دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه باقلوای خانگی

دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد

این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی مراسم ها سرو میشه.

 

مواد لازم برای تهیه باقلوای خانگی :

تخم‌مرغ دو عدد

شیر نصف لیوان

ماست نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

سرکه دو قاشق غذاخوری

بیکین پادر یه قاشق مرباخوری پر

نمک یه پنسه

آرد حدوداً چهار لیوان + دو قاشق سوپ خوری پر ( من دقیقا ۵۷۰ گرم استفاده کردم)

کره ۲۰۰ گرم + یک چهارم لیوان روغن مایع برای روی باقلوا

گردوی خرد شده یک و نیم لیوان ( اگه دوست داشتین بیشتر هم میتونین بریزین)

پودر نشاسته ی ذرت برای باز کردن خمیر یه لیوان

 

برای شهد باقلوای خانگی :

شکر چهار لیوان

آب سه لیوان

ده تا دونه هل

دو ق غ لیموی تازه ( پوست لیمو رو هم بندازین توی شهد تا بجوشه و شهد خوش عطر بشه)

نکته :

میزان آرد نسبت به اندازه ی تخم‌مرغ ها و اندازه گیریه مواد شاید کمی کم و زیاد بشه حتماً یادتون باشه که آرد و کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنین تا خمیرتون نرم و یکدست دربیاد.

طرز تهیه باقلوای خانگی :

قبل از هر کاری مواد شهد و میریزم داخل قابلمه تا بجوشه در این فاصله خمیر باقلوای خانگی را آماده میکنیم.

به غیر از آرد و بیکین پادر همه ی مواد را داخل ظرف گودی میریزیم و مخلوط میکنیم.

بعد دو لیوان آرد و با بیکین پادر ترکیب میکنیم و داخل مواد میریزیم و با دست ترکیب میکنیم و بعد بقیه ی آردو کم کم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی آماده بشه.

به مدت ده دقیقه روی خمیر باقلوا را میپوشونیم.

مواد دیگه رو آماده میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره رو آب میکنیم و با روغن مایع ترکیب میکنیم.

گردو ها رو خرد میکنیم. شربت که کاملاً جوشید اجاق و خاموش میکنیم تا خنک بشه. خمیر آماده شده رو به بیست چونه ی کوچولو تقسیم میکنیم.

چونه ها رو یکی یکی به کمک پودر نشاسته باز میکنیم تقریباً به اندازه ی پیش دستی کوچک و رو هم میذاریم وقتی پنج تا شد با هم با وردنه ی مخصوص ( اوکلاوا) باز میکنیم باز کردن خمیر با اوکلاوا کمی مهارت میخواد که با چند بار تمرین و تکرار دستتون عادت میکنه.

این خمیر باز شده چون از سطح ظرفمون بزرگترمیشه به اندازه ی ظرف برش میزنیم کف ظرف میندازیم و با برس کمی کره میزنیم روی خمیر و دوباره بقیه ی خمیر باز شده رو روی طبقه ی اول میذاریم و دوباره کمی کره میزنیم.

باز پنج چونه ی بعدی رو به همین ترتیب باز میکنیم و همون کارهای قبلی رو تکرار میکنیم و بعد از کمی کره زدن گردو رو سطح خمیر میریزیم و دوباره پنج چونه ی بعدی رو باز میکنیم و تا آخر خمیر همین کارها رو انجام میدیم.

در آخر کناره های خمیرو کمی میدیم تو و مرتب میکنیم و به هر شکلی که دوست داریم برش میزنیم و بقیه ی کره ی آب شده رو میدیم روی سطح باقلوای برش زده ( دقت میکنیم که دوغ کره رو نریزیم).

داخل فر میذاریم با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت تقریباً یک ساعت البته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنین مخصوصا زیر ظرف و نگاه کنین.

احتمالا کناره ها و زیر باقلوا برشته بشه و روی باقلوا هنوز کاملاً برشته نشه در اینصورت دو الی سه دقیقه گریل و روشن میکنیم وقتی خوب طلایی و برشته شد از فر خارج میکنیم.

اجازه میدیم تا کمی از حرارت اولیه بیفته و بعد شربت ولرم مایل به خنک رو میریزیم روی باقلوا و پنج شش ساعت بهتره بمونه تا کاملاً شربت جذب بشه و بعد سرو میکنیم.

 

نکات تهیه باقلوای خانگی :

چونه های تقسیم شده رو میتونیم تک تک به کمک نشاسته باز کنیم و کاملاً مثل یوفکا نازک کنیم و ردیف ردیف بچینینم.

پودر نشاسته رو به اندازه بزنین شاید از مقدار پودر نشاسته ی ذرت اضافه بیاد.

برای درست کردن خمیر به جای شیر آب میتونین استفاده کنین.

 

منبع:اینستاگرام نسرین زارع



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دسر فرنی موز

        فرنی موز دسری خوشمزه و خوش عطره که می تونین برای مهمونای افطارتون تهیه کنین . طرز تهیه فرنی موز : مواد لازم : شیر یک پاکت موز ۱ عدد شکر ۱۰ ق …

  • طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک با رویه مرمری

    طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه با رویه شبیه سنگ مرمر مواد لازم : آرد ۲ ییمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری شکر ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری ( …

  • طرز تهیه بیسکویت شرت برد طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

    طرز تهیه بیسکویت شرت برد بیسکویت توییکس یا بیسکویت شرت برد shortbread cookie یکی از انواع بیسکویت معروف دنیاست که به دلیل داشتن میزان چربی (کره) زیاد بافتی پوک و شکننده داره و اسمش هم به خاطر همین …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه دسر طالبی و تخم شربتی

      طرز تهیه دسر طالبی و تخم شربتی       دسر طالبی و تخم شربتی دسری است بسیار لذیذ و دوست داشتنی برای روزهای گرم تابستان .   مواد اولیه : آب طالبی ۲ …

  • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

  • طرز تهیه کوکی لاهیجان

      روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

  • دسر رنگی موج دار , دسر مجلسی طرز تهیه دسر رنگی موج دار

    آموزش تصویری طرز تهیه دسر رنگی موج دار دسر رنگی موج دار با ظاهری زیبا و طعم دلنشین می تونه دسری مناسب برای مهمانی ها باشه. در ادامه روش تهیه این دسر را همراه با …

  • طرز تهیه کرم کارامل

    طرز تهیه کرم کارامل   مواد اولیه : شیر نیم لیتر شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر ۷۰ گرم آب ۲ قاشق سوپخوری آب جوش نصف لیوان   طرز …

  • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

    ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

  • طرز تهیه کیک رطب و پسته طرز تهیه کیک رطب و پسته | کیک خرما و پسته | کیک مغذی برای ماه رمضان

    دستور پخت کیک رطب و پسته  کیک رطب و پسته ، کیک مقوی و خوشمزه برای عصرانه و صبحانه است. پیشنهاد می کنم این کیک را یک بار هم شده امتحان کنید و از خواص …

  • برشهای شکلاتی , شیرینی عید نوروز طرز تهیه برشهای شکلاتی برای عید نوروز

    دستور تهیه برشهای شکلاتی برای پذیرایی مهمانان نوروز   برای پذیرایی از میهمانان نوروزیتان برشهای شکلاتی خانگی تهیه کنید. درست کردن شیرینی های مختلف برای عید نوروز یکی از کارهایی است که خانم های کدبانو در …

  • طرز تهیه شیرینی مینیاتوری طرز تهیه شیرینی مینیاتوری زیبا و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی مینیاتوری  این شیرینی های خوشمزه با ظاهر زیبایی که دارن بسیار شیک و مجلسی و وسوسه انگیزن. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی مینیاتوری برای عید نوروز با ما همراه باشید.   …

  • طرز تهیه ژله فالوده شیک و مجلسی

      طرز تهیه ژله فالوده   مواد اولیه : پودر ژله آلوئه ورا ۲ بسته ژله بلوبری ۱ بسته فالوده شیرازی نیم کیلو بستنی وانیلی ۱ لیوان آب داغ ۳ لیوان     طرز تهیه …