طرز تهیه بیسکویت گرانولا
مواد لازم:
جو پرک شده : ۲ پیمانه
آرد : ۱ پیمانه
شکر : ۳/۴ پیمانه
کشمش : ۳/۴ پیمانه
جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده : ۱/۲ پیمانه
روغن نباتی : ۱/۲ پیمانه
عسل : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه بیسکویت گرانولا، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و با اسپری روغنی کنید.
در یک کاسه بزرگ، جو، آرد، شکر، کشمش، جوانه گندم، نمک، دارچین و گردو را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، روغن، عسل، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید.
مخلوط آرد و مخلوط عسل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
خمیر را در ظرف مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده اید، بگذارید، تا زمانی که طلایی رنگ شود
بیسکویت گرانولا را از فر خارج کنید و به قطعات مورد نظر برش دهید.