جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


بیسکویت مرسین

دستور پخت بیسکویت مرسین

بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری خشک شده می توانید از توت خشک یا کشمش و یا حتی چیپس شکلاتی یا شکلات قطره ای استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت مرسین :

۲۰۰  گرم کره نرم شده در دمای آشپزخانه
۱۶۰  گرم پودر شکر
یک بسته وانیل شکری
۲۴۰  گرم  آرد
۵۰  گرم آرد برنج
۴۰  گرم نشاسته  ذرت
۹۰  گرم  توت خشک یا کشمش
یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری شیر

 

جهت تزئین اطراف بیسکویت
۶۰  گرم شکلات سفید
پودر نارگیل

 

طرز پخت بیسکویت مرسین :
پودر شکر، کره، وانیل را در غذا ساز  ریخته خوب مخلوط کنید.

آرد  گندم، آرد برنج و نشاسته را چند بار از الک رد کرده به مواد کره ای افزوده دستگاه را باری دیگر روشن کرده آنقدر مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.

توت خشک و شیر را افزوده خمیر را روی میز آرد پاشی شده قرار داده ورز دهید تا کاملا نرم و صاف شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده بوسیله انگشتانتان خمیر را تبدیل به دو استوانه با قطر ۶ سانت تبدیل کرده خمیر را به آرامی لای کاغذ روغنی بپیچید.

به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. فر را با درجه حرارت ۱۶۰ روشن کنید تا داغ شود.

روی  سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده، خمیر نیمه منجمد را بوسیله چاقو با فاصله دو سانت ببرید.

روی سینی فر با رعایت فاصله چیده در فر بمدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه قراردهید تا بپزد.
شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده حاشیه بیسکویت مرسین سرد شده را شکلات زده در پودر نارگیل فرو کرده  روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات کاملا ببندد. سپس سرو  کنید.
نوش جان

منبع:کافه ترک



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

    توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

  • طرز تهیه بیسکویت شرت برد طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

    طرز تهیه بیسکویت شرت برد بیسکویت توییکس یا بیسکویت شرت برد shortbread cookie یکی از انواع بیسکویت معروف دنیاست که به دلیل داشتن میزان چربی (کره) زیاد بافتی پوک و شکننده داره و اسمش هم به خاطر همین …

  • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

      طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

  • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

    طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

  • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

    دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

      دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

    • تزیین زیبای کیک تولد به شکل توتورو

      تزیین زیبای کیک تولد به شکل توتورو   تزیین زیبای کیک تولد به شکل انیمیشین ژاپنی توتورو. توتورو، روح جنگلی دوست داشتنی و یک شخصیت مورد علاقه همه و یکی از بهترین و خوشمزه ترین …

      • مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

        طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …

        • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

          دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

          • طرز تهیه سوهان قم طرز تهیه سوهان قم

            طرز تهیه سوهان قم   تاریخ سوهان سوهان براى اولین بار در قم پخته شده است، از این رو تاریخ پیدایش آن را نیز در قم باید جست وجو کرد. آنطور که در بین سوهانى …

            • طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

              دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.   مواد لازم …

              • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

                دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

                • طرز تهیه کیک قلب رنگین کمانی

                  کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین) این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر …

                  • کوکی سیب , شیرینی نوروزی طرز تهیه کوکی سیب / شیرینی نوروزی

                    دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه    کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم …

                    • دسر فروماژ شکلاتی طرز تهیه دسر فروماژ شکلاتی

                         طرز تهیه دسر فروماژ شکلاتی فروماژ شکلاتی دسری مجلسی و خوشمزه و مورد علاقه دوستداران شکلات و کاکائو است. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.   مواد …

                      • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

                        طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

                        • پودینگ شکلاتی و موز , دسر مجلسی طرز تهیه پودینگ شکلاتی و موز دسر مجلسی

                          دستور پخت پودینگ شکلاتی و موز  پودینگ شکلاتی و موز جزو دسرهائیه که خیلی شیک و مجلسیه و زود هم حاضر میشه. اگه از طعم کاکائو و موز لذت می برین ، حتما این دسر خوشمزه را …

                          • طرز تهیه یوگو لبو / دسر شب یلدا

                            طرز تهیه یوگو لبو دسر ویژه شب یلدا   خانواده ها معمولا در شب یلدا که آخرین شب فصل پاییز است  برنامه های خاصی تدارک دیده و  غذاها و دسرهای ویژه تهیه می کنند. یکی از این دسرهای …

                            • طرز تهیه سس شکلاتی گرم

                                  آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه۰   مواد اولیه : شکلات ۱۱۵ گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده شکر ۱۱۵ گرم آب ۱/۲ فنجان پودر کاکائو ۳۰ …