یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت آلفاخر

نشاسته ذرت یک لیوان
آرد ۴ /۳ لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
کره ۱۱۳ گرم
شکر ۱/۳ لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

طرز تهیه دولسه دلچه :

برای تهیه دولسه دلچه یک قوطی شیر عسلی رو بدون کاغذ برچسب رویش داخل دیگ زود پز قرار داده آب بریزید تا ۳ بند انگشت رویش را بگیرد و روی گاز قراز دهید از لحظه ای که صدای زودپز در اومد ۵۰ مین بعد آماده است .
بعد از سرد شدن درشو باز کنید .

می تونین توی قابلمه هم درست کنین. بزارین توی یه قابلمه بزرگ و آب بریزین تو قابلمه طوری که سر قوطی شیر عسلی کامل داخل آب باشه حداقل ۴ تا ۵ سانت روی قوطی آب باشه.

قابلمه را بزارین روی حرارت تا آب بجوشه تقریبا باید ۳.۵ تا ۴ ساعت بجوشه فقط حواستون باشه سر قوطی از آب نیاد بیرون.

بعد ۴ ساعت از آب بیارین بیرون اجازه بدید ۲ ساعت قوطی تو دمای محیط باشه چون دولسه دلچه بی نهایت داغه واگه زود باز کنید به صورت نازتون می پاشه و خدایی نکرده میسوزه.

پس ۲ ساعت اجازه بدین تا از دما بیفته این روش آسونتر و البته خوش رنگتر و خوش مزه تر هم است به نظر من این رو بچشین دیگه لای کیک خامه نمیدین.

 

طرز تهیه بیسکویت آلفاخر :

کره کاملا به دمای محیط برسد همراه شکر داخل بلندر ریخته یا با همزن بزنید وقتی یکدست شد زرده ها و وانیل رو اضافه کنید.
آرد +ب پ +جوش شیرین +نشاسته ذرت رو الک کنید و به مخلوط اضافه کنید و در حد چند پالس مخلوط کنید.
خمیر رو بین دو لایه کاغذ روغنی ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد بیرون بیارین و به قطر نیم سانت باز کنید و قالب بزنید.
درون فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۱۵ مین قرار دهید.

بعد از پخت و سرد شدن

به اندازه ی یک فندوق فیلینگ روی یک عدد شیرینی گذاشته و یکی دیگر روی فیلینگ قرار دهید.

 

نوش جان

 

منبع :گروه هنرمندان بانو/ویدا

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کیک شکلاتی با سس شکلات طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلاتی / انواع کیک

    دستور پخت کیک شکلاتی با سس شکلاتی  من که اعتراف میکنم از این کیک شکلاتی خیلی خوشم اومده و میتونم بگم یکی از بهترین کیکهایی بوده که تا به حال پختم. حتما این کیک خوشمزه …

    • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

      طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

      • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

            طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

        • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

          چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

          • طرز تهیه دسر روح سرگردان

              طرز تهیه دسر روح سرگردان!   دسر روح سرگردان به دسر جالب، خوشمزه و سالمه، بخصوص برای بچه ها. می تونین برای صبحونه، عصرونه یا میان وعده به کودکتون بدین. برای تولدها هم مناسبه. …

            • طرز تهیه ژله تخم مرغی

              طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

              • طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)

                  طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)   ژله گل رز ، ژله ای شیک و مجلسی و یه نفره هست که سرو کردنش آسونه. درست کردنش کاری نداره فقط به دو …

                • دو روش تهیه کاسه شکلاتی

                  طرز تهیه کاسه شکلاتی       در این مطلب دو روش ساخت کاسه شکلاتی به شما عزیزان آموزش داده می شود. این ظروف شکلاتی بسیار زیبا و مجلسی هستند که از آنها برای سرو …

                  • فرنی پرتقالی , انواع دسر طرز تهیه فرنی پرتقالی / دسر ماه رمضان

                    دستور تهیه فرنی پرتقالی فرنی پرتقالی یکی از انواع فرنی و دسری خوشمزه با عطر پرتقاله. فرنی فرنی دسری اصیل و خیلی قدیمیه. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی …

                    • طرز تهیه کاسه شیرینی با خمیر

                        طرز تهیه کاسه شیرینی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : میوه هاى تابستانى (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) دلخواه کره ١٢۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۵گرم تخم مرغ ۱ عدد …

                      • طرز تهیه پاستیل انار

                        طرز تهیه پاستیل انار   این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.   آماده …

                        • طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

                            ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

                          • طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا

                            طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.   مواد لازم برای …

                            • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

                              آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …