یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه بورک کرپی ترکیه

بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را همراهی کنید.

این غذا خیلی خوشمزه اس حتما امتحان اش کنین.

 

طرز تهیه بورک کرپی ترکیه

مواد لازم برای تهیه کرپ :

  • ۱ لیوان شیر
  • ۱ لیوان آب
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۲ لیوان آرد + ۱ قاشق غذاخوری آرد

 

مواد داخل کرپ:

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۵-۶ عدد فلفل دلمه
  • ۱-۲ عدد فلفل قرمز
  • ۱ عدد پیاز
  • ۴-۳ عدد قارچ
  • ۱ عدد گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل سیاه
  • ۳-۴ حبه سیر

مواد لازم برای تهیه سس بشامل :

  • ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۲ لیوان شیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • پنیر پیتزا رنده شده

 

طرز تهیه بورک کرپی :

براى سس بشامل کره را آب کرده آرد را در کره تفت میدیم سپس شیر را اضافه کرده مدام هم میزنیم وقتى غلیظ شد نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و از روى اجاق برمیداریم.

مواد کرپ را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه(چرب شده)به اندازه یک ملاقه ریخته پشت و رو سرخ می کنیم حدود ۷-۶ عدد کرپ بزرگ به دست میاد.

برای درس کردن مواد داخل کرپ پیاز را در ۲_۳ قاشق روغن زیتون تفت میدیم بعد از نرم شدن پیاز گوشت را بهش اضافه میکنیم و تفت اش میدیم تا رنگش عوض بشه.

بعد قارچ و فلفل دلمه و سیر رو اضافه کرده و تفت میدیم، کمی به مواد رب میزنیم و نمک و فلفل بعد گوجه‌فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.

در ظرف پیرکس چرب شده یکی از کرپ ها را گذاشته ابتدا سس بشامل زده سپس از مواد داخل میذاریم.

بعد روی موادمون پنیر می پاشیم و سپس یک کرپ دیگر گذاشته و باز به ترتیب سس بشامل, مواد داخل, پنیر می ریزیم.

به این ترتیب ۷-۶ لایه درست می شود. روی بالاترین کرپ سس بشامل باقیمانده و پنیر ریخته و بورک کرپی را در فر ۲۰۰ درجه تا وقتی که روی کرپ سرخ شود می پزیم.

 

نوش جان

 

طرز تهیه بورک کرپی ترکیه غذایی شیک و  مجلسی و خوش طعم

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

    آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

  • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

      طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

    • طرز تهیه بادمجان سوخاری

        بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی   امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .   …

      • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

        دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

        • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

          طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

          • سیب زمینی نمکی با طعم لیمو

            طرز تهیه سیب زمینی نمکی با طعم لیمو   در ادامه روش تهیه سیب زمینی نمکی با طعم لیمو یا به عبارتی چیپس خلالی با طعم لیمو نمکی تقدیم شا همراهان مجله تصور زندگی می …

            • طرز تهیه سوپ خامه

                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

              • طرز تهیه بادمجان شکم پر

                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …