دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


ترشی آلبالو

چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟

ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد.

با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار میوه های تابستانی داغ است. اگر به دنبال روشی برای نگهداری آلبالو برای فصول دیگر سال هستید، ما ترشی آلبالو را به شما توصیه می کنیم.

آلبالو به دلیل خواص بی شمار و خاصیت ضدسرطانی میوه ای بی نظیر است و به همین سبب ترشی آلبالو نیز طرفداران زیادی دارد.
آلبالو سرشار از ویتامین های  A، B، C و حاوی مقادیر مناسبی از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است و در ۱۰۰ گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری وجود دارد.

ماساژ آلت تناسلی | چگونه آلت تناسلی شوهرم را ماساژ بدهم

ترشی آلبالو

 

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو :

آلبالو یک کیلو گرم

سرکه سفید به مقدار لازم

سنگ نمک ۱قاشق سوپخوری

شکر یک چهارم پیمانه

تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی آلبالو :

برگ و دم آلبالوها را گرفته وب ان ها را خوب شویید. سپس در آبکش ریخته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شده و کاملا خشک شود.

سرکه , نمک و تخم گشنیز و شکر را در قابلمه ای لعابی و یا استیل بریزید پس از جوش آمدن بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بماند و جوش بخورد.

پس از این مدت از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.

آلبالو را در ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید سپس مخلوط سرکه را روی آنها ریخته چند ضربه به بدنه شیشه بزنید تا هوای اضافی آن ها خارج شود.

سپس در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و دور از نور خورشید نگه دارید.

 

ترشی آلبالو

 

نکات :

پس از جدا کردن دم آلبالو نباید آن را بمدت طولانی در هوای آزاد نگه دارید زیرا باعث فاسد شدن سریع آن میشود.

برای تهیه این ترشی دقت کنید آلبالو های سالم را انتخاب کنید.

می توانید به جای آلبالوی تازه آلبالوی خشک نیز استفاده کنید که در این صورت نمک را باید حذف کنید.

 

فکر بکر : روش نگهداری ترشی و جلوگیری از کپک زدن آن

مهم ترین نکته در تهیه و ترشی خوب ,سرکه آن است که باید خالص و سالم و بدون آب باشد.

اگر از خالص بودن سرکه ترشی مطمئن نیستید حتما قبل از استفاده آن را بجوشانید .

هنگام مصرف ترشی از داخل شیشه از قاشق یا ملاقه کاملا تمیز خشک و بدون چربی استفاده کنید.

 

روش استریل کردن ظرف شیشه ای ترشی :

شیشه هایی که برای ترشی، مربا یا کنسرو کردن درنظر گرفته اید را به خوبی شسته و یک حوله ضخیم کف یک قابلمه جا دار قرار دهید و شیشه ها را روی آن بچینید.

استریل کردن شیشه

یک دستمال یا حوله بین شیشه ها قرار دهید تا به هنگام جوشیدن شیشه ها با یکدیگر تماس نداشته باشند.

قابلمه را از آب سرد پر کنید، به طوری که سطح شیشه ها پوشیده از آب باشد. سپس به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط اجازه جوشیدن به آن دهید.

پس از ۳۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیشه ها خنک شوند.

شیشه ها را با کوچکترین تماس دست به یک حوله تمیز منتقل نمایید و به صورت وارونه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

در این مرحله می توانید شیشه ها را با مواد مورد نظر پر کنید.

در این مرحله پس از بستن درب شیشه ها، به مدت ۳۰ دقیقه با آب بجوشانید و پس از خنک شدن به یخچال منتقل نمایید.

 

منابع: آشپزی ستاره/آکاایران/ساناز سانیا



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

    طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

    روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

  • ایده خوراکی های خوشمزه با پیاز

    ۹ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با پیاز     تا حالا درمورد خواصی که پیاز داره مطالعه کردین؟ احتمالا بعد از اینکه کمی در مورد خواصش مطالعه کنین این فکر به ذهنتون میرسه …

  • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

    دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

  • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

    طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

  • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

  • طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه انواع سس سینه مرغ

    هفت سس آسان و خوشمزه برای سینه‌ مرغ    طرز تهیه سس سینه مرغ برای طعم دار کردن آن   سینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که …

    • سس پیتزا طرز تهیه سس پیتزا

        روش تهیه سس پیتزا در منزل  سس پیتزا نقش مهمی در دلچسب تر نمودن طعم پیتزا داره. سس پیتزا مثل پنیر از اجزای جدا نشدنی پیتزا هست. در ادامه روش تهیه سسی خوش طعم …

      • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

        طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

        • طرز تهیه مربای کامکوات

             طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

          • سس سبزیجات با ماست

            سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

            • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

              دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

              • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

                دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

                • زیتون پرورده شمالی طرز تهیه زیتون پرورده شمالی

                  روش درست کردن زیتون پرورده شمالی   زیتون پرورده شمالی خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی ایه که در تهیه اون از سبزی های معطر شمالی بخصوص زولنگ (چوچاق) استفاده شده.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای …

                  • طرز تهیه سس بشامل

                        مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

                    • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

                      طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …

                      • طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

                          آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها …

                        • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

                          طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

                          • طرز تهیه مربای گل گاوزبان

                              طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

                            • طرز تهیه سس پستو

                               طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …