دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


تاکوی مرغ با بیکن

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

گوشت بیکن ۳ تکه

ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه ی مرغ)

پودر فلفل قرمز شیرین ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری (دودی)
گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
سیر  ۳ حبه (ریز خرد شده)
فلفل کاین ۱/۸ قاشق چایخوری (کمتر یا بیشتر، بسته به اینکه می خواهید تاکو چقدر تند شود)
عصاره مرغ ۱/۴ فنجان (یا آب یا عصاره سبزیحات)
آب لیمو ترش آب نصف لیمو نمک طبق ذائقه
نان تورتیلا ۱۰ عدد (از آرد ذرت یا گندم، گرم شده)

این تاکوی مرغ دودی و خوش طعم را با مواد رویی مورد علاقه ی خود سرو کنید. ما عاشق چیزی درخشان و تازه مانند لیموترش؛ پیاز و گشنیز هستیم. فهرستی از مواد مناسب برای روی تاکو را اینجا جمع کرده ایم اما هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید.

طرز تهیه:

تاکوی مرغ با بیکن

 *  بیکن را در یک ماهیتابه ی بزرگ روی حرارت متوسط ۸ دقیقه تفت دهید و در موقع لازم برگردانید تا روغن بیندازد و بیکن برشته شود.
*  بیکن را روی حوله ی کاغذی خشک کنید تا روغنش گرفته شود و کنار بگذارید. همه ی روغن بیکن جز ۲ قاشق سوپخوری از آن را دور بریزید.
*  دو طرف مرغ را با نمک مزه دار کنید. مرغ را به صورت یک لایه داخل تابه قرار دهید و ۵ دقیقه تا برشته شود تفت دهید. برگردانید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر تا زمانی که کامل بپزد تفت دهید. حرارت را کم کنید و مرغ را روی تخته قرار دهید و ریز خرد کنید.

تاکوی مرغ با بیکن
 *  پودر فلفل قرمز، زیره، پاپریکای دودی، گشنیز و سیر را به تابه اضافه کنید. ۱ دقیقه هم بزنید و تفت دهید.

تاکوی مرغ با بیکن

 *  مرغ را مجدداً‌ داخل تابه بریزید. عصاره مرغ را روی آن بریزید و با یک قاشق چوبی تکه های قهوه ای را که به کف تابه چسبیده اند جدا کنید.
آنقدر بپزید تا عصاره غلیظ شود و روی مرغ را بپوشاند. آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید.

تاکوی مرغ با بیکن
 *  مرغ را در کنار تورتیلای گرم و مواد مورد علاقه ی خود برای روی تاکو سرو کنید. فراموش نکنید تا بیکن را هم خرد کنید و روی تاکو بریزید.

تاکوی مرغ با بیکن

 

مواد مواد مناسب برای روی تاکو:

پیاز، پیاز ترشی قرمز، پنیر، خامه ترش یا خامه، آووکادو یا گواکامولی، سس تند، ترشی فلفل سبز تند، کاهو یا کلم و گشنیز.

تاکوی مرغ با بیکن

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه شنیسل مرغ

      شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

    مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

  • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

        طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

مطالب قبلی این بخش
  • خورش کرفس

     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

    • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

      دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

      • طرز تهیه دلمه برگ مو

        طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

        • طرز تهیه خورش پرتقال

              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

          • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

              مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

            • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

              دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

              • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

                طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

                • طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی

                  طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی   روشی آسان برای تهیه سیب زمینی بریان با طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی تقدیم به شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی. آماده سازی: ۵ …

                  • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

                        طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

                    • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

                      طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

                      • طرز تهیه بابا قنوش

                        روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

                        • طرز تهیه کیک سیب زمینی

                            چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

                          • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

                            طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

                            • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                              طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …