دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


ترشی آلبالو

چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟

ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد.

با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار میوه های تابستانی داغ است. اگر به دنبال روشی برای نگهداری آلبالو برای فصول دیگر سال هستید، ما ترشی آلبالو را به شما توصیه می کنیم.

آلبالو به دلیل خواص بی شمار و خاصیت ضدسرطانی میوه ای بی نظیر است و به همین سبب ترشی آلبالو نیز طرفداران زیادی دارد.
آلبالو سرشار از ویتامین های  A، B، C و حاوی مقادیر مناسبی از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است و در ۱۰۰ گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری وجود دارد.

ماساژ آلت تناسلی | چگونه آلت تناسلی شوهرم را ماساژ بدهم

ترشی آلبالو

 

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو :

آلبالو یک کیلو گرم

سرکه سفید به مقدار لازم

سنگ نمک ۱قاشق سوپخوری

شکر یک چهارم پیمانه

تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی آلبالو :

برگ و دم آلبالوها را گرفته وب ان ها را خوب شویید. سپس در آبکش ریخته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شده و کاملا خشک شود.

سرکه , نمک و تخم گشنیز و شکر را در قابلمه ای لعابی و یا استیل بریزید پس از جوش آمدن بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بماند و جوش بخورد.

پس از این مدت از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.

آلبالو را در ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید سپس مخلوط سرکه را روی آنها ریخته چند ضربه به بدنه شیشه بزنید تا هوای اضافی آن ها خارج شود.

سپس در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و دور از نور خورشید نگه دارید.

 

ترشی آلبالو

 

نکات :

پس از جدا کردن دم آلبالو نباید آن را بمدت طولانی در هوای آزاد نگه دارید زیرا باعث فاسد شدن سریع آن میشود.

برای تهیه این ترشی دقت کنید آلبالو های سالم را انتخاب کنید.

می توانید به جای آلبالوی تازه آلبالوی خشک نیز استفاده کنید که در این صورت نمک را باید حذف کنید.

 

فکر بکر : روش نگهداری ترشی و جلوگیری از کپک زدن آن

مهم ترین نکته در تهیه و ترشی خوب ,سرکه آن است که باید خالص و سالم و بدون آب باشد.

اگر از خالص بودن سرکه ترشی مطمئن نیستید حتما قبل از استفاده آن را بجوشانید .

هنگام مصرف ترشی از داخل شیشه از قاشق یا ملاقه کاملا تمیز خشک و بدون چربی استفاده کنید.

 

روش استریل کردن ظرف شیشه ای ترشی :

شیشه هایی که برای ترشی، مربا یا کنسرو کردن درنظر گرفته اید را به خوبی شسته و یک حوله ضخیم کف یک قابلمه جا دار قرار دهید و شیشه ها را روی آن بچینید.

استریل کردن شیشه

یک دستمال یا حوله بین شیشه ها قرار دهید تا به هنگام جوشیدن شیشه ها با یکدیگر تماس نداشته باشند.

قابلمه را از آب سرد پر کنید، به طوری که سطح شیشه ها پوشیده از آب باشد. سپس به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط اجازه جوشیدن به آن دهید.

پس از ۳۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیشه ها خنک شوند.

شیشه ها را با کوچکترین تماس دست به یک حوله تمیز منتقل نمایید و به صورت وارونه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

در این مرحله می توانید شیشه ها را با مواد مورد نظر پر کنید.

در این مرحله پس از بستن درب شیشه ها، به مدت ۳۰ دقیقه با آب بجوشانید و پس از خنک شدن به یخچال منتقل نمایید.

 

منابع: آشپزی ستاره/آکاایران/ساناز سانیا



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • طرز تهیه ترشی به

      طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

  • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

    دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

  • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

  • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

      مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

  • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

    طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

  • طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

  • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

    • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

      دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

      • سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا

        طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی   سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که …

        • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

           روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

          • طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه • دستوری کامل برای تهیه خیار شور خانگی سالم و خوشمزه

            طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه خانگی امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه خیار شور فوری را خواهید دید که هم سالم و خیلی خوشمزه است و هم درست کردنش بسیار راحته. …

            • پنج روش تهیه سس سفید

              طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

              • طرز تهیه مربای هلو

                مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

                • ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن

                  دستور تهیه ترشی بامیه  بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون …

                  • طرز تهیه لواشک انبه خانگی

                     لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

                    • طرز تهیه سس پستو

                       طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

                      • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

                        دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

                        • طرز تهیه خامه ترش در منزل

                            برای تهیه بسیاری از کیک ها و شیرینی ها به خامه ترش نیاز دارید در صورتیکه ممکن است دسترسی به خامه ترش آماده نداشته باشید و از تهیه کیک یا شیرینی مورد علاقه خود …

                          • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

                            دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

                            • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

                              طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …