شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

امروز در بخش نان، شیرینی، دسر یه شیرینی خوشمزه را براتون انتخاب کردیم که هم برای پذیرایی نوروز مناسبه هم برای عصرونه. با طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت زنجبیلی 

کره ۱۵۰ گرم

خاکه قند ۱۰۰ گرم

آرد ۲۸۰ گرم

زنجبیل ۱قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

 

روش تهیه خمیر بیسکویت زنجبیلی 

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با همزن حدود ۳ دقیقه می زنیم تا رنگش تغییر کنه سپس خاکه قند را اضافه می کنیم.

بعد از ۲ دقیقه تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم.

مواد که خوب مخلوط شد، آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل را که از قبل با هم مخلوط کردیم در ۲ مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن که روی دور کند گذاشته شده هم میزنیم.

ورز ندید لطفا. ممکنه وقتی آرد را کامل ریختید، حالت گلوله گلوله به نظر بیاد ولی وقتی با قاشق یا لیسک مخلوط را هم بزنیم، می بینیم یه خمیر نرم که به دست هم نمی چسبه درست شده.

خمیر بیسکویت زنجبیلی را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت نیم ساعت نهایت ۱ ساعت در داخل یخچال می گذاریم.

بعد از اینکه خمیر را از یخچال در میاد یه کم سفت به نظر میرسه ، نگران نباشید چون کاملا عادیه ۵ _۶ دقیقه که در دمای محیط قرار بگیره، نرم میشه بازم میگم ورز ندید.

اگر کمی کند هستید بهتره خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر دفعه یک قسمت خمیر بیسکویت زنجبیلی را از یخچال خارج کنید.

بعد از اینکه یک قسمت خمیر را پهن و بعد قالب زدید، قسمت دیگه خمیر را از یخچال خارج کنید.

 

طرز پخت بیسکویت زنجبیلی 

حالا فر را روشن و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم، یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار می دهیم.

بعد از روشن کردن فر و آماده کردن سینی و پهن کردن کاغذ روغنی، با وردنه خمیر باز میکنیم.

چون داخل خمیر از بیکینگ پودر استفاده کردیم، بیسکویت زنجبیلی ها بعد از پخت کمی پف می کنند، پس بهتره قطر خمیر صاف شده با وردنه حدود ۵ میلیمتر باشه و بعد شروع به قالب زدن می کنیم.

اینکه ضخامت خمیر در موقع قالب زدن همه قسمت ها یکسان باشه خیلی مهمه، چون اگه ضخامت خمیر یکسان نباشه موقع پخت یکی از بیسکویت ها زودتر می پزه و یکی دیگه دیرتر.

این امر باعث میشه بعضی بیسکویت ها تیره باشن و بعضی بیسکویت ها طلایی، پس دقت کنید.

مدت زمان لازم برای پخت حدود ۱۳ الی ۱۵ دقیقه هستش که با توجه به ضخامت بیسکویت زنجبیلی ها، ممکنه تغییر کنه و بهترین حالت پخت زمانی که پشت بیسکویت طلایی رنگ شده باشه.

 

نکات :

بیسکوییت زنجبیلی بسیار مناسب استفاده از آیسینگ جهت تزیینه.

می تونید روی بیسکوییت ها بعد از قالب زدن شکر بزنید و بعد بزارید تو فر.

میتونید جای زنجبیل از کاکائو با نسکافه یا دارچین استفاده کنید.

 

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز 

 

 

منبع : کانال شیرینی عید 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کیک سورپرایز ولنتاین و تولد

    کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)   برای تهیه این کیک، ابتدا یک کیک از پیش آماده شده به رنگ دلخواه را مانند شکل، با ضخامت حدود ۱-۲ سانتیمتر برش زده و با شکل …

    • طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

      طرز تهیه کمپوت هلو در منزل   خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.    این کمپوت را می توان با …

      • طرز تهیه شیرینی شکوفه وانیلی طرز تهیه شیرینی شکوفه وانیلی مجلسی و خوشمزه برای عید نوروز

        طرز تهیه شیرینی شکوفه وانیلی آموزش آشپزی و دستور تهیه شیرینی شکوفه وانیلی   شیرینی شکوفه وانیلی به مدت یکماه در ظرف در بسته و در کابینت قابل نگه داری است برای مدت بیشتر می توانید …

        • طرز تهیه نان سنگک خانگی

            طرز تهیه نان سنگک خانگی   برای تهیه نان سنگک خانگی به چیزی بنام خمیر ترش نیاز داریم. خمیر ترش با مایه خمیر یا yeast یک کم فرق داره. با خمیر ترش نان کیفیت …

          • طرز تهیه نان برنجی قزوین طرز تهیه نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز + فیلم آموزشی

            طرز تهیه نان برنجی قزوین + فیلم آموزشی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات های کرمانشاه و قزوین است. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه نان …

            • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

              دستور تهیه شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی ترد و خوشمزس. ظاهر زیبایی هم داره و برای مهمانی ها و جشن های مختلف خیلی مناسبه. …

              • طرز تهیه ژله آکواریومی

                  طرز تهیه ژله دریایی یا ژله آکواریومی   درست کردن ژله آکواریومی خیلی راحته و زمان بر نیست، در عین حال یکی از ژله های قشنگ و جالب برای تولد بچه هاست. ژله آکواریومی …

                • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

                  ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

                  • طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

                      طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

                    • طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری (پودر خشک شده) روغن ۱چهارم لیوان (مایع) آب ۱چهارم …

                      • طرز تهیه کراکر کنجدی طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی

                        طرز تهیه کراکر کنجدی کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه می‌شود. انواع کراکر در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید …

                        • شیرینی نوروزی: شیرینی بهشتی

                          نوروز کام مهمانها را با شیرینی بهشتی شیرین کنید مواد لازم نوع (قالبی) : پودر هل:۱ قاشق چایخوری پودر شکر:۱لیوان سرخالی روغن جامد:۱لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر) آرد:۲ و ۲سوم لیوان کنجد:به میزان لازم …

                          • طرز تهیه ژله قهوه + عکس

                            طرز تهیه ژله قهوه مواد لازم : پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه آب سرد ۸ قاشق سوپخوری قهوه آماده دو و نیم پیمانه شکر ۵ قاشق سوپخوری     طرز تهیه : پودر ژلاتین را روی …

                            • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

                              طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …