یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر

 

بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه!

بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید. مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه(سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و… بگذارند.
همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و … از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آنها استفاده می‌شود.
بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای میهمانی های شبانه و خودمانی تهیه کنید.

 

طرز تهیه خمیر یوکفا یا فیلو

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر :
خمیر مایع خشک ۷ گرم
شکر ۱ق م
آرد ۵۰۰ گرم
کره۲۵گرم
شیر۵۵ میلی لیتر
آب ولرم۲۰۰ میلی لیتر
نمک۱ق چ

 

مواد میانی :
اسفناج ۲۶۰ گرم
۲عدد پیاز بزرگ
پنیر تبریز به مقدار لازم
فلفل قرمز ترکی، زرد چوبه ، وفلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
کره۲۰ گرم.


طرز تهیه بورک :
ابتدا خمیر ترش را با شکرو شیر ولرم مخلو کرده ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم .
وبعد آرد را با خمیر ترش مخلوط کرده کره وکم کم آب را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و بعد نمک را اضافه کرده،
خوب ورز میدهیم.
نیم ساعت استراحت میدهیم.

10984273_1542382796014338_4284149546241619977_n
مواد میانی را حاضر کرده پیاز را کمی تفت داده ادویه گفته شده را اضافه میکنیم در آخر اسفناج را اضافه کرده خوب هم میزنیم.

10982475_1542382806014337_7400309037184052575_n
دولایه خمیر داریم، اول خمیر راباز میکنیم، مواد اسفناج رامیگذاریم وکمی پنیر و بعد کره

10425008_1542382852680999_4956920684413186349_n

خمیر دومی را روی آن را میپوشانیم .

10968419_1542382889347662_5011632463583338733_n


در فر دمای ۱۹۰ درجه مدت زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم بپزد. سپس آن را برش می دهیم.

10362640_1542382932680991_6461718127876310816_n

خیلی راحت و آسان … نوش جان

 

آشپزی با هستی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با خمیر نان شویدی

    طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با خمیر نان شویدی را خواهید دید. این غذای خوشمزه ، مناسب جشن تولد، سفر ، پیک نیک ها و …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

    دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • بورک پفکی , غذای ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

    دستور پخت بورک پفکی ترکیه ای بورک پفکی عصرانه ای ساده برای روزهای بهار و تابستان است ، مطمئن باشید همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد.   مواد لازم …

  • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

    طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

  • اسنک ذرت طرز تهیه اسنک ذرت غذایی ساده و سریع

     اسنک ذرت را حتما امتحان کنید.   اسنک ذرت شام سریع و خوشمزه ایه که ارزش یک بار امتحان کردن را داره. این غذا برای افرادی که از خوردن گوشت و مرغ خسته شدن یا وقت شام درست …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

    دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

  • طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

    روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

  • طرز تهیه خوراک تره فرنگی

        مواد لازم : تره فرنگی ریز خرد شده : ۲ دسته هویج حلقه حلقه شده : ۴ عدد آب مرغ : ۱/۳ پیمانه کره : ۲ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

    طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

  • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

      مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

  • طرز تهیه تمپورای میگو

      طرز تهیه تمپورای میگو   این مقدار تمپورای میگو مناسب برای یک نفر است و اگر بعنوان پیش غذا استفاده شود برای دو نفر کافیست .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

  • طرز تهیه رول پنیر و خیار و گوجه و زیتون

        طرز تهیه رول پنیر و گوجه و زیتون در خیار   مواد اولیه برای ۲ نفر: خیار ۱ عدد بزرگ ماست ۲/۵ پیمانه پنیر مقداری شوید کمی زیتون ۱۰- ۱۵ عدد گوجه فرنگی (خشک) ۲ …

  • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

        مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

  • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

    آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • طرز تهیه شامی برنج ,کتلت برنج طرز تهیه شامی برنج یا کتلت برنج غذایی ساده و خوشمزه

    طرز تهیه شامی برنج آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی برنج مجلسی و خوشمزه شامی برنج دارای ۲۳۱۹ کیلوکالری انرژی٬ ۶۰ گرم کربوهیدرات٬ ۸۱ گرم پروتئین و ۱۹۵ گرم چربی می باشد.   مواد لازم …