سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


بستنی پلمبر

آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر

بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از دسرهای مورد علاقه خودمه.

 

مواد لازم برای تهیه بستنی پلمبر :

تخم مرغ ۵-۴ عدد

خامه ۵۰۰ گرم

شکر ۵ ق غ

وانیل پودری ۱/۲ ق چ

میوه تازه یا کمپوت آناناس

 

روش تهیه بستنی پلمبر :

در این دستور از خامه قنادی استفاده می کنم (البته من اکثرا از خامه قنادی استفاده می کنم چون طعم بهتری داره )

الیته می تونین خامه رو خودتون درست کنین .

برای خامه قنادی کافیه اجازه بدید کمی یخش آب شه تا به همزن فشار نیاد. اولش که شروع می کنید به همزدن خامه شل می شه نگران نباشید دوباره فرم می گیره

این شکل زمانی که خامه شل شده

بستنی پلمبر

به زدن ادامه بدید تا مثل شکل زیر بشه.پره های همزنو بزنید تو خامه و به سمت بالا بکشید (این قله ها باید ثابت بمونه اگه شله و به حالت قبلش بر می گرده به زدن ادامه بدید) وقتی این شکلی شد دیگه نزنید (خامه اگه زیاد زده شه مثل کره می شه )

البته من اینکارو با چنگال کردم که تو عکس مشخص باشه و منظورمو برسونه

بستنی پلمبر

خامه رو کنار بزارید…

می ریم سراغ مرحله بعدی ….

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کنید، زرده رو با همزن کمی بزنید بعد نصف شکر و وانیل رو اضافه کنید

بستنی پلمبر

مخلوط زرده و شکرو بزنید تا سفید شه (اگه زیاد بزنید سفید می شه،زیاد به معنای واقعی کلمه… )

زرده مثل سفیده باید در یک جهت زده شه

بستنی پلمبر

سفیده تخم مرغ رو بزنید تا کف کنه و از ظرف نریزه اصطلاحا سافت پیک بشه

بستنی پلمبر

بقیه شکرو به سفیده اضافه کنید و با همزن بزنید در همین حد که شکر مخلوط شه یا میتونید مثل زرده کمی سفیده رو بزنید بعد شکرو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید

بستنی پلمبر

سفیده تو این مرحله(سافت پیک) اگه بیرون یخچال بمونه زیرش آب میشه و باید دوباره زده شه که واقعا یه کار اضافست اونم وسط کار که دورو برتون شلوغه برای جلو گیری از این اتفاق سفیده زده شده رو بزارید تو یخچال تا نوبتش شه

من از موز و گردو برای داخل بستنی استفاده کردم شما می تونید از پسته یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید

گردو رو با چاقو کمی خورد کنید(کف دستتونو جلوی چاقو بزادید وو هر بار به سمت پایین فشار بدید )

بستنی پلمبر

سفیده و زرده رو به خامه اضافه کنید

بستنی پلمبر

موز نگینی شده و گردو رو هم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی خوب فولد کنید ازکف ظرف موادو روی ظرف بیارید تا خوب مخلوط بشه،خامه سنگین و ممکنه کف ظرف باقی بمونه و با مواد مخلوط نشه

نصف رسپی این مقدار بستنی بهتون می ده(من از نصف مقدار نوشته شده استفاده کردم)

بستنی پلمبر

موادو توی ظرف دلخواه بریزید و روی ظرفو با سلفون خوب بپوشونید چون خامه بوی مواد دیگرو جذب می کنه .به مدت ۸ ساعت توی فریز بزارید.

بستنی پلمبر

من کمی از موادو توی قالب سیلیکونی کاپ کیک رختم(خیلی راحت جدا می شه )

بستنی پلمبر

و با زنبور های آیسینگی و مارمالاد تزیینش کردم.

بستنی پلمبر

سفیده سافت پیک :

اولین کار جدا کردن سفیده و زردست اگه توی زرده کمی سفیده باشه مشکلی نیست ولی توی سفیده اصلا نباید زرده قاطی شه

مرحله بعد تمیز بودن پره های همزن و ظرفیه که سفیده رو توش می زنید نباید خیس،چرب یا کثیف باشه بهتره قبل از زدن سفیده پره های همزنو بشورید و خشک کنید.

سفیده و زرده هر دو باید در یک جهت زده شه تا به نتیجه  دلخواه برسه.

همزن و روی دور تند بزارید و همزمان دستتونو به حالت دورانی  تا جایی که می تونید تند بچرخونید (البته فقط در یک جهت)

به زدن ادامه بدید تا جایی که وقتی ظرفتونو برعکس کردید سفیده ها از جاش تکون نخوره .به این مرحله سافت پیک می گن…

اگر در یک جهت زده نشه کف ظرف آب جمع می شه و سفیده روش سر می خوره.

حالا ظرف پشت و رو به دست تو همه اتاقا برید و به همه نشونش بدید.من هر بار که به سافت پیک می رسم کلی ذوق می کنم.  فکر کنید یه مایع به دست خودتون تبدیل به یه ابر خوشگل می شه ..

 

 

منبع : وبلاگ دست پخت من



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۲ دیدگاه

  1. جواد گفت:

    سفیده تخم مرغو چطوری میشه خام خورد؟!!!!!! سر کار گداشتی مخاطبو – چرا دستور غذاهارو غلط یا ناقص میذاری توسایت – آموزش که نمیدی بلکه مخاطبو به اشتباه میندازی-

    • نسیم گفت:

      دوست گرامی در بسیاری ازخامه هایی که برای تزیین کیک استفاده میشه سفیده تخم مرغ خام بکار رفته.
      استفاده از سفیده تخم مرغ خام چیز عجیبی نیست.
      سعی ما بر این بوده دستورات غذایی که منتشر می کنیم بدون نقص و کامل باشه.


نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو

      طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

  • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

    دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

      طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ   تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی هاست که به شکل های مختلف تهیه میشه. در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو رو ببینید. بستنی تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه و …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پای سیب در سیب

    طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

    • طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

        طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص   دونات یا پیراشکی یه نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. تو این مطلب طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص رو …

      • شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

        دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با …

        • طرز پخت کیک ساده

            در این آموزش طرز پخت کیک ساده را فرا می گیرید. پخت این کیک خیلی راحته و خیلی خوب هم پف می کنه. من که  هفته ای یه بار کیک خورون راه میندازم! از …

          • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر دستور پخت شیرینی ساق عروس

            دستور تهیه شیرینی ساق عروس   ساق عروس یه شیرینی خوشمزه و شیک برای مجالسه که پخت اون نیاز به فر نداره. درست کردن این شیرینی ها کار سختی نیست. پس با ما همراه باشید تا …

            • طرز تهیه شارلوت لاک پشت

                طرز تهیه شارلوت لاک پشت   قبلا روش تهیه دسر مجلسی  شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) تقدیمتون شد، همینطور روش تهیه شارلوت سالاد الویه . امروز طرز تهیه شارلوت لاک پشت رو براتون در نظر …

              • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

                دستور تهیه شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی ترد و خوشمزس. ظاهر زیبایی هم داره و برای مهمانی ها و جشن های مختلف خیلی مناسبه. …

                • طرز تهیه کیک یزدی خانگی طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها

                  روش پخت کیک یزدی خانگی کیک یزدی یکی از انواع شیرینی های سنتی استان یزده که طرفدارای زیادی داره. هر کجای ایران که باشین می تونین این کیک خوشمزه را در منزل درست کنین و از …

                  • مدل های زیبای تزیین کیک تولد

                      تولد گرفتن و تولد رفتن همیشه شادی آفرین و زیباست ….. اگه دنبال ایده برای تزیین کیک تولد فرزند دلبندتون هستین با ما همراه باشین. نمونه هایی از تزیینات خلاقانه و بسیار زیبای کیک …

                    • کیک فرنی و حلوا کیک فرنی و حلوا دسری شیک برای افطار

                      دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا   کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین …

                      • شیرینی ساق عروس طرز تهیه شیرینی ساق عروس سنتی | شیرینی مجلسی

                          دستور پخت شیرینی ساق عروس سنتی مخصوص شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی راحت میشه اونو درست کرد. این شیرینی مخصوص عید نوروز و تولد هست.   مواد لازم برای شیرینی …

                        • طرز تهیه کوکی لاهیجان

                            روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

                          • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

                            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

                            • طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

                              طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …