چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


دستور پخت بیسکویت آلفاخر اصیل با طعم فوق العاده

بیسکویت آلفاخر ( alfajor) یه بیسکویت بسیار بسیار بسیار خوشمزه و معروف در دنیاست که در کشور های لاتین رواج فراوانی داره و در هر کشور هم به طور سنتی به شیوه ای و با مواد اولیه متفاوتی تهیه میشه.
عموما آلفاخر تشکیل شده از دو عدد بیسکویت که با یک فیلینگ دولسه دلچه ای به همدیگه ساندویچ شدن.
بیسکویت آلفاخر به دلیل داشتن نشاسته ذرت بسیار زیاد توی رسپیش، یه بافت خاص و جالبی داره که وقتی تجربه اش کردید متوجه میشید چی میگم.

توصیه میکنم این بیسکویت رو امتحان کنید حتی اگر تصمیم ندارید دولسه دلچه درست کنید و ساندویچش کنید. چون واقعا بافتش عالیه و طعمش خوشمزه. حتی خود بیسکویتها بدون دولسه دلچه هم فوق العاده خوشمزه هستند.

ضمنا خود بیسکویتها به تنهایی هم گزینه مناسبی برای نوروز هستند و میتونید از همین خمیر بیسکویت های متنوع درست کنید.

 

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

مواد اولیه :

شکر ۱/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چ
کره ۱۱۳ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
آرد ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
دولسه دلچه ۱ پیمانه

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

روش تهیه بیسکویت آلفاخر :

شما میتونید از همزن برقی و یا بلندر استفاده کنید.
کره باید به دمای محیط برسه پس حتما از قبل، از یخچال خارجش کنید.
کره و شکر رو به خوبی مخلوط کنید تا کرم مانند بشه.
زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

آرد و نشاسته و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
فقط در حدی که مخلوط بشن هم بزنید و نه بیشتر.
توی تصویر مشخصه که من اجازه ندادم خمیری بشه و فقط اندکی همش زدم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نشاسته ذرت به مطلب تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت مراجعه کنید.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

خمیر رو روی یه تکه بزرگ کاغذ روغنی میریزیم و با دست جمعش میکنیم تا خمیر شکل بگیره. (ورز ندید)
اندکی با فشار کف دست بین دو تکه کاغذ روغنی خمیر رو پهن میکنیم.
و به همین شکل (بین دو تکه کاغذ) به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
خمیر رو از یخچال خارج کرده و به همین شکل که بین دو تکه کاغذ روغنی هستش با وردنه پهنش میکنیم.
خمیر رو با ضخامت حدود پنج شش میلیمتر پهن میکنیم.
و خمیر رو با قالب با سایز و شکل دلخواه قالب میزنیم.
من از قالب با قطر ۴ سانتیمتر استفاده کردم. (که حدودا ۳۶ عدد بیسکویت تشکیل میشه)
خمیر فوق العاده حساسه و تا زمانی که کاملا سرد باشه راحت میتونید جابجاش کنید ولی اگر گرم شد باز باید بذاریدش توی یخچال تا سرد بشه و بتونید باهاش کار کنید.

برای جابجا کردنش به کاغذ روغنی روی سینی ، از چاقو یا کارد استفاده کنید.

تاکید میکنم این خمیر بسیار حساسه و اگر در اندازه گیری آرد و نشاسته حساسیت به خرج ندید؛ توی این قسمت که دارید قالب میزنید دچار مشکل میشید و بیسکویتها از هم میپاشه.

خمیر نباید وزر داده بشه.

اگر خواستید مجددا پهنش کنید که قالب بزنید؛ باید با کمک کاغذ روغنی جمعش کنید که حرارت دستاتون گرمش
نکنه. و اگر تجربه کافی ندارید و میخواید با دست انجام بدید بعد از اینکه خمیر رو مجددا پهن کردید باید بذارید توی یخچال تا کاملا خنک شه.

 

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

حتما پست نکاتی مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید رو مطالعه کنید.

سینی رو توی فر قرار میدیم.
مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه است و یا تا زمانی که حاشیه زیرین بیسکویتها طلایی رنگ بشه.
توصیه میکنم کنار فر بشینید.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

اجازه بدید بیسکویتها سرد بشن بعد به راحتی از کاغذ روغنی جدا کنید.
نیمی از بیسکویتها رو وارونه روی سطح کار قرار میدیم.
دولسه د لچه رو توی قیف پلاستیکی میریزیم.
میتونید از هر مدل ماسوره ای که دوست داشتید استفاده کنید. بدون ماسوره هم میشه.
از هر شیوه ای که مایلید برای تهیه سس کاراملی دولسه دلچه میتونید استفاده کنید.

 

به اندازه دلخواه از دولسه دلچه روی نیمی از بیسکویتهایی که وارونه قرار دارند میریزیم.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

حالا روی هر کدوم یک بیسکویت دیگه قرار داده و کمی فشار میدیم تا ساندویچ بشن.
بیسکویتها رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه
میتونید بیسکویت رو با مغز پسته یا بادام یا گردو یا حتی کنجد و تخمه ها تزئین کنید و یا با شکلات. و یا با فرو بردن نیمیش توی شکلات.

نوش جاااااااااان

 

منابع: شف طیبه/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

    تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

    • طرز تهیه گز آردی , گز اصفهان طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم

         طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم/ شیرینی نوروزی   گز آردی یکی از انواع گز است. گز سوغات اصفهان و کرمان، یزد و چهار محال و بختیاری و یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی …

      • طرز تهیه ژله قطبی , ژله مجلسی طرز تهیه ژله قطبی برای تولد بچه ها

        طرز تهیه ژله قطبی ( در حسرت بهار )   ژله قطبی ژله ای متفاوت و جالب بخصوص برای جشن تولد بچه هاست. حتما ازش خوششون میاد. اینجا فقط ایده کار به شما داده شده …

        • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

          طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

          • طرز تهیه خمیر مارزیپان

              طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

            • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

                 کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

              • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

                دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

                • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

                  طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

                  • طرز تهیه دسر ترکیه ای ترایفل

                       طرز تهیه ترایفل دسری ترکیه ای   درست کردن برخی دسرها وقت‌گیر نیست، بعضی از آنها آن‌قدر سریع درست می‌شوند که شما می‌توانید همان موقع که مهمان در خانه‌تان هست، آن را درست کرده …

                    • طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره طرز تهیه حلوا،حلوای پاستیلی،دسر مقوی طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره

                        طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره   مواد اولیه : گلاب : به میزان لازم دارچین : به میزان لازم آب : ۲ و نیم لیوان آرد : ۴ قاشق غذاخوری سرپر روغن : ۳ قاشق سوپ‌خوری شیره : یک لیوان     طرز تهیه : …

                      • نان همبرگر خانگی طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

                        دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه …

                        • طرز تهیه نان پوری هندی طرز تهیه نان پوری هندی ساده

                          طرز تهیه نان پوری هنذی  نان پوری از نان های معروف هندوستان است. این نان در روغن سرخ و گرم خورده می شود. طرز تهیه نان پوری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ببینید. …

                          • طرز تهیه کمپوت سیب , خواص سیب طرز تهیه کمپوت سیب در ماکروویو

                            آموزش تصویری روش پخت کمپوت سیب در مابکروویو   سیب میوه‌ی پرخاصیتی است که علاوه بر این که یک میان وعده‌ی ایده آل محسوب می‌شود ، سرشار از مواد مغذی ضروری برای بهبود عملکرد بدن است. …

                            • طرز تهیه کیک خرده شیشه

                              کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …