یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

 

بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن آسان است.

 

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ، روش اول :

 

مواد لازم

کره: ۴/۳ پیمانه

پودر شکر: ۴/۳ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

پودر بادام: ۲/۱ قاشق چایخوری

آرد سفید: ۲ و ۴/۱ پیمانه

نمک: نوک چاقو

بکینگ پودر: ۴/۱ قاشق چایخوری

رنگ قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام

کنجد سیاه: به مقدار لازم

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

طرز تهیه

مرحله ۱ – در یک کاسه بزرگ کره را با پودر شکر زده تا پفکی و سبک شود، سپس تخم مرغ را به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ۲ – مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

مرحله ۳ – خمیر آماده شده را ۳ قسمت کرده و یک قسمت را رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید تا رنگ دلخواه و شبیه هندوانه را بدهد و قسمت باقیمانده را به رنگ طبیعی نگاه دارید.

مرحله ۴ – خمیر قرمز را به صورت استوانه ای در آورید و آنرا با دو خمیر دیگر در نایلون پیچیده و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله ۵ – خمیر سفید و سبز را به کمک وردنه باز کنید، به ترتیب خمیر ساده و سپس خمیر سبز را به دور خمیر قرمز رنگ بپیچانید و دوباره خمیر هندوانه ای شکل را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۶ – خمیر را به دایره های نازک برش زده و هر دایره را نصف کنید تا شبیه نیمی از برش هندوانه شود، روی خمیر بیسکوئیت ها را کنجد سیاه بزنید تا تخمه هندوانه ایجاد شود.

مرحله ۷ – بیسکوئیت ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه قرار دهید، سپس خارج کرده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد چیده و سرو نمائید

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای به روشی دیگر :

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ

ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ

ﺁﺭﺩ ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

ﮐﺮﻩ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ

ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺼﻒ ﻕ ﻡ

ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻧﺼﻒ ﻕ ﻡ

ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ

ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 

ﺣﺘﻤﺎ ﺍﺯ ﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﭼﺮﺑﯽ ﮐﺮﻩ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. من ﺍﺯ ﮐﺮﻩ ﮐﺎﻟﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿ ﮑﻨﻢ، چون ﮐﺎﻟﻪ طعم ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ.

ﮐﺮﻩ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺲ ﻗﺒﻞ از اینکه ﺷﺮﻭﻉ ﺑﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺠﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ. ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺁﺏ نکنید . ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﻫﺎ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻮﻥ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻋﺎﻟﯽ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺩ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺍﻭﻝ ﮐﺮﻩ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳-۲  ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺭﻧﮕﺶ ﯾﻪ ﮐﻢ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓ ﺑﺸﻪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻋﮑﺲ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﮐﻪ ﻧﺮﻣﯽ ﮐﺮﻩ ﭼﻘﺪﺭﻩ ﭘﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻫﻤﺰﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﻮ ﮐﺮﻩ ﻓﺮﻭ ﺭﻓﺘﻪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻃﺒﻖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﺎ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ ﻫﻢ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻢ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺑﻌﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻟﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﯿﮑﻬﺎ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ یا ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺁﺭﺩ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰﯼ ﺑﺨﺮﯾﺪﺍﻻﻥ ۲ ﺗﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺩﯾﺪﻣﻦ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﺗﮏ ﻫﻤﻮﻥ ﺗﮏ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻢ ﻣﺎﺭﮎ ﺩﮐﺘﺮ ﺍﻭﺗﮑﺮ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻮﯼ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻃﻌﻢ ﻣﺰﻩ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﻣﺎﯾﻪ ﺳﻔﺖ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻤﺰﻧﻮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻨﺎﺭ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﺍﮔﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﭽﺴﺒﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﻤﯽ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﯿﺴﮏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ۳۰ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺭ ﮐﻨﺪ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﺳﭙﯽ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺩﯾﺴﮏ ﺩﺍﺧﻞ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺩﺍﺧﻞ اون ﺑﻤﺎﻧد ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﯾﺪ ﺍﻭﻟﺶ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻩ ﻧﺘﺮﺳﯿﺪ ﻋﺎﺩﯾﻪ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﻃﺒﻌﺎ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮه.

ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﮐﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻭﻝ ﯾﻪ ﭼﻮﻧﻪ ﻣﺜﻞ ﭼﻮﻧﻪ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮔﺮﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺭﺍ ﻭﺳﻄﺶ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺑﺒﺮﯾﺪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﺍﻭﻝ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺳﻔﺘﻪ ﯾﻪ ﮐﻢ ﺳﺨﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﻔﺘﯿﺪ.. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ۵ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﮐﻪ ﯾﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﺶ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺩﮎ ﯾﺎ ﺍﮔﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﮐﻪ ﺳﺮﺵ ﻧﺎﺯﮎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺮﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺣﺎﻻ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻧﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﺪ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ

ﻧﮑﺘﻪ :

ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻭﺭﺯ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺳﻔﺖ ﻣﯿﺸﻪ

ﻭ ﺍﻣﺎ ………

به ﻗﺴﻤﺖ اصلی ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ که ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ای هست. ﺧﻮﺏ ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻭﺯﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺣﺪﻭﺩ ۶۰۰ ﮔﺮﻡ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯿﺎﺩ.

ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻧﺼﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺟﺪﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﺼﻒ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺩﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻔﯿﺪ ﯾﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺒﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺭﻧﮕﻬﺎﯼ ﮊﻟﻪ ﺍﯼ ﻭﯾﻠﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺭﻧﮓ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺯﺩﻩ ﮐﻤﯽ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺷﻮﺩ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﻫﻤﻪ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﯾﺎ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﺜﻞ ﺷﮑﻞ ﺯﯾﺮ ﺩﺭﺍﻭﺭﯾﺪ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﮐﺎﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻏﻠﺶ ﺑﺪﯾﺪ ﺗﻮﺵ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺣﺎﻻ ﻧﻮﺑﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻧﮓ ﮐﻪ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﻧﺒﻮﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺩﺭﺍﻭﺭﺩﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﻗﺮﻣﺰ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﺟﺎ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻣﯿﺸﻪ ۲۵*۱۴

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻏﻠﻄﺶ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺍﺯﺵ ﺑﺎﺯ ﺑﺸﻪ ﻭ ﻭﺳﻂ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﺶ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﺍﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻭ ﻣﺤﻞ ﺑﻬﻢ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺩﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻫﻤﭙﻮﺷﺎﻧﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﺑﮑﻨﻪ .

ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺒﺰ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﻓﻘﻂ ﻋﺮﺽ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﮑﺲ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﺪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺳﺮ ﻭ ﺗﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﻧﺎﺻﺎﻓﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮﺵ ﻫﻢ ﻣﻤﮑﻨﻪ ۳-۲ ﺗﺎ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﻩ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺯﺍﺋﺪﻩ ﮐﺎﺭﻡ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺏ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺷﻤﺎ ﺗﻤﯿﺰ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯼ ﻟﯿﺰﺭﯼ ﺑﺮﺵ ﻧﯿﻢ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﺑﺮﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ می کنیم

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎﺵ ﺍﺯ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﯿﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻥ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﻃﻌﻤﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﯿﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﻢ ﻋﮑﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ .

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻭ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺮﻣﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﻌﻄﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺣﺎﻟﺘﺶ ﺑﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﻫﺴﺖ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺒﺮﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﻭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻣﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﻓﻘﻂ ﺗﻤﺎﺷﺎﺷﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﮐﻪﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﺩﻗﯿﻘﻪ ۱۳ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺗﺐ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺑﭙﺰﻩ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺭﻧﮓ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺟﺎﻟﺐ ﻧﯿﺴﺖ با تشکر از سایت قاشق چنگال

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

تبیان/وبلاگ محمدمتین ۹۲



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • درست کردن ظرف نوشیدنی با هندوانه / سرو نوشیدنی

    چگونه از هندوانه ظرف نوشیدنی بسازیم  روشی جالب برای سرو نوشیدنی ها اگر می خواهید در مهمانی های شب یلدا سرو نوشیدنی متفاوت داشته باشید با ما همراه شوید تا روش درست کردن ظرف نوشیدنی …

  • طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …

  • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

    روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

  • نمونه های زیبای تزیین سفره یلدا

    نمونه های زیبای تزیین سفره یلدا   سری دیگری از تصاویر میوه آرایی و تزیین سفره شب یلدا قبلا تقدیم شما عزیزان شد. در ادامه نمونه های زیبای دیگری از چینش و تزیین سفره یلدا …

  • چیز کیک یخچالی انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      چیز  کیک یخچالی انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین چیز کیک یخچالی انار دسری بدون پخت و خوشمزه برای شب یلدا هست . ظاهری زیبا داره و راحت درست میشه. امیدواریم از خوردن اون لذت …

  • چیدمان سفره شب یلدا / تزیینات شب یلدا

    روش و نمونه هایی از چیدمان سفره شب یلدا دراین مطلب نمونه های زیبایی از چیدمان سفره شب یلدا  را خواهید دید. این نمونه های میوه آرایی شب یلدا  و سفره آرایی ها نشان دهنده ذوق …

  • میوه آرایی : تزیین میوه به شکل گلدان گل (۱)

    آموزش تصویری تزیین میوه به شکل گلدان گل زیبا  آموزش تصویری میوه آرایی شب یلدا   در این سری آموزش تصویری میوه آرایی ، سه مدل تزیین میوه به شکل گلدان را مشاهده خواهید کرد. …

  • باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی طرز تهیه باسلوق ژله ای رنگارنگ / باسلوق میوه ای

          دستور تهیه باسلوق ژله ای (باسلوق میوه ای)   باسلوق ژله ای چون با پودر ژله درست میشه احتیاجی به اضافه کردن رنگ نداره. باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی و بسیار خوش عطر و …

  • کاریکاتور شب یلدا | عکس های مربوط به شب یلدا | تصاویر طنز شب چله

    کاریکاتور شب یلدا / تصاویر طنز شب چله کاریکاتور شب یلدا , شب یلدا, تصاویر شب یلدا, عکس شب یلدا, تصاویر طنز یلدا, سرگرمی شب یلدا, کاریکاتور یلدا, عکس های طنز شب یلدا, نقاشی طنز …

  • تزیین هندوانه به شکل کشتی دزدان دریایی

    تزیین هندوانه به شکل کشتی دزدان دریایی   اکثر مواقع میوه آرایی و تزیین هندوانه برای مهمونی های شب یلدا بکار می ره اما تزیین هندوانه به شکل کشتی دزدان دریایی میتونه برای جشن تولدها …

مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی مربایی عصرانه خوشمزه

        روش پخت شیرینی مربایی   شیرینی مربایی عصرانه ای لذیذ و خوشمزه برای دورهمی های خانوادگی و دوستانه است . دستورهای مختلف شیرینی مربایی را امتحان کردم ولی هیچکدام را نپسندیدم به این خاطر …

    • طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای) طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای)

        طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نون خامه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری پودر شکر دو قاشق غذاخوری پودر شکر (برای خامه‌ی …