یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

بورک بادمجان کبابى

 

بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. امروز براتون آموزش پخت بورک بادمجان کبابی رو انتخاب کردیم . امیدوارم خوشتون بیاد :
مواد لازم :
بادمجان کبابى شده؛ سه عدد 
گوشت چرخ کرده؛ ٢۵٠ گرم
جعفرى خرد شده؛ یک پیمانه 
پیاز؛ یک عدد بزرگ
سیر له شده ؛ سه حبه
نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم 
زردچوبه و پودر گشنیز؛ از هر کدام یک قاشق چایخورى
روغن براى سرخ کردن 
خمیر اماده یوفکا؛ یک بسته 
آموزش تهیه خمیر یوکفا یا فیلو
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را روى گاز و یا در فر کبابى کنید .سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آنرا جدا کنید و کاملا ساطورى کنید .
پیاز را نگینى خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کمى که سبک شد ادویه ها را اضافه کرده و کمى تفت مى دهیم، سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم دوباره تفت مى دهیم، بعد از تفت دادن گوشت چرخکرده ،بادمجان کبابى ساطورى شده و جعفرى خرد شده و سیر له شده و نمک را اضافه کرده و در ماهى تابه را گذاشته تا مواد به روغن بیفتد .بعد از پخت و اماده شدن کنارى بگذارید تا کمى خنک شود .
ابتداخمیر اماده یوفکا را دو تا دوتا روى هم گذاشته و به اندازه هاى ٢٠ سانتى متر ى تقسیم کنید مقدارى از مواد خنک شده را در گوشه خمیر گذاشته و به شکل مثلثى بپیچید و در روغن که کمى گرم شده با حرارت متوسط سرخ کنید.
آشپزی با هستی


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

  • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

      طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه بابا قنوش

    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

  • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

    اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

  • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

    طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

مطالب قبلی این بخش
  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

    • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

      طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

      • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

        آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

        • طرز تهیه ته چین ماهی

              ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

          • تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

              تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

            • طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس

                طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس   مواد اولیه برای ۴ نفر : ماست سفت (یا کیسه ای) ۵۰ گرم پنیر سفید ( یا خامه ای) ۲۰۰ گرم آرد ذرت ۲ ق غ سفیده تخم مرغ …

              • طرز تهیه سوپ ذرت

                  مواد لازم جهت تهیه سوپ ذرت: روغن ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری کنسرو ذرت : به مقدار لازم پیاز ریز شده : ۱ عدد فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری آب مرغ : …

                • نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

                  تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

                  • طرز تهیه آش ماست خراسان

                    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

                    • طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

                         آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

                      • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

                          طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

                        • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

                          خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

                          • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

                            طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

                            • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

                              روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …