جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه باقلوای خانگی شیرینی مراسم و عید

دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد

این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی مراسم ها سرو میشه.

 

مواد لازم برای تهیه باقلوای خانگی :

تخم‌مرغ دو عدد

شیر نصف لیوان

ماست نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

سرکه دو قاشق غذاخوری

بیکین پادر یه قاشق مرباخوری پر

نمک یه پنسه

آرد حدوداً چهار لیوان + دو قاشق سوپ خوری پر ( من دقیقا ۵۷۰ گرم استفاده کردم)

کره ۲۰۰ گرم + یک چهارم لیوان روغن مایع برای روی باقلوا

گردوی خرد شده یک و نیم لیوان ( اگه دوست داشتین بیشتر هم میتونین بریزین)

پودر نشاسته ی ذرت برای باز کردن خمیر یه لیوان

 

برای شهد باقلوای خانگی :

شکر چهار لیوان

آب سه لیوان

ده تا دونه هل

دو ق غ لیموی تازه ( پوست لیمو رو هم بندازین توی شهد تا بجوشه و شهد خوش عطر بشه)

نکته :

میزان آرد نسبت به اندازه ی تخم‌مرغ ها و اندازه گیریه مواد شاید کمی کم و زیاد بشه حتماً یادتون باشه که آرد و کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنین تا خمیرتون نرم و یکدست دربیاد.

طرز تهیه باقلوای خانگی :

قبل از هر کاری مواد شهد و میریزم داخل قابلمه تا بجوشه در این فاصله خمیر باقلوای خانگی را آماده میکنیم.

به غیر از آرد و بیکین پادر همه ی مواد را داخل ظرف گودی میریزیم و مخلوط میکنیم.

بعد دو لیوان آرد و با بیکین پادر ترکیب میکنیم و داخل مواد میریزیم و با دست ترکیب میکنیم و بعد بقیه ی آردو کم کم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی آماده بشه.

به مدت ده دقیقه روی خمیر باقلوا را میپوشونیم.

مواد دیگه رو آماده میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره رو آب میکنیم و با روغن مایع ترکیب میکنیم.

گردو ها رو خرد میکنیم. شربت که کاملاً جوشید اجاق و خاموش میکنیم تا خنک بشه. خمیر آماده شده رو به بیست چونه ی کوچولو تقسیم میکنیم.

چونه ها رو یکی یکی به کمک پودر نشاسته باز میکنیم تقریباً به اندازه ی پیش دستی کوچک و رو هم میذاریم وقتی پنج تا شد با هم با وردنه ی مخصوص ( اوکلاوا) باز میکنیم باز کردن خمیر با اوکلاوا کمی مهارت میخواد که با چند بار تمرین و تکرار دستتون عادت میکنه.

این خمیر باز شده چون از سطح ظرفمون بزرگترمیشه به اندازه ی ظرف برش میزنیم کف ظرف میندازیم و با برس کمی کره میزنیم روی خمیر و دوباره بقیه ی خمیر باز شده رو روی طبقه ی اول میذاریم و دوباره کمی کره میزنیم.

باز پنج چونه ی بعدی رو به همین ترتیب باز میکنیم و همون کارهای قبلی رو تکرار میکنیم و بعد از کمی کره زدن گردو رو سطح خمیر میریزیم و دوباره پنج چونه ی بعدی رو باز میکنیم و تا آخر خمیر همین کارها رو انجام میدیم.

در آخر کناره های خمیرو کمی میدیم تو و مرتب میکنیم و به هر شکلی که دوست داریم برش میزنیم و بقیه ی کره ی آب شده رو میدیم روی سطح باقلوای برش زده ( دقت میکنیم که دوغ کره رو نریزیم).

داخل فر میذاریم با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت تقریباً یک ساعت البته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنین مخصوصا زیر ظرف و نگاه کنین.

احتمالا کناره ها و زیر باقلوا برشته بشه و روی باقلوا هنوز کاملاً برشته نشه در اینصورت دو الی سه دقیقه گریل و روشن میکنیم وقتی خوب طلایی و برشته شد از فر خارج میکنیم.

اجازه میدیم تا کمی از حرارت اولیه بیفته و بعد شربت ولرم مایل به خنک رو میریزیم روی باقلوا و پنج شش ساعت بهتره بمونه تا کاملاً شربت جذب بشه و بعد سرو میکنیم.

 

نکات تهیه باقلوای خانگی :

چونه های تقسیم شده رو میتونیم تک تک به کمک نشاسته باز کنیم و کاملاً مثل یوفکا نازک کنیم و ردیف ردیف بچینینم.

پودر نشاسته رو به اندازه بزنین شاید از مقدار پودر نشاسته ی ذرت اضافه بیاد.

برای درست کردن خمیر به جای شیر آب میتونین استفاده کنین.

 

منبع:اینستاگرام نسرین زارع



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

    دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

  • طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • نکاتی در مورد روزه گرفتن کودکان

    اصول روزه گرفتن کودکان در ماه رمضان، سوال‌هایی هم درباره روزه گرفتن کودکان ، در ذهن پدرها و مادرها شکل می‌گیرد و دوست دارند بیش‌تر و بیش‌تر درباره اصول روزه‌داری کودکان بدانند. ربنا… ربنا… شوق …

  • احادیثی در مورد روزه

    احادیثی در مورد روزه  روزه و صدقه قال الصادق علیه‎السلام : صدقه درهم افضل من صیام یوم؛ یک درهم صدقه دادن از یک روز روزه مستحبى برتر و والاتر است. (وسائل الشیعه، ج ۷، ص …

  • طررز تهیه شیرینی دانه قهوه طرز تهیه شیرینی دانه قهوه خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز و عصرانه

    طرز تهیه شیرینی دانه قهوه این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.   مواد لازم …

  • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

      دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …

  • نان رول شیری,افطار ماه رمضان نان رول شیری مناسب سحر و افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان رول شیری برای افطار  و سحر  نان رول شیری بسیار خوش طعم با بافتی فوق العاده لطیف سبک و پنبه ایه که هم ظاهرش و هم طعمش نظر هر کسی را به خودش جلب …

  • شیرینی نوروزی : پفک نارگیلی

      طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی مواد لازم: شکر:۱و نیم لیوان پودر نارگیل:۲لیوان سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد پودر هل:۱ قاشق چایخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به …

  • طرز تهیه پتی فور دو رنگ

    طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

  • طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پودینگ شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ شکلاتی مخصوص   پودینگ شکلاتی دسری مجلسی و خوش طعم است که اگر در قالب های مناسب تهیه شود ظاهری شیک و زیبا خواهد داشت. برای تزیین آن می توانید از شکلات …

    • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

      دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

      • طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا

        طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.   مواد لازم برای …

        • چیز کیک انار یخچالی دسر ویژه شب یلدا

          چیز کیک انار یخچالی بدون نیاز به پخت دسر ویژه شب یلدا در این پست طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی که دسری خوشمزه، بدون نیاز به پخت و مناسب مهمانی های شب یلداست را به …

          • طرز تهیه دونات خانگی + فیلم

              طرز تهیه دونات خانگی + فیلم   دونات یا پیراشکی یک نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. این میان وعده شیرین و خوشمزه خیلی سیرکنندس و چند ساعتی پاسخگوی …