دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


بیسکویت مرسین

دستور پخت بیسکویت مرسین

بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری خشک شده می توانید از توت خشک یا کشمش و یا حتی چیپس شکلاتی یا شکلات قطره ای استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت مرسین :

۲۰۰  گرم کره نرم شده در دمای آشپزخانه
۱۶۰  گرم پودر شکر
یک بسته وانیل شکری
۲۴۰  گرم  آرد
۵۰  گرم آرد برنج
۴۰  گرم نشاسته  ذرت
۹۰  گرم  توت خشک یا کشمش
یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری شیر

 

جهت تزئین اطراف بیسکویت
۶۰  گرم شکلات سفید
پودر نارگیل

 

طرز پخت بیسکویت مرسین :
پودر شکر، کره، وانیل را در غذا ساز  ریخته خوب مخلوط کنید.

آرد  گندم، آرد برنج و نشاسته را چند بار از الک رد کرده به مواد کره ای افزوده دستگاه را باری دیگر روشن کرده آنقدر مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.

توت خشک و شیر را افزوده خمیر را روی میز آرد پاشی شده قرار داده ورز دهید تا کاملا نرم و صاف شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده بوسیله انگشتانتان خمیر را تبدیل به دو استوانه با قطر ۶ سانت تبدیل کرده خمیر را به آرامی لای کاغذ روغنی بپیچید.

به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. فر را با درجه حرارت ۱۶۰ روشن کنید تا داغ شود.

روی  سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده، خمیر نیمه منجمد را بوسیله چاقو با فاصله دو سانت ببرید.

روی سینی فر با رعایت فاصله چیده در فر بمدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه قراردهید تا بپزد.
شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده حاشیه بیسکویت مرسین سرد شده را شکلات زده در پودر نارگیل فرو کرده  روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات کاملا ببندد. سپس سرو  کنید.
نوش جان

منبع:کافه ترک



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا   بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت …

  • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

      طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه بیسکویت دو رنگ

    طرز تهیه بیسکویت دو رنگ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

  • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

    توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

  • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

    دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

  • طرز تهیه بیسکویت ویفر خانگی

    روش تهیه بیسکویت ویفر در منزل   بیسکوییت ویفر خامه ۱/۳ لیوان  .  عسل ۱ قاشق غذاخوری  .  کره ۶۰ گرم  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۲۰ گرم  .  اسانس وانیل یا میوه ۱ قطره  .  نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

    • طرز تهیه نان کشمشی , شیرینی کشمشی , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی + فیلم

          آموزش روش تهیه شیرینی کشمشی خانگی با تصویر و فیلم   شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که معمولا مورد پسند همه می باشد. این شیرینی همراه با چای یا شیر برای عصرانه …

      • پنکیک پنیر کشمشی

          پنکیک پنیر کشمشی   پنیر ۴۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد ۳/۴ لیوان  .  شکر ۳ قاشق غذاخوری  .  کشمش ۱ لیوان نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱ قاشق …

        • طرز تهیه ژله حباب دار

            طرز تهیه ژله حباب دار زیبا و شیک   ژله حباب دار ژله ای بسیار زیبا و مجلسیه که میشه اونو به شکل های مختلفی درست کرد. در این مطلب با روش تهیه ژله …

          • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

            آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

            • نمونه هایی از کیک تولد پسرانه

              عکس هایی از طرح های زیبا و جذاب کیک تولد پسرانه طراحی های بسیار زیبا و خلاقانه کیک تولد پسرانه عکس کیک تولد – خلاقیت و مهارت در تزیین کیک تولد ویژه آقا پسرها طراحی …

              • کیک روز پدر , کیک سبیل طرز تهیه کیک روز پدر / کیک سبیل

                طرز پخت کیک روز پدر به شکل سبیل / کیک سبیل  اگه قراره کیک روز پدر یا کیک هر مناسبت دیگه ای را تزیین کنید بهتره کیک روز قبل آماده شه چون تزیین نیاز به حوصله …

                • فرنی قالبی با رویه شکلات طرز تهیه فرنی قالبی با رویه شکلات

                  روش پخت فرنی قالبی با کاور شکلاتی  فرنی دسری راحت و بسیار خوشمزه و شیک برای بچه ها و البته بزرگترهاست. ایرانیان فرنی را بیشتر بر سر سفره های افطار ماه مبارک رمضان جای می دهند. اما پیش …

                  • طرز تهیه چیز کیک هلو + عکس

                      طرز تهیه چیز کیک هلو + عکس   هلو منبع غنی ویتامین های A و C و نیزمنبع خوبی از پتاسیم است. به آسانی هضم می شود و تقویت کننده بدن است.   چیز کیک هلو یی که …

                    • طرز تهیه کیک شطرنجی + فیلم + عکس

                      آموزش تصویری روش تهیه انواع کیک شطرنجی   کیک شطرنجی می تونه با حداقل دو رنگ درست شه ، مثلا سفید و قهوه ای: یا سفید و صورتی یا رنگهای بیشتر: برای درست کردن نوع …

                      • شیرینی نوروزی : پادرازی

                          عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی پادرازی شیرین کنید این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.   مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد برنج:۱۲۵ گرم …

                        • کیک های براق, مدل تزیین کیک کیک های براق و مخملی اولگا + عکس و روش تهیه

                          تصاویری از کیک های براق و زیبای اولگا شیرینی پز روسی اولگا شیرینی پز حرفه ای روس می تواند کیک های براق و مخملی و شیرینی هایی بسیار زیبا مثل سنگ مرمر درست کند. کیک هایی که …

                          • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

                            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

                            • کیک سه طعم طرز تهیه کیک سه طعم

                              طرز تهیه کیک سه طعم کیک سه طعم در عین حال که ظاهرش زیباست طعم عالی هم دارد  اگر از درست کردن کیک های تکراری خسته شده اید امروز این کیک را پیشنهاد میکنیم. سه …