سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

      باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 دستور تهیه باقلوا پرچمی / باقلوا سه رنگ قزوین + فیلم آموزشی 

 

باقلوا پرچمی قزوین مهم ترین سوغات این استان است. باقلوایی که در قزوین پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان و شیراز خوردنی تر است چرا که تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان همنامش در استان های دیگر است.
مواد اولیه باقلوای قزوین عبارت است از: قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد. این مواد اولیه است که تبدیل می شود به باقلوای لوزینه، باقلوای پیچ و معروف ترین باقلوای قزوینی یعنی باقلوا پرچمی .

دقت در شکل و رنگ های اجزا این شیرینی نفیس و اشرافی بیش از پیش نبوع نیاکان و اسلاف ما را به رخ می کشد.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم خمیر باقلوا پرچمی قزوین 

• گلاب ۱ قاشق غذاخوری.
• آب گرم ۲ قاشق غذاخوری.
• روغن جامد آب شده ۱ قاشق سوپ خوری.
• آرد الک شده ۱ پیمانه.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم داخل باقلوا پرچمی :

• پودر بادام ۵ پیمانه.
• پودر پسته ۳ پیمانه.
• پودر قند ۵ پیمانه.
•زعفران حل شده ۳ قاشق غذاخوری.
• پودر هل ۱ قاشق غذاخوری.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم شربت باقلوا پرچمی :

• آب ۱ پیمانه.
• شکر ۱ پیمانه.
• گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید).
• پودرقند و هل را مخلوط کرده. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم. پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته. پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

روش تهیه خمیر باقلوا پرچمی :

• آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
• خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید.
• قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .
• فر را با حرارت ۱۷۵ درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.
• با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر می شود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

نکته:

دستور ارائه شده با دستور فیلم با هم متفاوت هستند ولی نتیجه هر دو روش عالیه.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

فیلم آموزش باقلوای سه رنگ را از لینک زیر دانلود کنید

منابع : باقلوای قزوین / sooran.com 

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله ماه و ستاره طرز تهیه ژله ماه و ستاره یا ژله آسمان شب مجلسی و خوشمزه

    امروزه دسرهایی چون ژله از اجزای جدایی ناپذیر و پر طرفدار مجالس و مهمانی های رسمی و غیر رسمی شده اند. در ادامه طرز تهیه ژله ماه و ستاره که ژله جدید و بسیار شیک …

  • طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

    طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …

  • طرز تهیه شیرینی گل رویایی طرز تهیه شیرینی گل رویایی برای پذیرایی عید نوروز همراه با فیلم آموزشی

    طرز تهیه شیرینی گل رویایی همراه با فیلم آموزشی  امروز براتون یک شیرینی زیبا و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان عید انتخاب کردیم. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی گل رویایی با ما …

  • طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

    دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

  • طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی خوشمزه و مجلسی شیرینی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی برای پذیرایی عید نوروز در بخش آموزش آشپزی مجیه تصویر زندگی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی ترد و خوشمزه را تقدیم شما می کنیم. این شیرینی برای پذیرایی در عید …

  • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

    دستور تهیه شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی ترد و خوشمزس. ظاهر زیبایی هم داره و برای مهمانی ها و جشن های مختلف خیلی مناسبه. …

  • تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی

      آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی   کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه …

  • طرز تهیه ژله به شکل هویج

      ابده جالب برای ساخت ژله به شکل هویج   قبلا آموزش های تهیه ژله در انواع طرح ها و شکل ها تقدیمتون شده بود. آموزش امروز ابتکار جالبیه برای تهیه ژله به شکل هویج …

  • طرز تهیه مارشمالو

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲۴ نفر : آب ۳/۴ فنچان آب سرد ۳/۴ فنجان روغن گیاهی به مقدار لازم ورق …

  • طرز تهیه ژله دو رنگ مجلسی

    طرز تهیه ژله دو رنگ زیبا و مجلسی   مواد لازم : ژله آلوورا ۱ عدد بستنی لیوانی ۱ عدد ژله آلبالو ۱عدد موز ۵ عدد.   طرز تهیه ژله دو رنگ : جهت تهیه …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه نان پوری هندی طرز تهیه نان پوری هندی ساده

    طرز تهیه نان پوری هنذی  نان پوری از نان های معروف هندوستان است. این نان در روغن سرخ و گرم خورده می شود. طرز تهیه نان پوری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ببینید. …

  • شیرینی نخودچی شکلاتی طرز تهیه شیرینی نخودچی شکلاتی

    دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی     شیرینی نخودچی شکلاتی با ظاهری زیبا و طعم عالی از شیرینی های محبوب نوزوریه که نمیشه ازش گذشت. نوروز بدون شیرینی نخودچی نوروز نمیشه چون نخودی از شیرینی های مخصوص …