دوشنبه , ۲۷ دی , ۱۳۹۵


بستنی پلمبر

آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر

بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از دسرهای مورد علاقه خودمه.

 

مواد لازم برای تهیه بستنی پلمبر :

تخم مرغ ۵-۴ عدد

خامه ۵۰۰ گرم

شکر ۵ ق غ

وانیل پودری ۱/۲ ق چ

میوه تازه یا کمپوت آناناس

 

روش تهیه بستنی پلمبر :

در این دستور از خامه قنادی استفاده می کنم (البته من اکثرا از خامه قنادی استفاده می کنم چون طعم بهتری داره )

الیته می تونین خامه رو خودتون درست کنین .

برای خامه قنادی کافیه اجازه بدید کمی یخش آب شه تا به همزن فشار نیاد. اولش که شروع می کنید به همزدن خامه شل می شه نگران نباشید دوباره فرم می گیره

این شکل زمانی که خامه شل شده

بستنی پلمبر

به زدن ادامه بدید تا مثل شکل زیر بشه.پره های همزنو بزنید تو خامه و به سمت بالا بکشید (این قله ها باید ثابت بمونه اگه شله و به حالت قبلش بر می گرده به زدن ادامه بدید) وقتی این شکلی شد دیگه نزنید (خامه اگه زیاد زده شه مثل کره می شه )

البته من اینکارو با چنگال کردم که تو عکس مشخص باشه و منظورمو برسونه

بستنی پلمبر

خامه رو کنار بزارید…

می ریم سراغ مرحله بعدی ….

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کنید، زرده رو با همزن کمی بزنید بعد نصف شکر و وانیل رو اضافه کنید

بستنی پلمبر

مخلوط زرده و شکرو بزنید تا سفید شه (اگه زیاد بزنید سفید می شه،زیاد به معنای واقعی کلمه… )

زرده مثل سفیده باید در یک جهت زده شه

بستنی پلمبر

سفیده تخم مرغ رو بزنید تا کف کنه و از ظرف نریزه اصطلاحا سافت پیک بشه

بستنی پلمبر

بقیه شکرو به سفیده اضافه کنید و با همزن بزنید در همین حد که شکر مخلوط شه یا میتونید مثل زرده کمی سفیده رو بزنید بعد شکرو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید

بستنی پلمبر

سفیده تو این مرحله(سافت پیک) اگه بیرون یخچال بمونه زیرش آب میشه و باید دوباره زده شه که واقعا یه کار اضافست اونم وسط کار که دورو برتون شلوغه برای جلو گیری از این اتفاق سفیده زده شده رو بزارید تو یخچال تا نوبتش شه

من از موز و گردو برای داخل بستنی استفاده کردم شما می تونید از پسته یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید

گردو رو با چاقو کمی خورد کنید(کف دستتونو جلوی چاقو بزادید وو هر بار به سمت پایین فشار بدید )

بستنی پلمبر

سفیده و زرده رو به خامه اضافه کنید

بستنی پلمبر

موز نگینی شده و گردو رو هم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی خوب فولد کنید ازکف ظرف موادو روی ظرف بیارید تا خوب مخلوط بشه،خامه سنگین و ممکنه کف ظرف باقی بمونه و با مواد مخلوط نشه

نصف رسپی این مقدار بستنی بهتون می ده(من از نصف مقدار نوشته شده استفاده کردم)

بستنی پلمبر

موادو توی ظرف دلخواه بریزید و روی ظرفو با سلفون خوب بپوشونید چون خامه بوی مواد دیگرو جذب می کنه .به مدت ۸ ساعت توی فریز بزارید.

بستنی پلمبر

من کمی از موادو توی قالب سیلیکونی کاپ کیک رختم(خیلی راحت جدا می شه )

بستنی پلمبر

و با زنبور های آیسینگی و مارمالاد تزیینش کردم.

بستنی پلمبر

سفیده سافت پیک :

اولین کار جدا کردن سفیده و زردست اگه توی زرده کمی سفیده باشه مشکلی نیست ولی توی سفیده اصلا نباید زرده قاطی شه

مرحله بعد تمیز بودن پره های همزن و ظرفیه که سفیده رو توش می زنید نباید خیس،چرب یا کثیف باشه بهتره قبل از زدن سفیده پره های همزنو بشورید و خشک کنید.

سفیده و زرده هر دو باید در یک جهت زده شه تا به نتیجه  دلخواه برسه.

همزن و روی دور تند بزارید و همزمان دستتونو به حالت دورانی  تا جایی که می تونید تند بچرخونید (البته فقط در یک جهت)

به زدن ادامه بدید تا جایی که وقتی ظرفتونو برعکس کردید سفیده ها از جاش تکون نخوره .به این مرحله سافت پیک می گن…

اگر در یک جهت زده نشه کف ظرف آب جمع می شه و سفیده روش سر می خوره.

حالا ظرف پشت و رو به دست تو همه اتاقا برید و به همه نشونش بدید.من هر بار که به سافت پیک می رسم کلی ذوق می کنم.  فکر کنید یه مایع به دست خودتون تبدیل به یه ابر خوشگل می شه ..

 

 

منبع : وبلاگ دست پخت من



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۲ دیدگاه

  1. جواد گفت:

    سفیده تخم مرغو چطوری میشه خام خورد؟!!!!!! سر کار گداشتی مخاطبو – چرا دستور غذاهارو غلط یا ناقص میذاری توسایت – آموزش که نمیدی بلکه مخاطبو به اشتباه میندازی-

    نسیم
    جولای 27th, 2016 22:14
    دوست گرامی در بسیاری ازخامه هایی که برای تزیین کیک استفاده میشه سفیده تخم مرغ خام بکار رفته.
    استفاده از سفیده تخم مرغ خام چیز عجیبی نیست.
    سعی ما بر این بوده دستورات غذایی که منتشر می کنیم بدون نقص و کامل باشه.


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

    دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

  • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

  • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو

      طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

      طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ   تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی هاست که به شکل های مختلف تهیه میشه. در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو رو ببینید. بستنی تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه و …

مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی دبلبر دوداغی , شیرینی لب دلبر شیرینی لب دلبر / شیرینی دیلبر دوداغی

    دستور پخت شیرینی لب دلبر ( شیرینی دیلبر دوداغی ) شیرینی لب دلبر یک شیرینی خانگی خیلی خوشمزه است که برای عید نوروز هم مناسب می باشد. این شیرینی مثل باقلوا خوش عطر و خوش طعمه.   …

    • طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

        طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص   دونات یا پیراشکی یه نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. تو این مطلب طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص رو …

      • حلوای نارگیل , دسر ماه رمضان طرز تهیه حلوای نارگیل برای افطار

        دستور پخت حلوای نارگیل دسری خوشمزه برای سفره افطار  حلوای نارگیل بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این دسر شیک و خوش طعم را برای مهمانی های افطار خود درست کنید و از خوردن آن …

        • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

          طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

          • طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

            روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

            • کیک به شکل هندوانه ویژه شب یلدا

              کیک به شکل هندوانه ویژه شب یلدا / کیک هندوانه ای  تهیه یک کیک به شکل هندوانه ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. در این مطلب روش تهیه دو مدل کیک هندوانه ای شکل …

              • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

                ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

                • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

                  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

                      طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی   مواد اولیه : بکینگ پودر ۳/۴ ق چ آرد ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه شکر۱ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ (بزرگ) ۱ عدد …

                    • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

                        دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …

                      • نان مخصوص ترکیه ای , نان Dökmesi طرز تهیه نان مخصوص ترکیه ای / نان Dökmesi

                        طرز تهیه نان مخصوص ترکیه Dökmesi نان مخصوص Dökmesi یکی دیگر از نان های خوشمزه ترکیه است. این نان خوشمزه را می توانید برای صبحانه و عصرانه صرف کنید. دستور تهیه نان Dökmesi را به شما عزیزان و …

                        • طرز تهیه حریره بادام مخصوص

                          طرز تهیه حریره بادام مخصوص     مواد لازم : مغز بادام شیرین و خام :  ۵ عدد آب :  دو سوم لیوان آرد برنج قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری عصاره کشمش  :۲ …

                          • طرز تهیه کیک بادامی طرز تهیه کیک بادامی با بافتی نرم

                            دستور پخت کیک بادامی  امروز در بخش آموزش شیرینی پزی مجله تصویر زندگی دستور تهیه کیک بادامی را براتون انتخاب کردیم. این کیک بافتی نرم داره و خیلی خوشمزس. حتما یک بار هم شده اون رو …