سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

طرز تهیه بیسکویت شرت برد

بیسکویت توییکس یا بیسکویت شرت برد shortbread cookie یکی از انواع بیسکویت معروف دنیاست که به دلیل داشتن میزان چربی (کره) زیاد بافتی پوک و شکننده داره و اسمش هم به خاطر همین موضوعه.

کوکی شرت برد از شکر و کره و آرد تشکیل شده و به طور سنتی از نسبت یک به دو به سه استفاده میشده. اما الان رسپیهای مختلفی از شرت برد در دنیا وجود داره. مثلا در بعضی رسپیها مقداری از آرد با نشاسته یا آرد برنج جایگزین میشه.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

بیسکوئیت شرت برد ساده 

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شرت برد

کره ۱۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
آرد یک لیوان

 

برای کارامل

شکر یک لیوان
کره ۷۵ گرم
خامه ۱۰۰ میلی لیتر

 

برای کاور 
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

بیسکویت شرت برد

 

طرز تهیه کارامل بیسکویت شرت برد 

خامه رو یکم روی حرارت میذازیم تا رقیق شه. کره رو از قبل بیرون میذاریم. شکر رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم و میزاریم خودش حل بشه.

وقتی شکر کاملا ذوب شد کره رو توش میندازیم. مرتب هم میزنیم تا کره ذوب شه. شعله نباید کم باشه.

وقتی کاملا حل شد شعله رو خاموش می کنیم. ترجیحا دستهاتون توی دستکش باشه که مطمئن باشید خودتون رو نمیسوزونین.

حتما دیگتون به اندازه کافی بزرگ باشه. کره که ذوب شد خامه رو اضافه می کنیم. دستکش به دست داشته باشید.

خامه معمولی پاکت صورتی رو میریزم توی لیوان بعد چند ثانیه میذاریم توی مایکروفر همینطور که ملاحظه میفرمایید مایع میشه! به همین سادگی.

و البته مجبور نیستید اینکار رو بکنید فقط کار کردن با خامه این مدلی خیلی راحت تره.

به سرعت هم میزنیم. قل میزنه و بالا میاد. به رنگ کارامل دقت داشته باشید.

وقتی از رنگش راضی بودید از روی اجاق بر دارید و اجازه بدید سرد شه. رنگ کارامل دست خودتونه. من تیره اش رو بیشتر دوست دارم.

اگر نکات رو به خوبی رعایت کرده باشید هرگز شکرک نمیزنه.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

 

طرز تهیه بیسکویت شرت برد 

کره رو از چند ساعت قبل بیرون بذارید تا به دمای اتاق برسه. آرد و پودر قند و وانیل رو توی ظرف ریخته و ویسک می کنیم.

کره نرم رو با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش کمی روشنتر شه. کم کم مخلوط آرد رو به کره اضافه کرده و با هم زن هم میزنیم به اندازه ای که خمیری شه.

خمیر رو روی یه تیکه کاغذ روغنی می ذاریم. این خمیر فوق العاده لطیف و نرمه و حتی امکان داره یه کم چسبناک هم باشه.

پس مثل سایر بیسکویتها نیست که اصلا به دست نچسبه. نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد.

یه تیکه کاغذ روغنی دیگه روش قرار میدیم و با وردنه به ضخامت حدودی شش میل پهنش می کنیم.

خمیر بیسکویت شرت برد را میذاریمش توی یخچال به مدت یک ساعت یا تا زمانی که کاملا سفت بشه. از یخچال خارج کرده کاغذ روغنی رویی رو برمیداریم.

فر رو روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار می دیم. سینی ها رو توی فر قرار میدیم (حتما یک ربع قبل باید فر رو روشن کرده باشید تا کاملا گرم باشه.

زمان پخت حدود ۱۵ دقیقه است. البته مثل همیشه باید کنار فر بایستید و هر وقت دیدید که حاشیه زیرین بیسکوییت داره طلایی میشه از فر خارجش کنید (قرار نیستید بیسکویت تغییر رنگ بده).

بگذارید بیسکوییت شرت برد خنک بشه. حالا کارامل خنک شده رو روی بیسکوییت میریزیم و با چاقو برش میزنیم و توی شکلات ذوب شده میزنیم و کاور میکنیم میزاریم تا خنک شه و سفت شه.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

بیسکویت شرت برد بدون قالب زدن

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

بیسکویت شرت برد تزیین شده با قیف

 

منبع:کانال آشپزی شپیده

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • اس ام اس خنده دار سیزده بدر

    اس ام اس خنده دار سیزده بدر   از فرمایشات آقوی همساده! سیزده بدر باس جمعه باشه که غروبش همچی آسفالتت کنه نه اینکه امسال تا شونزدهم تعطیلیه اصن ابهت خودش رو از دست داده …

  • دکوپاژ تخم مرغ , تزیین تخم مرغ دکوپاژ تخم مرغ هفت سین + فیلم

    آموزش تصویری دکوپاژ تخم مرغ برای تزیین سفره هفت سین در روش دکوپاژ تخم مرغ از دستمال کاغذی یا دستمال سفره نقش دار یا کاغذ کادو برای تزیین تخم مرغ هفت سین استفاده می شود …

  • کوکی مارمالادی طرز تهیه کوکی مارمالادی ترد و خوشمزه

    روش پخت کوکی مارمالادی برای عید نوروز     کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را …

  • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

      طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

  • تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی

    تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی تزیین تخم مرغ یکی از کارهایی است که برای سال نو و عید نوروز انجام می شود. یکی از ایده ها برای تزیین تخم مرغ هفت سین، …

  • آموزش اصول کاشت انواع سبزه + فیلم آموزش اصول کاشت انواع سبزه + فیلم

      آموزش اصول کاشت انواع سبزه + فیلم     برای کاشت انواع سبزه از بذرهای مختلف مانند گندم، عدس، قره ماش، شاهی و …  می‌توان استفاده کرد. کاشت سبزه عید قبل از سال ، نشانی از …

  • طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی قرابیه نوعی کلوچه سنتی و از سوغاتی های مخصوص تبریز است. قرابیه انواع مختلفی دارد مانند قرابیه بادامی ، پسته ای ، نارگیلی و … در ادامه روش تهیه شیرینی …

  • طرز تهیه بیسکوئیت کاج برای کریسمس

    می توانید از این بیسکوئیت کاج برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.   این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند. …

  • طرز تهیه شیرینی قارچی

    طرز تهیه شیرینی قارچی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۵ نفر: آرد نشاسته ذرت (یا ۳۰۰ گرم آرد نشاسته ذرت و ۱۰۰ گرم آرد سفید) ۴۰۰ گرم پودر قند …

  • طرز تهیه سوهان کنجدی فوری

        سوهان فوری تافی کنجدی   مواد لازم : کنجد : ۱/۴   پیمانه تافی : ۳ عدد بزرگ   طرز تهیه: کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین …

مطالب قبلی این بخش
  • نان چلیپا, انواع نان, نان خانگی طرز تهیه نان چلیپا ترد و خوشمزه / پخت انواع نان

    دستور پخت نان چلیپا  نان چلیپا قابل استفاده برای وعده صبحانه و عصرانه است.   مواد لازم برای تهیه نان چلیپا : آرد ۵٠٠ گرم مایه خمیر ۴ ق م شکر ۶ گرم شیر گرم …

    • طرز تهیه پای توت فرنگی

      طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

      • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

        دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

        • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

          دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

          • پای کیک پنیری | تغذیه مناسب دانش آموزان و میان وعده خوشمزه و لذیذ

            دستور پخت پای کیک پنیری مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل …

            • کیک آلو سیاه, کیک میوه ای طرز تهیه کیک آلو سیاه / کیک تابستانی و خوشمزه

              دستور پخت کیک آلو سیاه  کیک آلو سیاه یا تارت ترش و شیرین آلو سیاه با آلوهای تابستانی آماده می‌شود. این کیک خوشمزه سریع و ساده و کم‌خرج است و درست کردنش زمان زیادی نمی‌برد. نوش …

              • آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب

                آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سر اسب    در این مطلب تصاویری از مراحل تزئین کیک به صورت سر اسب را مشاهده می فرمائید . با روی هم چیدن تکه های کیک و برش دادن …

                • طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی

                  طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی   زمان مورد نیاز برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر خامه‌ای (نرم شده) …

                  • کیک یزدی طرز تهیه کیک یزدی به صورت تصویری

                    طرز تهیه کیک یزدی (آموزش تصویری مرحله به مرحله )   کیک یزدی کیکی بسیار خوش عطر و طعمه که طرفدارای زیادی داره. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد هست که در اونجا بیشتر برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی …

                    • شیرینی کرکی , شیرینی عید نوروز طرز تهیه شیرینی کرکی | شیرینی مخصوص عید نوروز | شیرینی شب یلدا

                      دستور پخت شیرینی کرکی ترد و خوشمزه  شیرینی کرکی یکی از شیرینی های خوشمزه عید نوروزه که به راحتی در فرهای خانگی هم میشه تهیه کرد. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

                      • شیرینی عید نوروز , قلب شکلاتی , شیرینی ولنتاین طرز تهیه قلب شکلاتی / شیرینی عید نوروز

                        قلب های شیرین شکلاتی یکی از شیرینی های مخصوص عید نوروز می باشد   طرز تهیه قلب شکلاتی شیرین / شیرینی مخصوص عید نوروز قلب شکلاتی شیرین از مجموعه دستورهای غذایی عید مارتا استوارت است که مجله …

                        • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

                          روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

                          • شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ با خمیر جادویی

                            دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی …

                            • طرز تهيه شیرینی بادام زمینی طرز تهیه شیرینی بادام زمینی

                              طرز تهیه شیرینی بادام زمینی   شیرینی بادام زمینی را می توانید در ظرف دربسته مخصوص و با گذاشتن یک برگ کاغذ مومی در میان طبقات شیرینی، به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید.   …