دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

بستنی پلمبر

آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر

بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از دسرهای مورد علاقه خودمه.

 

مواد لازم برای تهیه بستنی پلمبر :

تخم مرغ ۵-۴ عدد

خامه ۵۰۰ گرم

شکر ۵ ق غ

وانیل پودری ۱/۲ ق چ

میوه تازه یا کمپوت آناناس

 

روش تهیه بستنی پلمبر :

در این دستور از خامه قنادی استفاده می کنم (البته من اکثرا از خامه قنادی استفاده می کنم چون طعم بهتری داره )

الیته می تونین خامه رو خودتون درست کنین .

برای خامه قنادی کافیه اجازه بدید کمی یخش آب شه تا به همزن فشار نیاد. اولش که شروع می کنید به همزدن خامه شل می شه نگران نباشید دوباره فرم می گیره

این شکل زمانی که خامه شل شده

بستنی پلمبر

به زدن ادامه بدید تا مثل شکل زیر بشه.پره های همزنو بزنید تو خامه و به سمت بالا بکشید (این قله ها باید ثابت بمونه اگه شله و به حالت قبلش بر می گرده به زدن ادامه بدید) وقتی این شکلی شد دیگه نزنید (خامه اگه زیاد زده شه مثل کره می شه )

البته من اینکارو با چنگال کردم که تو عکس مشخص باشه و منظورمو برسونه

بستنی پلمبر

خامه رو کنار بزارید…

می ریم سراغ مرحله بعدی ….

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کنید، زرده رو با همزن کمی بزنید بعد نصف شکر و وانیل رو اضافه کنید

بستنی پلمبر

مخلوط زرده و شکرو بزنید تا سفید شه (اگه زیاد بزنید سفید می شه،زیاد به معنای واقعی کلمه… )

زرده مثل سفیده باید در یک جهت زده شه

بستنی پلمبر

سفیده تخم مرغ رو بزنید تا کف کنه و از ظرف نریزه اصطلاحا سافت پیک بشه

بستنی پلمبر

بقیه شکرو به سفیده اضافه کنید و با همزن بزنید در همین حد که شکر مخلوط شه یا میتونید مثل زرده کمی سفیده رو بزنید بعد شکرو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید

بستنی پلمبر

سفیده تو این مرحله(سافت پیک) اگه بیرون یخچال بمونه زیرش آب میشه و باید دوباره زده شه که واقعا یه کار اضافست اونم وسط کار که دورو برتون شلوغه برای جلو گیری از این اتفاق سفیده زده شده رو بزارید تو یخچال تا نوبتش شه

من از موز و گردو برای داخل بستنی استفاده کردم شما می تونید از پسته یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید

گردو رو با چاقو کمی خورد کنید(کف دستتونو جلوی چاقو بزادید وو هر بار به سمت پایین فشار بدید )

بستنی پلمبر

سفیده و زرده رو به خامه اضافه کنید

بستنی پلمبر

موز نگینی شده و گردو رو هم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی خوب فولد کنید ازکف ظرف موادو روی ظرف بیارید تا خوب مخلوط بشه،خامه سنگین و ممکنه کف ظرف باقی بمونه و با مواد مخلوط نشه

نصف رسپی این مقدار بستنی بهتون می ده(من از نصف مقدار نوشته شده استفاده کردم)

بستنی پلمبر

موادو توی ظرف دلخواه بریزید و روی ظرفو با سلفون خوب بپوشونید چون خامه بوی مواد دیگرو جذب می کنه .به مدت ۸ ساعت توی فریز بزارید.

بستنی پلمبر

من کمی از موادو توی قالب سیلیکونی کاپ کیک رختم(خیلی راحت جدا می شه )

بستنی پلمبر

و با زنبور های آیسینگی و مارمالاد تزیینش کردم.

بستنی پلمبر

سفیده سافت پیک :

اولین کار جدا کردن سفیده و زردست اگه توی زرده کمی سفیده باشه مشکلی نیست ولی توی سفیده اصلا نباید زرده قاطی شه

مرحله بعد تمیز بودن پره های همزن و ظرفیه که سفیده رو توش می زنید نباید خیس،چرب یا کثیف باشه بهتره قبل از زدن سفیده پره های همزنو بشورید و خشک کنید.

سفیده و زرده هر دو باید در یک جهت زده شه تا به نتیجه  دلخواه برسه.

همزن و روی دور تند بزارید و همزمان دستتونو به حالت دورانی  تا جایی که می تونید تند بچرخونید (البته فقط در یک جهت)

به زدن ادامه بدید تا جایی که وقتی ظرفتونو برعکس کردید سفیده ها از جاش تکون نخوره .به این مرحله سافت پیک می گن…

اگر در یک جهت زده نشه کف ظرف آب جمع می شه و سفیده روش سر می خوره.

حالا ظرف پشت و رو به دست تو همه اتاقا برید و به همه نشونش بدید.من هر بار که به سافت پیک می رسم کلی ذوق می کنم.  فکر کنید یه مایع به دست خودتون تبدیل به یه ابر خوشگل می شه ..

 

 

منبع : وبلاگ دست پخت من



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:


۲ دیدگاه

  1. جواد گفت:

    سفیده تخم مرغو چطوری میشه خام خورد؟!!!!!! سر کار گداشتی مخاطبو – چرا دستور غذاهارو غلط یا ناقص میذاری توسایت – آموزش که نمیدی بلکه مخاطبو به اشتباه میندازی-

    • نسیم گفت:

      دوست گرامی در بسیاری ازخامه هایی که برای تزیین کیک استفاده میشه سفیده تخم مرغ خام بکار رفته.
      استفاده از سفیده تخم مرغ خام چیز عجیبی نیست.
      سعی ما بر این بوده دستورات غذایی که منتشر می کنیم بدون نقص و کامل باشه.


نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

    دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

      طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ   تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی هاست که به شکل های مختلف تهیه میشه. در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو رو ببینید. بستنی تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه و …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو

      طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

  • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

مطالب قبلی این بخش
  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

  • طرز تهیه نان صبحانه پلنگی طرز تهیه نان صبحانه پلنگی

    روش پخت نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی نانی سالم و خوشمره است با ظاهری اشتها برانگیز و زیبا که میز صبحانه شما را جذاب تر از قبل خواهد کرد. برای یادگرفتن روش پخت نان صبحانه …

  • طرز تهیه لوز بادام هندی , شیرینی عید طرز تهیه لوز بادام هندی شیرینی مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه لوز بادام هندی در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه لوز بادام هندی را می بینید. این شیرینی مقوی برای سفره افطار و هم چنین پذیرایی عید نوروز هم مناسبه.   مواد …

  • طرز تهیه فروماژ گل سرخ

    طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

  • بیسکویت مرسین طرز تهیه بیسکویت مرسین

    دستور پخت بیسکویت مرسین بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری …

  • تیرامیسو قهوه و نارگیل , دسر مجلسی طرز تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل

    دستور تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل    تیرامیسو (tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیاییه که به ایتالیایی به معنی «بِکِش من‌رو بالا» هست. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. امروز برای دوستداران طعم قهوه روش تهیه تیرامیسوی …

  • طرز تهیه کیک براق طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

    آموزش طرز درست کردن کیک براق / تزیین کیک با سس فرانسوی تهیه کیک براق یکی از جدیدترین روش های تزیین کیک است. با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک اسفنجی را …

  • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

        طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

  • cowberry - کرنبری طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال به آغاز سال جدید نزدیک می شیم و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی عید باشیم. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال که …

  • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

    طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد لازم برای تهیه پفک هندی:  ۱ بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دوم رو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار …

  • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

  • طرز تهیه ژله آکواریومی

      طرز تهیه ژله دریایی یا ژله آکواریومی   درست کردن ژله آکواریومی خیلی راحته و زمان بر نیست، در عین حال یکی از ژله های قشنگ و جالب برای تولد بچه هاست. ژله آکواریومی …

  • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

    دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

  • آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

      آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …