چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


دستور پخت بیسکویت آلفاخر اصیل با طعم فوق العاده

بیسکویت آلفاخر ( alfajor) یه بیسکویت بسیار بسیار بسیار خوشمزه و معروف در دنیاست که در کشور های لاتین رواج فراوانی داره و در هر کشور هم به طور سنتی به شیوه ای و با مواد اولیه متفاوتی تهیه میشه.
عموما آلفاخر تشکیل شده از دو عدد بیسکویت که با یک فیلینگ دولسه دلچه ای به همدیگه ساندویچ شدن.
بیسکویت آلفاخر به دلیل داشتن نشاسته ذرت بسیار زیاد توی رسپیش، یه بافت خاص و جالبی داره که وقتی تجربه اش کردید متوجه میشید چی میگم.

توصیه میکنم این بیسکویت رو امتحان کنید حتی اگر تصمیم ندارید دولسه دلچه درست کنید و ساندویچش کنید. چون واقعا بافتش عالیه و طعمش خوشمزه. حتی خود بیسکویتها بدون دولسه دلچه هم فوق العاده خوشمزه هستند.

ضمنا خود بیسکویتها به تنهایی هم گزینه مناسبی برای نوروز هستند و میتونید از همین خمیر بیسکویت های متنوع درست کنید.

 

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

مواد اولیه :

شکر ۱/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چ
کره ۱۱۳ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
آرد ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
دولسه دلچه ۱ پیمانه

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

روش تهیه بیسکویت آلفاخر :

شما میتونید از همزن برقی و یا بلندر استفاده کنید.
کره باید به دمای محیط برسه پس حتما از قبل، از یخچال خارجش کنید.
کره و شکر رو به خوبی مخلوط کنید تا کرم مانند بشه.
زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

آرد و نشاسته و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
فقط در حدی که مخلوط بشن هم بزنید و نه بیشتر.
توی تصویر مشخصه که من اجازه ندادم خمیری بشه و فقط اندکی همش زدم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نشاسته ذرت به مطلب تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت مراجعه کنید.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

خمیر رو روی یه تکه بزرگ کاغذ روغنی میریزیم و با دست جمعش میکنیم تا خمیر شکل بگیره. (ورز ندید)
اندکی با فشار کف دست بین دو تکه کاغذ روغنی خمیر رو پهن میکنیم.
و به همین شکل (بین دو تکه کاغذ) به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
خمیر رو از یخچال خارج کرده و به همین شکل که بین دو تکه کاغذ روغنی هستش با وردنه پهنش میکنیم.
خمیر رو با ضخامت حدود پنج شش میلیمتر پهن میکنیم.
و خمیر رو با قالب با سایز و شکل دلخواه قالب میزنیم.
من از قالب با قطر ۴ سانتیمتر استفاده کردم. (که حدودا ۳۶ عدد بیسکویت تشکیل میشه)
خمیر فوق العاده حساسه و تا زمانی که کاملا سرد باشه راحت میتونید جابجاش کنید ولی اگر گرم شد باز باید بذاریدش توی یخچال تا سرد بشه و بتونید باهاش کار کنید.

برای جابجا کردنش به کاغذ روغنی روی سینی ، از چاقو یا کارد استفاده کنید.

تاکید میکنم این خمیر بسیار حساسه و اگر در اندازه گیری آرد و نشاسته حساسیت به خرج ندید؛ توی این قسمت که دارید قالب میزنید دچار مشکل میشید و بیسکویتها از هم میپاشه.

خمیر نباید وزر داده بشه.

اگر خواستید مجددا پهنش کنید که قالب بزنید؛ باید با کمک کاغذ روغنی جمعش کنید که حرارت دستاتون گرمش
نکنه. و اگر تجربه کافی ندارید و میخواید با دست انجام بدید بعد از اینکه خمیر رو مجددا پهن کردید باید بذارید توی یخچال تا کاملا خنک شه.

 

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

حتما پست نکاتی مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید رو مطالعه کنید.

سینی رو توی فر قرار میدیم.
مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه است و یا تا زمانی که حاشیه زیرین بیسکویتها طلایی رنگ بشه.
توصیه میکنم کنار فر بشینید.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

اجازه بدید بیسکویتها سرد بشن بعد به راحتی از کاغذ روغنی جدا کنید.
نیمی از بیسکویتها رو وارونه روی سطح کار قرار میدیم.
دولسه د لچه رو توی قیف پلاستیکی میریزیم.
میتونید از هر مدل ماسوره ای که دوست داشتید استفاده کنید. بدون ماسوره هم میشه.
از هر شیوه ای که مایلید برای تهیه سس کاراملی دولسه دلچه میتونید استفاده کنید.

 

به اندازه دلخواه از دولسه دلچه روی نیمی از بیسکویتهایی که وارونه قرار دارند میریزیم.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

حالا روی هر کدوم یک بیسکویت دیگه قرار داده و کمی فشار میدیم تا ساندویچ بشن.
بیسکویتها رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه
میتونید بیسکویت رو با مغز پسته یا بادام یا گردو یا حتی کنجد و تخمه ها تزئین کنید و یا با شکلات. و یا با فرو بردن نیمیش توی شکلات.

نوش جاااااااااان

 

منابع: شف طیبه/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

    روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

    • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

      طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

      • شکلات شب یلدا ایده های جالب برای دسر شب یلدا

        پیشنهادهایی برای دسر شب یلدا  اگر به دنبال ایده هایی جدید برای دسر شب یلدا هستین که هم خوشمزه و اشتها برانگیز باشه و هم شیک و مجلسی این مطلب بخش آشپزی را دنبال کنید. …

        • طرز تهیه رولت هندوانه ای ویژه شب یلدا

          با این رولت هندوانه ای از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.   درست کردن این رولت هندوانه ای برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور …

          • طرز تهیه پف پفی , مارشمالو خانگی طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو برای عید نوروز و شب یلدا

            طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو  پف پفی یا مارشمالو یکی از تنقلات خوشمزه ایه که بچه ها علاقه خاصی بهش دارن. خصوصا اگه با طعم ها و رنگ های مختلف درست بشه. در بخش آموزش …

            • آموزش ساخت گل تزیینی کیک

              سه نوع گل تزیینی بسیار زیبا و شیک برای کیک و شیرینی   برای تهیه این گلهای زیبا برای تزیین انواع کیک و شیرینی ابتدا مقداری خمیر فوندانت تهیه کنید. تهیه این خمیر بسیار ساده …

              • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

                روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

                • طرز تهیه شیرینی بره مخصوص عید قربان

                  طرز تهیه شیرینی بره مخصوص عید قربان   شیرینی بره های خوشگل و خوشمزه ای که می بینید هم مناسب عید قربان هستند و هم سمبل سال ۹۴٫ ضمنا به خاطر ظاهر زیباش برای بچه …

                  • دو روش تهیه حلوای هویج

                    طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

                    • طرز تهیه ژله تار و پود

                      طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

                      • کیک رولتی طرحدار ,کیک رولتی, عکس کیک رولتی طرح دار ,زیباترین کیک رولتی طرحدار, طرح های مختلف کیک رولتی ,طرح های زیبای کیک رولتی ,جدیدترین طرح های کیک رولتی, ایده کیک رولتی طرحدار ,تصاویرکیک رولتی طرحدار نمونه هایی از کیک رولتی طرح دار ۱

                           قبلا در این مطلب طرز تهیه کیک رولتی طرح دار به شما آموزش داده شد و اکنون مجموعه ای از طرح های بسیار جالب، زیبا و خلاقانه ی کیک رولتی طرح دار تقدیم شما …

                        • طرز تهیه پفک در منزل (پفک خانگی)

                          طرز تهیه پفک خونگی   به این پفک خونگی ، پفک نخودچی هم میگن. پفک نمکی خونگی از آرد و پنیر و کره درست میشه. اگه با آموزش روش درست کردن پفک خونگی ، پفک خوشمزه …

                          • کوکی سیب , شیرینی نوروزی طرز تهیه کوکی سیب / شیرینی نوروزی

                            دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه    کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم …

                            • طرز تهیه دسر رویای زمستان (دسر برفی)

                                طرز تهیه دسر رویای زمستان(دسر برفی) مواد اولیه : شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم کرم شانتی (میتونین بجای کرم …