پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

 

مواد اولیه برای ۴ نفر:

 گوشت چرخ کرده (برای تهیه کوفته) ۲۰۰ گرم
پیاز کوچک (برای تهیه کوفته) ۱ عدد
جعفری (برای تهیه کوفته) ۲ قاشق غذاخوری
سیر (برای تهیه کوفته) ۲ حبه
تخم مرغ (برای تهیه کوفته) ۱ عدد کوچک
سس کچاپ (برای تهیه کوفته) ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (برای تهیه کوفته) ۱/۳ لیوان
آرد سوخاری (برای تهیه کوفته) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
پیاز کوچک خرد شده (برای تهیه سس آماتریچانا) ۱ عدد
سیر (برای تهیه سس آماتریچانا) ۲ حبه
روغن زیتون (برای تهیه سس آماتریچانا) ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تهیه سس آماتریچانا) ۲ عدد
پنیر پارمزان (برای تهیه سس پارمزان) ۳ قاشق غذاخوری
بوکاتینی ۲۰۰ گرم

 

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

 

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچاتا :

ابتدا برای تهیه کوفته به روش زیر عمل می کنیم :
پیاز و سیر و جعفری رو توی بلندر میریزیم. چند تا پالس میزنیم و گوشت رو اضافه میکنیم.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

خمیری که شد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و سپس کچاپ و پنیر پارمزان و آرد سوخاری رو اضافه می کنیم.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

خوب ورزش میدیم. اگه احیانا تخم مرغتون درشت بود و خمیرتون شل شد یک قاشق دیگه هم آرد سوخاری اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست بیاد.
توی کوفته ها بنا به ذائقه نمک و فلفل بریزید ولی من شخصا توصیه میکنم نمک نریزید چون پارمزان شوره .
حالا کوفته هایی با سایز متوسط درست کنید .

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

فر رو روی درجه ۲۱۰ سانتیگراد قرار میدیم. رک رو به یک سوم پایین فر منتقل میکنیم (تقریبا طبقه وسطی فر) .
کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم. کوفته هایی رو که درست کردیم رو با فاصله توی سینی میچینیم . سایزشون تقریبا اندازه یک گردو باشه.
و سینی رو بمدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

حالا برای تهیه سس به روش زیر عمل کنید :
سس آماتریچانا یکی از سسهای معروف ایتالیاییه . آماتریچانا رو به تنهایی با پاستا سرو میکنن. ولی من این رسپی که با کوفته درست میشه رو ترجیح میدم .
پیاز رو خورد کرده و توی روغن زیتون تفت میدیم. سیر و فلفل قرمز و نمک رو اضافه میکنیم.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

گوجه فرنگی ها رو رنده میکنیم. (پوستش رو دور بریزید) و به پیاز ها اضافه می کنیم و میگذاریم سس بمدت ۱۵ دقیقه بجوشه و جا بیفته و در اواخر پنیر پارمزان رو به سس اضافه کنید.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

بوکاتینی رو ( بدون اینکه خوردش کنیم ) داخل یه دیگ بزرگ حاوی آب جوش و نمک (و اگه لازم بود روغن) میریزیم.
یکی از اصول اولیه پاستا هم اینه که مرتب تستش کنید. بعد از هشت دقیقه دیگه مرتب یه تیکه بردارید و گاز بزنید. اگه بیرونش پخته و نرم بود و وسطش هنوز سفت بود و زیر دندون میومد یعنی دیگه آماده است. اگه این شیوه رو رعایت کنید همیشه پاستاهاتون عالی میشه.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

پاستا رو به سس اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن پنیر به سس دیگه باید سریع پاستا رو هم اضافه کنید که سس زیادی خشک نشه. اگه احیانا تجربه نداشتید و از دستتون در رفت مقداری از آب پاستا رو توی سس بریزید تا رقیق شه.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

یک دقیقه هم اجازه میدیم که پاستا توی سس بپزه و دیگه در این مرحله پاستا کاملا مغز پخت خواهد شد و دیگه وسط پاستا زیر دندون نمیاد
پس حسابی دقت کنید که یه وقت خدای نکرده پاستاتون خمیر نشه.
برای سروش هم چندتا کوفته کنار بشقاب میذاریم و مقداری جعفری خورد شده روش میریزیم

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

 

 

منبع:طیبه شف

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

    دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

    ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

  • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

  • طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

       آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

  • طرز تهیه نودالیت قالبی

      یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

  • ماکارونی دمی ایرانی

    ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

  • پاستا با خامه و سوسیس

    پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

  • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

    طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

  • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

      ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

    • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

      نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

      • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

        طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

        • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

            مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

          • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

                 دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

            • طرز تهیه پاستا آشیانه ای

              روش پخت پاستا آشیانه ای   پاستا آشیانه ای که به همین نام در سوپرمارکت ها موجوده یک نوع پاستای نواریه که به شکل آشیانه به هم پیچیده شده. برای باز نشدن پاستا هنگام پخت، …

              • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

                طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

                • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                  طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                  • طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

                    آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سس مایونز۱ فنجان نخود فرنگی۱ فنجان (ترجیحا تازه اگر در دسترس نبود یخ زده) پیاز۱/۴ فنجان (پیاز قرمز خرد شده) بادام۱/۲ فنجان (تست و نصف شده) سینه …

                    • طرز تهیه شارلوت الویه

                        طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

                      • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

                        دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

                        • طرز تهیه کتلت بادمجان

                              مواد لازم : بادمجان  : دو عدد سیب زمینی آب پز  : سه عدد پیاز :  یک عدد تخم مرغ  : یک عدد جعفری خردشده  : یک قاشق غذاخوری پنیر پیتزا :  ۳۰ گرم …

                          • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

                            آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

                            • طرز تهیه خوراک تره فرنگی

                                  مواد لازم : تره فرنگی ریز خرد شده : ۲ دسته هویج حلقه حلقه شده : ۴ عدد آب مرغ : ۱/۳ پیمانه کره : ۲ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری …