پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

دسر شب یلدا با بیسکویت هندوانه ای

بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن آسان است.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت هندوانه ای

  • کره: ۴/۳ پیمانه
  • پودر شکر: ۴/۳ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر بادام: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • آرد سفید: ۲ و ۴/۱ پیمانه
  • نمک: نوک چاقو
  • بکینگ پودر: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • رنگ قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام
  • کنجد سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

مرحله ۱: در یک کاسه بزرگ کره را با پودر شکر زده تا پفکی و سبک شود، سپس تخم مرغ را به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ۲: مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

مرحله ۳: خمیر آماده شده را ۳ قسمت کرده و یک قسمت را رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید تا رنگ دلخواه و شبیه هندوانه را بدهد و قسمت باقیمانده را به رنگ طبیعی نگاه دارید.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

مرحله ۴: خمیر قرمز را به صورت استوانه ای در آورید و آنرا با دو خمیر دیگر در نایلون پیچیده و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله ۵: خمیر سفید و سبز را به کمک وردنه باز کنید، به ترتیب خمیر ساده و سپس خمیر سبز را به دور خمیر قرمز رنگ بپیچانید و دوباره خمیر هندوانه ای شکل را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۶: خمیر را به دایره های نازک برش زده و هر دایره را نصف کنید تا شبیه نیمی از برش هندوانه شود، روی خمیر بیسکوئیت ها را کنجد سیاه بزنید تا تخمه هندوانه ایجاد شود.

مرحله ۷: بیسکوئیت ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه قرار دهید، سپس خارج کرده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد چیده و سرو نمائید

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا


روش دوم :

مواد لازم برای تهیه دسر شب یلدا با بیسکوئیت

تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۱۰۰ گرم
آرد۳۰۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
بیکینگ پودرنصف قاشق مرباخوری
وانیلنصف قاشق مرباخوری
کاغذ روغنییک عدد
نی (شیرکاکائوی)یک عدد
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ  دسر شب یلدا هندوانه ای

ﺣﺘﻤﺎ ﺍﺯ ﯾﻪ ﮐﺮﻩ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﭼﺮﺑﯽ ﮐﺮﻩ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. من ﺍﺯ ﮐﺮﻩ ﮐﺎﻟﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿ ﮑﻨﻢ، چون ﮐﺎﻟﻪ طعم ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ.

ﮐﺮﻩ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺲ ﻗﺒﻞ از اینکه ﺷﺮﻭﻉ ﺑﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺠﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ. ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺁﺏ نکنید . ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﻫﺎ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻮﻥ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻋﺎﻟﯽ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺩ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺍﻭﻝ ﮐﺮﻩ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳-۲  ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺭﻧﮕﺶ ﯾﻪ ﮐﻢ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓ ﺑﺸﻪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻋﮑﺲ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﮐﻪ ﻧﺮﻣﯽ ﮐﺮﻩ ﭼﻘﺪﺭﻩ ﭘﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻫﻤﺰﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﻮ ﮐﺮﻩ ﻓﺮﻭ ﺭﻓﺘﻪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻃﺒﻖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﺎ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ ﻫﻢ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻢ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺑﻌﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻟﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﯿﮑﻬﺎ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ یا ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺁﺭﺩ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰﯼ ﺑﺨﺮﯾﺪﺍﻻﻥ ۲ ﺗﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺩﯾﺪﻣﻦ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﺗﮏ ﻫﻤﻮﻥ ﺗﮏ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻢ ﻣﺎﺭﮎ ﺩﮐﺘﺮ ﺍﻭﺗﮑﺮ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻮﯼ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻃﻌﻢ ﻣﺰﻩ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﻣﺎﯾﻪ ﺳﻔﺖ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻤﺰﻧﻮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻨﺎﺭ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﺍﮔﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﭽﺴﺒﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﻤﯽ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﯿﺴﮏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ۳۰ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺭ ﮐﻨﺪ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﺳﭙﯽ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺩﯾﺴﮏ ﺩﺍﺧﻞ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺩﺍﺧﻞ اون ﺑﻤﺎﻧد ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﯾﺪ ﺍﻭﻟﺶ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻩ ﻧﺘﺮﺳﯿﺪ ﻋﺎﺩﯾﻪ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﻃﺒﻌﺎ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮه.

ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﮐﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻭﻝ ﯾﻪ ﭼﻮﻧﻪ ﻣﺜﻞ ﭼﻮﻧﻪ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮔﺮﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺭﺍ ﻭﺳﻄﺶ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺑﺒﺮﯾﺪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﺍﻭﻝ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺳﻔﺘﻪ ﯾﻪ ﮐﻢ ﺳﺨﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﻔﺘﯿﺪ.. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ۵ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﮐﻪ ﯾﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﺶ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺩﮎ ﯾﺎ ﺍﮔﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﮐﻪ ﺳﺮﺵ ﻧﺎﺯﮎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺮﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺣﺎﻻ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻧﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﺪ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ

ﻧﮑﺘﻪ :

ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻭﺭﺯ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺳﻔﺖ ﻣﯿﺸﻪ

ﻭ ﺍﻣﺎ ………

به ﻗﺴﻤﺖ اصلی ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ که ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ای هست. ﺧﻮﺏ ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻭﺯﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺣﺪﻭﺩ ۶۰۰ ﮔﺮﻡ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯿﺎﺩ.

ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻧﺼﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺟﺪﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﺼﻒ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺩﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻔﯿﺪ ﯾﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺒﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺭﻧﮕﻬﺎﯼ ﮊﻟﻪ ﺍﯼ ﻭﯾﻠﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺭﻧﮓ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺯﺩﻩ ﮐﻤﯽ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺷﻮﺩ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﻫﻤﻪ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﯾﺎ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﺜﻞ ﺷﮑﻞ ﺯﯾﺮ ﺩﺭﺍﻭﺭﯾﺪ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﮐﺎﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﻏﻠﺶ ﺑﺪﯾﺪ ﺗﻮﺵ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺣﺎﻻ ﻧﻮﺑﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻧﮓ ﮐﻪ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﻧﺒﻮﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺩﺭﺍﻭﺭﺩﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﻗﺮﻣﺰ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﺟﺎ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻣﯿﺸﻪ ۲۵*۱۴

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻏﻠﻄﺶ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺍﺯﺵ ﺑﺎﺯ ﺑﺸﻪ ﻭ ﻭﺳﻂ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﺶ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﺍﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻭ ﻣﺤﻞ ﺑﻬﻢ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺩﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻫﻤﭙﻮﺷﺎﻧﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﺑﮑﻨﻪ .

ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺳﺒﺰ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﻓﻘﻂ ﻋﺮﺽ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﮑﺲ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﺪ.

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺳﺮ ﻭ ﺗﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﻧﺎﺻﺎﻓﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮﺵ ﻫﻢ ﻣﻤﮑﻨﻪ ۳-۲ ﺗﺎ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﻩ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺯﺍﺋﺪﻩ ﮐﺎﺭﻡ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺏ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺷﻤﺎ ﺗﻤﯿﺰ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯼ ﻟﯿﺰﺭﯼ ﺑﺮﺵ ﻧﯿﻢ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﺑﺮﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ می کنیم

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎﺵ ﺍﺯ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﯿﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻥ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﻃﻌﻤﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﯿﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﻢ ﻋﮑﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ .

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻭ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺮﻣﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﻌﻄﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺣﺎﻟﺘﺶ ﺑﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﻫﺴﺖ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺒﺮﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﻭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻣﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﻓﻘﻂ ﺗﻤﺎﺷﺎﺷﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﮐﻪﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﺩﻗﯿﻘﻪ ۱۳ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺗﺐ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺑﭙﺰﻩ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺭﻧﮓ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺟﺎﻟﺐ ﻧﯿﺴﺖ

بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 109, میانگین امتیاز: 4,27 از 5)
Loading...