جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه بنیه خرما برای ماه رمضان

 

طرز تهیه بنیه خرما (مخصوص رمضان) بدون فر

 

بنیه خرما دسری مقوی و پرکالری برای سحر و افطار ماه رمضان است. در ادامه طرز تهیه این دسر مغذی و خوشمزه تقدیمتون میشه .امیدوارم خوشتون بیاد.

 

مواد اولیه :
خرما ۱۸ الی ۲۰عدد
مغز گردو حدود ۵عدد
تخم مرغ یک عدد
دارچین نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر قند یک ق غ
شیر یا آب ۴ الی ۵ق غ
آرد ۳ق غ
زعفران حل شده در آب یک ق چ

 
طرز تهیه:
هسته‌های خرما را بیرون آورید و یک چهارم از هر گردو را درون خرما قرار دهید. تمام خرماها را به این روش آماده کنید و کنار بگذارید.

بنیه خرما(مخصوص رمضان)بدون فرتخم‌مرغ‌ را در ظرف گودی بشکنید و با چنگال بزنید.
دارچین، بیکینگ پودر، پودر قند،آب و زعفران را به آن بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.

بنیه خرما(مخصوص رمضان)بدون فرحالا آرد را اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایع نسبتاً غلیظی مانند ماست شل به دست آید.

بنیه خرما(مخصوص رمضان)بدون فر خرماها را دانه‌دانه در این سس آماده بغلتانید و در روغن داغ و شناور سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند.

بنیه خرما(مخصوص رمضان)بدون فربنیه خرما - دسر مخصوص رمضان - دسر بدون پخت بنیه خرما - دسر مخصوص رمضان - دسر بدون پخت سپس آنها را روی حوله کاغذی یا سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

بنیه خرما - دسر مخصوص رمضان - دسر بدون پخت  

 
نکته :

۱-میتونید هل و زعفران اضافه نکنید و یا به جای آب از گلاب استفاده کنید. اینا دیگه به ذائقه بر میگرده.
۲-گرم و تازه میل کنید چون طعم خوبشو از دست میده و توی یخچال هم نگذاریدش.
نوش جان
التماس دعا

 

motherschef.niniweblog.com

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 14, میانگین امتیاز: 4,14 از 5)
Loading...