جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

 

بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن آسان است.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ، روش اول :

 

مواد لازم

کره: ۴/۳ پیمانه

پودر شکر: ۴/۳ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

پودر بادام: ۲/۱ قاشق چایخوری

آرد سفید: ۲ و ۴/۱ پیمانه

نمک: نوک چاقو

بکینگ پودر: ۴/۱ قاشق چایخوری

رنگ قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام

کنجد سیاه: به مقدار لازم

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

طرز تهیه

مرحله ۱ – در یک کاسه بزرگ کره را با پودر شکر زده تا پفکی و سبک شود، سپس تخم مرغ را به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ۲ – مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

مرحله ۳ – خمیر آماده شده را ۳ قسمت کرده و یک قسمت را رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید تا رنگ دلخواه و شبیه هندوانه را بدهد و قسمت باقیمانده را به رنگ طبیعی نگاه دارید.

مرحله ۴ – خمیر قرمز را به صورت استوانه ای در آورید و آنرا با دو خمیر دیگر در نایلون پیچیده و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله ۵ – خمیر سفید و سبز را به کمک وردنه باز کنید، به ترتیب خمیر ساده و سپس خمیر سبز را به دور خمیر قرمز رنگ بپیچانید و دوباره خمیر هندوانه ای شکل را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۶ – خمیر را به دایره های نازک برش زده و هر دایره را نصف کنید تا شبیه نیمی از برش هندوانه شود، روی خمیر بیسکوئیت ها را کنجد سیاه بزنید تا تخمه هندوانه ایجاد شود.

مرحله ۷ – بیسکوئیت ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه قرار دهید، سپس خارج کرده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد چیده و سرو نمائید

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای به روشی دیگر :

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ

ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ

ﺁﺭﺩ ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

ﮐﺮﻩ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ

ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺼﻒ ﻕ ﻡ

ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻧﺼﻒ ﻕ ﻡ

ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ

ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 

ﺣﺘﻤﺎ ﺍﺯ ﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﭼﺮﺑﯽ ﮐﺮﻩ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. من ﺍﺯ ﮐﺮﻩ ﮐﺎﻟﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿ ﮑﻨﻢ، چون ﮐﺎﻟﻪ طعم ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ.

ﮐﺮﻩ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺲ ﻗﺒﻞ از اینکه ﺷﺮﻭﻉ ﺑﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺠﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ. ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺁﺏ نکنید . ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﻫﺎ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻮﻥ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻋﺎﻟﯽ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺩ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺍﻭﻝ ﮐﺮﻩ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳-۲  ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺭﻧﮕﺶ ﯾﻪ ﮐﻢ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓ ﺑﺸﻪ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻋﮑﺲ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﮐﻪ ﻧﺮﻣﯽ ﮐﺮﻩ ﭼﻘﺪﺭﻩ ﭘﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻫﻤﺰﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﻮ ﮐﺮﻩ ﻓﺮﻭ ﺭﻓﺘﻪ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻃﺒﻖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﺎ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ ﻫﻢ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻢ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺑﻌﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻟﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﯿﮑﻬﺎ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ یا ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺁﺭﺩ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰﯼ ﺑﺨﺮﯾﺪﺍﻻﻥ ۲ ﺗﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺩﯾﺪﻣﻦ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﺗﮏ ﻫﻤﻮﻥ ﺗﮏ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻢ ﻣﺎﺭﮎ ﺩﮐﺘﺮ ﺍﻭﺗﮑﺮ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻮﯼ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻃﻌﻢ ﻣﺰﻩ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﻣﺎﯾﻪ ﺳﻔﺖ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻤﺰﻧﻮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻨﺎﺭ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﺍﮔﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﭽﺴﺒﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﻤﯽ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﯿﺴﮏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ۳۰ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺭ ﮐﻨﺪ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﺳﭙﯽ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺩﯾﺴﮏ ﺩﺍﺧﻞ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺩﺍﺧﻞ اون ﺑﻤﺎﻧد ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﯾﺪ ﺍﻭﻟﺶ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻩ ﻧﺘﺮﺳﯿﺪ ﻋﺎﺩﯾﻪ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﻃﺒﻌﺎ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮه.

ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﮐﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻭﻝ ﯾﻪ ﭼﻮﻧﻪ ﻣﺜﻞ ﭼﻮﻧﻪ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮔﺮﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺭﺍ ﻭﺳﻄﺶ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺑﺒﺮﯾﺪ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﺍﻭﻝ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺳﻔﺘﻪ ﯾﻪ ﮐﻢ ﺳﺨﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﻔﺘﯿﺪ.. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ۵ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﮐﻪ ﯾﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﺶ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺩﮎ ﯾﺎ ﺍﮔﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﮐﻪ ﺳﺮﺵ ﻧﺎﺯﮎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺮﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺣﺎﻻ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻧﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﺪ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ

ﻧﮑﺘﻪ :

ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻭﺭﺯ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺳﻔﺖ ﻣﯿﺸﻪ

ﻭ ﺍﻣﺎ ………

به ﻗﺴﻤﺖ اصلی ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ که ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ای هست. ﺧﻮﺏ ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻭﺯﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺣﺪﻭﺩ ۶۰۰ ﮔﺮﻡ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯿﺎﺩ.

ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻧﺼﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺟﺪﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﺼﻒ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺩﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻔﯿﺪ ﯾﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺒﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺭﻧﮕﻬﺎﯼ ﮊﻟﻪ ﺍﯼ ﻭﯾﻠﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺭﻧﮓ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺯﺩﻩ ﮐﻤﯽ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺷﻮﺩ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﻫﻤﻪ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﯾﺎ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﺜﻞ ﺷﮑﻞ ﺯﯾﺮ ﺩﺭﺍﻭﺭﯾﺪ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﮐﺎﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻏﻠﺶ ﺑﺪﯾﺪ ﺗﻮﺵ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺣﺎﻻ ﻧﻮﺑﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻧﮓ ﮐﻪ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﻧﺒﻮﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺩﺭﺍﻭﺭﺩﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﻗﺮﻣﺰ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﺟﺎ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻣﯿﺸﻪ ۲۵*۱۴

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻏﻠﻄﺶ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺍﺯﺵ ﺑﺎﺯ ﺑﺸﻪ ﻭ ﻭﺳﻂ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﺶ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﺍﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻭ ﻣﺤﻞ ﺑﻬﻢ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺩﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻫﻤﭙﻮﺷﺎﻧﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﺑﮑﻨﻪ .

ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺒﺰ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﻓﻘﻂ ﻋﺮﺽ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﮑﺲ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﺪ.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺳﺮ ﻭ ﺗﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﻧﺎﺻﺎﻓﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮﺵ ﻫﻢ ﻣﻤﮑﻨﻪ ۳-۲ ﺗﺎ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﻩ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺯﺍﺋﺪﻩ ﮐﺎﺭﻡ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺏ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺷﻤﺎ ﺗﻤﯿﺰ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯼ ﻟﯿﺰﺭﯼ ﺑﺮﺵ ﻧﯿﻢ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﺑﺮﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ می کنیم

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎﺵ ﺍﺯ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﯿﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻥ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﻃﻌﻤﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﯿﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﻢ ﻋﮑﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ .

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻭ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺮﻣﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﻌﻄﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺣﺎﻟﺘﺶ ﺑﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﻫﺴﺖ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺒﺮﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﻭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻣﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﻓﻘﻂ ﺗﻤﺎﺷﺎﺷﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﮐﻪﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﺩﻗﯿﻘﻪ ۱۳ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺗﺐ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺑﭙﺰﻩ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺭﻧﮓ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺟﺎﻟﺐ ﻧﯿﺴﺖ با تشکر از سایت قاشق چنگال

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

 

تبیان/وبلاگ محمدمتین ۹۲



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی نوروزی : مرنگ (پفکی)

      نوروز، کام مهمانها را با مرنگ (پفکی) شیرین کنید    مواد لازم: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ: نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد (پوست کنده و خرد شده) …

    • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

      آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

      • کیک شکلاتی با سس شکلات طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلاتی / انواع کیک

        دستور پخت کیک شکلاتی با سس شکلاتی  من که اعتراف میکنم از این کیک شکلاتی خیلی خوشم اومده و میتونم بگم یکی از بهترین کیکهایی بوده که تا به حال پختم. حتما این کیک خوشمزه …

        • خاگینه ماستی قاشقی طرز تهیه خاگینه ماستی قاشقی

          دستور پخت خاگینه ماستی قاشقی دسری خوشمزه و آسان خاگینه ماستی قاشقی یا سکه ای خیلی ساده، خوشمزه، آسان، ترد و سبکه. همونطور که از اسمش پیداست ماده اصلی این خاگینه ماست هستش و به …

          • ژله آب هویج طرز تهیه ژله آب هویج خوشمزه و سالم

            آموزش روش تهیه ژله آب هویج دسری سالم    با این آموزش روش تهیه ژله آب هویج از این به بعد می تونید با آب میوه های طبیعی که خودتون آماده می کنید دسر های سالم و طبیعی …

            • کوکیز دو رنگ فرفره ای طرز تهیه کوکیز دو رنگ فرفره ای برای عید نوروز

              طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای   کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و …

              • طرز تهیه یک دسر ساده

                در این مطلب روش تهیه یک دسر ساده و خوش طعم به شما عزیزان آموزش داده می شود. مواد لازم: پودر ژلاتین : ۱ و نیم قاشق سوپخوری آب :  نصف پیمانه شکر  : ۱ …

                • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

                  تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

                  • طرز تهیه کیک قلب رنگین کمانی

                    کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین) این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر …

                    • دسر انار سه لایه , دسر شب یلدا طرز تهیه دسر انار شب یلدا دسر سه لایه مجلسی

                      آموزش تهیه دسر انار شب یلدا   در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه دسر انار شب یلدا را خواهید دید که دسری شیک و مجلسی و مناسب سفره شب یلدا …

                      • ژله رولی ، ژله رولتی ، ژله فر فره ای طرز تهیه ژله رولی / رولتی / فرفره ای

                          آموزش تصویری تهیه ژله رولی ( ژله فرفره ای ) ژله رولی ژله ای مجلسی و شیک بعد از آموزش هایی که برای تهیه انواع ژله مجلسی در مجله قرار دادیم نوبت  میرسه به …

                        • طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

                          طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   باتر میلک که شاید همگی اسمش رو توی دستورهای کیک و شیرینی دیده باشید یه محصول لبنی هست که توی بیشتر …

                          • آموزش ساخت گل تزیینی کیک

                            سه نوع گل تزیینی بسیار زیبا و شیک برای کیک و شیرینی   برای تهیه این گلهای زیبا برای تزیین انواع کیک و شیرینی ابتدا مقداری خمیر فوندانت تهیه کنید. تهیه این خمیر بسیار ساده …

                            • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

                                طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …