود.
تمام مواد را داخل شیشه می ریزیم . مخلوط سرکه را اضافه می کنیم.

من در یخچال نگه میدارم و بعد از یک هفته آماده است.

ترشی بامیه

 

توصیه های مهم برای تهیه و نگهداری ترشی بامیه :

برای تهیه ترشی بامیه موقع خرید سعی کنید بامیه هایی را انتخاب کنید که زیاد سر اون رو نچیده باشن تا شیره چسبناکش بیرون نزنه.

سرکه خالص و مرغوب نیز در کیفیت و مزه ترشی بامیه موثر است پس بهتر است از سرکه خالص انگور استفاده کنید.

باقی‌مانده ترشی مورد استفاده را مجددا داخل ظرف اصلی نریزید بلکه آن را در ظرف کوچک‌تری نگهداری کنید.

می تونین آب نمک که درست کنید(کمی شور باشه). بامیه ها رو ۵ یا ۶ ساعت در این آب نمک قرا بدید و سپس در آب معمولی ۱ ساعت قرار بدید و بعدا اگه خواستین هم برا فریز کردن و هم ترشی درست کردن دیگه چسبناک نمیشه

اگر نمی تونین زیاد ترشی بخورین ابتدا مقدار مساوی آب و سرکه رو با هم بجوشونین و بعد خنک شدن بریزین روی بامیه ها

دوستان اگر میخواهید بامیه هاتون مثل ذرت کنسروی زیر دندون حس بشه و لذت بخش باشه بامیه رو نجوشونید ولی اگر نرم تر دوست دارین در آخر جوش سرکه و آب بگذارید بامیه چند جوش کم بخوره ولی به تردی روش اول نمیشه.

برای از بین بردن لیزی بامیه ها کمی با آب و سرکه آن را بجوشانید و بعد در صافی ریخته و کمی آب جوش روی آن بریزید.

 

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

    طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

  • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

    روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

    دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

    طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

  • دو روش برای تهیه ترشی پیاز

    طرز تهیه ترشی پیاز روش اول   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) …

  • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

  • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

    طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سس پستو

     طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

    • مربای پوست هندوانه , مربای هندوانه طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

        دستور پخت مربای پوست هندوانه  مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست …

      • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

        سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

        • طرز تهیه مربای هلو

          مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

          • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

            چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

            • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

              دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

              • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

                طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

                • طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه • دستوری کامل برای تهیه خیار شور خانگی سالم و خوشمزه

                  طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه خانگی امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه خیار شور فوری را خواهید دید که هم سالم و خیلی خوشمزه است و هم درست کردنش بسیار راحته. …

                  • طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

                    روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …

                    • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

                      دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

                      • طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

                          طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

                        • طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

                            با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن …

                          • طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

                            لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو ۲ ق.غ تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ …

                            • طرز تهیه مربای آلبالو

                              طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …