دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا

 

بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت را به شما عزیزان آموزش بدیم. پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۴/۳ لیوان

وانیل پودری ۸/۱ ق چ

نمک ۸/۱ ق چ

بیکینگ پودر ۸/۱ ق چ

آرد ۸/۱ ۱ لیوان

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

طرزتهیه:

کره باید حتما به دمای اتاق برسه پس از قبل برنامه ریزی کنید. کره و شکر و وانیل رو خوب هم بزنید (یک دقیقه). من وانیل مایع استفاده نمیکنم چون عطر وانیل پودری توی بیسکویت رو بیشتر دوست دارم . ولی شما از هر اسانسی که دوست دارید استفاده کنید. بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه هم میزنیم.

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو الک میکنیم.  بیسکویت ها پف کنن و تغییر شکل بدن. توصیه میکنم یک لیوان از آرد رو به مخلوط اضافه کنید و بعد اگه دیدید چسبناکه بقیه آرد رو هم بریزید توش. چون جنس آردها فرق میکنه ممکنه حتی به آرد بیشتری نیاز داشته باشید ولی اصلا توصیه نمیکنم چون بعد بیسکویتتون سفت میشه.

دو نکته دیگه درمورد سفت شدن بیسکویت: اول اینکه اگه کره رو زیادی بزنیم در نهایت بیسکویتمون سفت میشه. پس بیشتر از مقداری که گفتم همش نزنید (منظورم همزن برقیه ها). دوم اینکه خمیر رو ورز ندید. هم زدن زیادی ( با استند میکسر ) و یا ورز دادن خمیر باعث میشه که بیسکویت تون سفت شه. از ما گفتن بود.

حالا خمیر رو نصف کرده و در دو کیسه به شکل دیسک (مطابق تصویر) در آورده و توی یخچال میذاریم به مدت یک ساعت.

بعد یکی از دیسکها رو از یخچال بیرون آورده و با وردنه روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم. اینی که میبینید ضخامت مناسب واسه این رسپیه. تقریبا چهار میل. البته من معتقدم برای این رسپی هر چقدر که بیسکویت مون نازک تر باشه تردتر و خوشمزه تر میشه ولی وقتی زیادی نازکه ممکنه نتونید خوب منتقلش کنید و بد فرم میشه. پس همین ضخامت خوبه. بعدها یه رسپی دیگه میگم که میشه با ضخامت های زیاد کار کرد. اون شیکتر میشه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

با قالب دایره ای قالب میزنیم. من از رینگ شش سانتیم استفاده کردم. شما مجبور نیستید. تازه حتی میتونید از لیوان یا قوطی کنسرو استفاده کنید. خوبی این هندونه ها به اینه که قر و فر نداره.

بعد هر دایره رو با کارد از وسط نصف میکنیم. و اضافی خمیر رو برمیداریم و دیسکش میکنیم و باز میذاریم توی یخچال.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

نیم دایره ها رو به سینی منتقل میکنیم. من توی هر سینی ۶ تا هندونه گذاشتم و هر سینی رو جداگانه گذاشتم توی یخچال چون یخچالم جای سینی بزرگ رو نداره. و تازه اینطوری اگه یه سینی توی فر خراب شه فقط شش هندونه قربانی میشن. پس بعد از قالب زدن ، بیسکویت ها رو برای ده دقیقه توی یخچال قرار میدیم.

به همین ترتیب دیسک دوم رو از یخچال بیرون آورده و قالب میزنیم. خمیر رو دو بار نمیتونید پهن کنید و هر بار باید بذارید توی یخچال و اون یکی خمیر رو بیرون بیارید. چرا؟ چون به خاطر حرارت دستتون خمیر نرم میشه و چسبناکه و حاشیه هندونه هاتون صاف از آب در نمیاد و در نهایت بیسکویتهای تمیزی نخواهید داشت.

و البته توی جابجا کردن بیسکویت ها هم بیشتر دقت کنید و مثل من اینقدر بی حوصله نباشید. حیفه. توی نتیجه کار تاثیر زیادی داره.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم.

مدت زمان پخت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه. فر باید حتما گرم باشه. کنارشون بایستید. بیسکویت ها نباید تغییر رنگ بدن همین که حاشیه شون قهوه ای شد کفایت میکنه. اگه هم زود بیرونش بیارید خام میمونه و در نهایت بیسکویتتون سفت میشه (این جریان سفت شدن بیسکویت چیز مهمیه. اگه همه موارد رو رعایت نکنید و از دستتون در بره … بیسکویتهاتون بدمزه میشن. کی یه همچین چیزی میخواد؟)

میدونم سخته… میدونم کل خونه تون رو بوی خوب وانیل و کره پر کرده… میدونم غیر ممکنه که جلوی خودتون رو بگیرید… ولی… تابیسکویت ها کاملا سرد نشدن ازش نخورید! در غیر این صورت میخوره تو ذوقتون. چون تا سرد نشن مزه شون خوب نیست!

بعد که سرد شد اجازه دارید نصف بیسکویتها رو بخورید. من معمولا دو تا سینیش رو میذارم حسابی برشته شه و میشینم پشتش و تا تموم نشده پا نمیشم! شدیدا اعتیاد آوره. آخه باید حق بدید … خوردن بیسکویت تازه از تنور در اومده ، یه چیـــــــــــــــــــــــز دیگه است!

بیسکویت ها رو بعد از اینکه کااااااااااااملا سرد شدن ، سریع بذارید توی کیسه که هوا نبینه. رطوبت خرابش میکنه.با این رسپی یه چیزی تو مایه های ۵۰ تا هندونه بدست میارید.

ما به چهار رنگ نیاز داریم. با سبز شروع میکنیم. با نوک خلال دندون یه کم رنگ سبز به آیسینگ میزنیم. نوکش! این خوب رنگ میگیره پس زیاده روی نکنید.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

بعد زرد. بازم فقط نوکش. وقتی زردمون آماده شد، یه کم از سبز بهش اضافه میکنیم که در نهایت دو تم سبز داشته باشیم.

هدفمون اینه که پوست هندونه هامون از اون راه راهی هاش باشن. پس یه سبز تیره میخوایم و یه سبز روشن. و میبینید که میزانش هم کمه. چون پوست هندونه از بغل دیده میشه و بیشتر قسمت قرمز هندونه است که تو دیده.

حالا قرمز. دو رنگ هست که جریانش متفاوته. قرمز و سیاه. برعکس سایر رنگها این دو رنگ ، متاسفانه با نوک خلال دندون جواب نمیگیرن. پس باید بیشتر رنگ بریزیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

زیادی قرمزش نکنید. چون میخویام هندونه ها یه کمی صورتی-قرمز باشن. و همیشه هم این نکته یادتون نره که توی رویال آیسینگ…رنگها به مرور زمان تیره تر میشن. پس هنگام استفاده از تم های روشن خوب دقت کنید که زیادی رنگ نزنید.

و سیاه. دیگه متاسفانه باید زیاد رنگ اضافه کنید که مشکی مشکی شه. ولی خوبیش به اینه که مقدار خیلی خیلی کمی سیاه لازم داریم چون تخمه های هندونه ها تعدادشون زیاد نیست.

یه کاغذ روغنی بزرگ پهن میکنیم و همه بیسکویت خوشگلهامون رو جلومون میچینیم (زشتهاش قبلا خورده شدن البته!). و رنگها رو هم کنارمون میذاریم. و همینطور یه عالمه کاغذ روغنی مثلثی شده . واسه ساختن قیف کاغذی. و یا اگه تجربه کافی ندارید میتونید از قیف و ماسوره شماره یک و دو و چهار استفاده کنید. و بطری پلاستیکی برای فلودینگ.

لازم به توضیح نیست که باید غلظت رویال آیسینگتون رو با قانون ده ثانیه تنظیم کنید. وقتی یه خط توی ظرف آیسینگ میکشیم این خط باید در عرض ۵ تا ۱۰ ثانیه محو شه. این میشه غلظت مناسب برای شروع کار. اگه سفت بود بهش آب اضافه میکنیم ( هر بار نصف قاشق چای خوری. بعد هم میزنیم و تست میکنیم. اگه سفت بود باز دوباره نصف قاشق چای خوری آب…تا به غلظت مناسب برسیم.) و اگه شل بود پودر قند اضافه میکنیم.

بعد توی قیف میریزیم و شروع میکنیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

حاشیه بیرونی هندونه رو یه خط قوسی سبز میکشیم. کلفت نباشه. میبینید که رویال آیسینگم سفت نیست. پس ما بر خلاف سایر تزئینها، هدفمون دورگیری نیست.

همه رو به همین شکل انجام میدیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

سریعا…قبل از اینکه ببنده… با رنگ سبز کمرنگمون، خطوط ریزی روی خط سبز پر رنگمون اضافه میکنیم. اینطوری پوست هندونه مون راه راه میشه. و چون هر دو رنگ خیس هستن… تقریبا با هم یکی میشن. مگه اینکه سبز پر رنگ سفت شده باشه که دیگه سبز کم رنگ روش قرار میگیره و توش فرو نمیره.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

حالا قسمت سفید رنگ هندونه رو رسم میکنیم. غلظت خیلی مهمه. نه اونقدر سفته که به هم نچسبن و فاصله ایجاد شه…نه اونقدر شله که تو هم ترکیب شن.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

همه رنگهای سفید رو هم تموم میکنیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

حالا رنگ قرمز. چسبیده به رنگ سفید رنگش میکنیم. میبینید که رنگ قرمزم یه کم شلتره.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

و حالا توش رو پر میکنیم. غلظت خیلی مهمه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

همینطور که میبیند اینقدر شل هست که رنگ قرمز یکدستی بهمون بده. و اینقدر سفت هست که از بیسکویت سرازیر نشه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

بعد دیگه میریم تا چند ساعت بعدش! مهمه. باید رنگ قرمز کاملا خشک بشه. کاااااااااااااااااااااااااااملا. چرا؟ ما باز یه قانون دیگه توی رویال آیسینگ داریم. همه رنگها با هم دوستن…به جز قرمز و سیاه. در هنگام کار کردن با دو رنگ قرمز و سیاه باید مطمئن باشید که رنگهای دیگه کاملا خشک شده باشن. وگرنه این دو رنگ بعد از مدتی توی رنگهای دیگه نفوذ میکنن. یعنی الان اگه رنگ قرمزتون کااااااااااااااااملا خشک نباشه، بعد از اینکه تخمه هندونه ها رو کشیدید… سیاه توی قرمز نشت میکنه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

برای کشیدنش… دستمون رو ثابت نگه میداریم…قیف رو فشار میدیم و وقتی سایزش مناسب بود دستمون رو به سمت پایین میکشیم تا نوک تخمهه تیز بشه.

این شیرینی هم اشتهای کودک شما را تحریک می کند هم جذابیت خاص به تزیینات شیرینی در این ایام می دهید .

 

 

طیبه شف

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

    دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

  • طرز تهیه کاپ کیک رژیمی طرز تهیه کاپ کیک رژیمی مخصوص بیماران دیابتی با شکر قهوه ای رژیمی

    طرز تهیه کاپ کیک رژیمی با شکر قهوه ای رژیمی  کاپ کیک رژیمی تفاوتی با کاپ کیک معمولی ندارد و برای افرادی که رژیم لاغری هم دارد مناسب است. البته نباید در خوردن این شیرینی زیاده …

  • طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر شب یلدا

    طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر ویژه شب یلدا چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیباست که  شب یلدای شما رو در کنار خانواده و دوستان به یادماندنی تر خواهد کرد. تقدیم به تمام همراهان …

  • تور گیپور خوراکی طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین شیرینی و چای

    طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

  • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

  • دو روش تهیه حلوای هویج

    طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

  • کلوچه لاهیجان , کوکی لاهیجان طرز تهیه کلوچه لاهیجان اصیل در منزل

      دستور پخت کلوچه لاهیجان خانگی بدون شک تا حالا کلوچه لاهیجان را امتحان کردین و از طعم خوبش لذت بردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت …

  • طرز تهیه ژله بستنی

      در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

  • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

    دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

  • طرز تهیه کیک رژیمی طرز تهیه کیک رژیمی بدون روغن و کره خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

    طرز تهیه کیک رژیمی بدون کره یا روغن در بخش آموزش آشپزی امروز ، روش تهیه کیک رژیمی بدون روغن را براتون آماده کردیم. اگه از یه دستور دیگه زرده تخم مرغ اضافه آوردید میتونید باهاش این …

  • طرز تهیه دسر پاولووا / شیک و مجلسی

     دسر شیک و مجلسی پاولووا   دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، نامگذاری شده، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود. این دسر متعلق به منطقه …

  • طرز تهیه شارلوت انار طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی برای شب یلدا و یلدایی عروس

    طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی شب یلدا  شارلوت انار دسری خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا ست که ظاهر اشتها برانگیز و شیک و زیبایی هم داره. در بخش نان،شیرین،دسر با ما باشید تا طرز …

  • آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

      آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

  • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

      دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …