یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه باقلوای خانگی

دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد

این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی مراسم ها سرو میشه.

 

مواد لازم برای تهیه باقلوای خانگی :

تخم‌مرغ دو عدد

شیر نصف لیوان

ماست نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

سرکه دو قاشق غذاخوری

بیکین پادر یه قاشق مرباخوری پر

نمک یه پنسه

آرد حدوداً چهار لیوان + دو قاشق سوپ خوری پر ( من دقیقا ۵۷۰ گرم استفاده کردم)

کره ۲۰۰ گرم + یک چهارم لیوان روغن مایع برای روی باقلوا

گردوی خرد شده یک و نیم لیوان ( اگه دوست داشتین بیشتر هم میتونین بریزین)

پودر نشاسته ی ذرت برای باز کردن خمیر یه لیوان

 

برای شهد باقلوای خانگی :

شکر چهار لیوان

آب سه لیوان

ده تا دونه هل

دو ق غ لیموی تازه ( پوست لیمو رو هم بندازین توی شهد تا بجوشه و شهد خوش عطر بشه)

نکته :

میزان آرد نسبت به اندازه ی تخم‌مرغ ها و اندازه گیریه مواد شاید کمی کم و زیاد بشه حتماً یادتون باشه که آرد و کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنین تا خمیرتون نرم و یکدست دربیاد.

طرز تهیه باقلوای خانگی :

قبل از هر کاری مواد شهد و میریزم داخل قابلمه تا بجوشه در این فاصله خمیر باقلوای خانگی را آماده میکنیم.

به غیر از آرد و بیکین پادر همه ی مواد را داخل ظرف گودی میریزیم و مخلوط میکنیم.

بعد دو لیوان آرد و با بیکین پادر ترکیب میکنیم و داخل مواد میریزیم و با دست ترکیب میکنیم و بعد بقیه ی آردو کم کم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی آماده بشه.

به مدت ده دقیقه روی خمیر باقلوا را میپوشونیم.

مواد دیگه رو آماده میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره رو آب میکنیم و با روغن مایع ترکیب میکنیم.

گردو ها رو خرد میکنیم. شربت که کاملاً جوشید اجاق و خاموش میکنیم تا خنک بشه. خمیر آماده شده رو به بیست چونه ی کوچولو تقسیم میکنیم.

چونه ها رو یکی یکی به کمک پودر نشاسته باز میکنیم تقریباً به اندازه ی پیش دستی کوچک و رو هم میذاریم وقتی پنج تا شد با هم با وردنه ی مخصوص ( اوکلاوا) باز میکنیم باز کردن خمیر با اوکلاوا کمی مهارت میخواد که با چند بار تمرین و تکرار دستتون عادت میکنه.

این خمیر باز شده چون از سطح ظرفمون بزرگترمیشه به اندازه ی ظرف برش میزنیم کف ظرف میندازیم و با برس کمی کره میزنیم روی خمیر و دوباره بقیه ی خمیر باز شده رو روی طبقه ی اول میذاریم و دوباره کمی کره میزنیم.

باز پنج چونه ی بعدی رو به همین ترتیب باز میکنیم و همون کارهای قبلی رو تکرار میکنیم و بعد از کمی کره زدن گردو رو سطح خمیر میریزیم و دوباره پنج چونه ی بعدی رو باز میکنیم و تا آخر خمیر همین کارها رو انجام میدیم.

در آخر کناره های خمیرو کمی میدیم تو و مرتب میکنیم و به هر شکلی که دوست داریم برش میزنیم و بقیه ی کره ی آب شده رو میدیم روی سطح باقلوای برش زده ( دقت میکنیم که دوغ کره رو نریزیم).

داخل فر میذاریم با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت تقریباً یک ساعت البته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنین مخصوصا زیر ظرف و نگاه کنین.

احتمالا کناره ها و زیر باقلوا برشته بشه و روی باقلوا هنوز کاملاً برشته نشه در اینصورت دو الی سه دقیقه گریل و روشن میکنیم وقتی خوب طلایی و برشته شد از فر خارج میکنیم.

اجازه میدیم تا کمی از حرارت اولیه بیفته و بعد شربت ولرم مایل به خنک رو میریزیم روی باقلوا و پنج شش ساعت بهتره بمونه تا کاملاً شربت جذب بشه و بعد سرو میکنیم.

 

نکات تهیه باقلوای خانگی :

چونه های تقسیم شده رو میتونیم تک تک به کمک نشاسته باز کنیم و کاملاً مثل یوفکا نازک کنیم و ردیف ردیف بچینینم.

پودر نشاسته رو به اندازه بزنین شاید از مقدار پودر نشاسته ی ذرت اضافه بیاد.

برای درست کردن خمیر به جای شیر آب میتونین استفاده کنین.

 

منبع:اینستاگرام نسرین زارع



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی کنجدی , کلوچه کنجدی , نان کنجدی طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی خوشمزه

    دستور پخت شیرینی کنجدی در منزل    شیرینی کنجدی یا کلوچه کنجدی را می تونید سر میز صبحانه یا به عنوان یک عصرونه مقوی و خوشمزه در کنار عزیزانتون با شیر یا چای میل کنید.   …

  • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

    دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

  • نمونه شکل های مختلف ترافل

     تصاویری از انواع شکل های ترافل رنگی   ترافل های از قبل آماده شده برای زمانهایی که فرصت زیاد برای تزیین کیک ، شیرینی، دسر یا بستنی نداریم خیلی مناسبن. در اینجا طرز تهیه تـرافل …

  • ایده هایی برای تزیین تخم مرغ هفت سین (۲)

      ایدﻩهایی ساده و زیبا برای تزیین تخم مرغ هفت سین   روزهای پایانی زمستونه و صدای قدم های بهار زیبا شنیده میشه . این روزا همه به فکر خونه تکونی و تهیه لوازم و …

  • آموزش ساخت میمون کاغذی ساخت میمون کاغذی برای هفت سین ۹۵

    آموزش تصویری درست کردن میمون کاغذی برای هفت سین ۹۵   دوستای خوبم می دونین که سال ۹۵ سال میمونه، پس بد نیس کنار سفره هفت سین امسال یه میمون کاغذی خوشگل بذارین. در ادامه …

  • طرز تهیه باتر کرم شکلاتی فوری

       طرز تهیه باتر کرم شکلاتی فوری و بدون پخت (مناسب تزیین کیک و کاپ کیک)   زمان لازم برای آماده سازی باتر کرم شکلاتی : ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : پودر شکر ۶۷۵ گرم …

  • آموزش کاشت سبزه به شکل آدمک

    آموزش تصویری کاشت سبزه آدمکی   در اینجا با آموزش کاشت سبزه آدمکی به صورت تصویری آشنا می شوید . روشی جالب برای کاشت سبزه به صورت آدمک های بامزه – سبزه هفت سین ۹۴ …

  • توصیه هایی به روزه داران دیابتی

      توصیه های تغذیه ای به روزه داران دیابتی   چهار ونیم تا پنج میلیون دیابتی در کشور بسر می‌برند که بیشتر این بیماران تمایل دارند در ماه مبارک رمضان، روزه بگیرند اما روزه داری …

  • طرز تهیه انواع باسلوق

    طرز تهیه انواع باسلوق، باسلوق ژله ای ،رنگی ،راحت الحلقوم و سجوق آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نشاسته ۱فنجان شکر ۱ونیم فنجان جوهر لیمو ۱چهارم قاشق چایخوری آب ۳فنجان …

  • آویزهای زیبای تبریک نوروز ۹۴

    مجموعه ای از آوبزهای زیبای تبریک نوروز ۹۴   – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله به شکل انار برای شب یلدا و عروس

    طرز تهیه ژله به شکل انار یکی از قشنگ ترین دسرها برای شب یلدا دسر و ژله به شکل انار هست . قشنگی این ژله به اینه که بعد از برگردوندن و برش شکلش بسیار …

    • طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

        ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

      • نان چلیپا, انواع نان, نان خانگی طرز تهیه نان چلیپا ترد و خوشمزه / پخت انواع نان

        دستور پخت نان چلیپا  نان چلیپا قابل استفاده برای وعده صبحانه و عصرانه است.   مواد لازم برای تهیه نان چلیپا : آرد ۵٠٠ گرم مایه خمیر ۴ ق م شکر ۶ گرم شیر گرم …

        • کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

          طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به …

          • فروماژ پرتقال طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی و خوشمزه

            دستور تهیه دسر مجلسی فروماژ پرتقال   فروماژ پرتقال دسری خوش عطر و خوشمزه با رنگ و ظاهری شیک و مجلسیه. این دسر خوش طعم رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.   مواد لازم …

            • طرز تهیه سوهان کنجدی فوری

                  سوهان فوری تافی کنجدی   مواد لازم : کنجد : ۱/۴   پیمانه تافی : ۳ عدد بزرگ   طرز تهیه: کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین …

              • طرز تهیه دونات خانگی + فیلم

                  طرز تهیه دونات خانگی + فیلم   دونات یا پیراشکی یک نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. این میان وعده شیرین و خوشمزه خیلی سیرکنندس و چند ساعتی پاسخگوی …

                • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر دستور پخت شیرینی ساق عروس

                  دستور تهیه شیرینی ساق عروس   ساق عروس یه شیرینی خوشمزه و شیک برای مجالسه که پخت اون نیاز به فر نداره. درست کردن این شیرینی ها کار سختی نیست. پس با ما همراه باشید تا …

                  • طرز تهیه گلت گلابی طرز تهیه گلت گلابی کیک کرانچی خوشمزه فرانسوی

                    طرز تهیه گلت گلابی دسر مجلسی  گلت گلابی یکی از انواع گلته که طرفدارای زیادی داره. گلت یک کیک کرانچی خوشمزه از کشور فرانسه هست. با آموزش طرز تهیه گلت گلابی در بخش نان، شیرینی، …

                    • پودینگ شکلاتی و موز , دسر مجلسی طرز تهیه پودینگ شکلاتی و موز دسر مجلسی

                      دستور پخت پودینگ شکلاتی و موز  پودینگ شکلاتی و موز جزو دسرهائیه که خیلی شیک و مجلسیه و زود هم حاضر میشه. اگه از طعم کاکائو و موز لذت می برین ، حتما این دسر خوشمزه را …

                      • ترافل خرما, توپک خرمایی طرز تهیه ترافل خرما برای سفره افطار و مراسم

                          آموزش تصویری رو تهیه ترافل خرما   ترافل خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری، مراسم های دعا و … است. برای تزیین آن از کنجد، پودر نارگیل ، پودر پسته ، …

                        • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

                          دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

                          • آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

                              آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

                            • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

                              طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …