شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟

تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب پنیر و اسفناج در این پای یادآور طعم غذاهای یونانی است.

مواد لازم :

اسفناج ۵۰۰ گرم
آرد دو پیمانه
کنجد یک قاشق غذا خوری
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
موسیر و سیر به اندازه دلخواه
نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
پنیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

 

برای تهیه پایه تارت اسفناج :

۱-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.

۳-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.

۴-خمیر را گرد کنید.

۵-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.

۶-خمیر اضافی را بگیرید.

۷-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.

۸-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.

 

برای تهیه مواد میانی تارت اسفناج :

۱-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.

۲-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.

۳-آن را در آبکش بریزید.

۴-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.

۵-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.

۶-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.

۷-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.

۸-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

۹-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.

۱۰-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

۱۱-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.

 

 

منبع :وب‌سایت آشپزباشی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خورش ریواس

    طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

    • طرز تهیه پاچانگای گوشت

        طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

      • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

        طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

        • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

          آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

          • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

            روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

            • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

              بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

              • طرز تهیه میگو سوخاری

                                       طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

                • طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

                  روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

                  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

                    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

                    • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

                      آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

                      • طرز تهیه چیپس بادمجان

                            مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

                        • طرز تهیه مرغ ترش تنوری

                          طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

                          • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

                            طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

                            • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

                                   دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …