چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


6338

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (رنده شده تازه)

سس سویا نصف فنجان

سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه ها

ورقه اگ رول ۲۴ عدد (یا نان لواش یا تافتون نازک)

سیر  ۲ حبه (ریز حلقه شده)

سس سویا ۲ قاشق چایخوری (یا سس ماهی)

تخم مرغ  ۱ عدد

شکر نصف قاشق چایخوری

هویج ۳/۴ فنجان (رنده شده)

مرغ  ۶۰۰ گرم (چرخ کرده)

برگ کلم ۲۰۰ گرم (خرد شده به شکل تکه های ۱ سانتی متری)

رب فلفل طبق ذائقه

پیازچه ۲ قاشق چایخوری (حلقه شده)

روغن نباتی برای سرخ کردن

طرز تهیه :

جهت تهیه اگ رول تخم مرغ ابتدا در یک کاسه بزرگ مرغ، برگ کلم، هویج، تخم مرغ، شکر، سس سویا و سیر را مخلوط کنید. خوب هم بزنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه مواد به خورد هم برود.
یک ورقه اگ رول را روی سطح کاری خود پهن کنید و ۱ قاشق سوپخوری از مواد را در یک سوم پایینی آن بریزید.

6336

 

از پایین شروع کنید و به لوله کردن و مواد را به سمت انتها فشار دهید و همین طور که لوله می کنید لبه های خمیر را به درون تا بزنید. لبه های اگ رول را با سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید. رول هایی را که آماده شده اند در یک سینی بچینید و بقیه را درست کنید.

6337
در یک تابه ی بزرگ ۲ سانتی متر روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. یک تکه ی کوچک از ورقه اگ رول را داخل روغن بیندازید تا ببینید روغن داغ شده است یا نه. اگر جلز و ولز کرد و سریع قهوه ای شد شعله بیش از حد زیاد است.
اگ رول ها را با احتیاط داخل روغن داغ شده بچینید و ۵ تا ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا کف آنها طلایی شود. سپس اگ رول ها را بچرخانید تا طرف دیگر آنها هم طلایی شود و مواد داخل آن کاملاً بپزند.
در یک کاسه کوچک سس سویا، زنجبیل، رب فلفل و پیازچه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
اگ رول ها را گرم به همراه سس سرو کنید.

6335

 

سوران

 

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

    دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • طرز تهیه پنیر برشتک

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : زردچوبه به میزان لازم شوید به میزان لازم روغن به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد پنیر ۲۵۰گرم (لیقوان) …

مطالب قبلی این بخش
  • اسنک تن ماهی طرز تهیه اسنک تن ماهی به روشی دیگر

    دستور پخت اسنک تن ماهی اسنک تن ماهی یک غذای خوشمزه که می تونین در وعده صبحانه، شام یا ناهار میل کنین. حتی بچه ها هم به این اسنک ها علاقمند میشن. توصیه می کنیم یک …

    • طرز تهیه رولت سوسیس

      دستور پخت رولت سوسیس برای خوشرنگ شدن رولت سوسیس ،‌ بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید. مواد اولیه: آرد: ۳ پیمانه (مخصوص نان) کره: ۱۰۰گرم سوسیس: ۱۰عدد ماست: یک پیمانه بیکینگ پودر: ۲ …

      • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

          پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. …

        • میان وعده خوشمزه برای بچه ها

            یک ساندویچ خوشمزه برای زنگ تفریح کودک  با فرا رسیدن فصل مدرسه ها می خواهیم یک میان وعده خوشمزه و جدید برای فرزندان دلبندتان به شما پیشنهاد دهیم, با ما همراه باشید. مواد لازم …

          • طرز تهیه سوسیس دکمه ای

                سوسیس دکمه ای غذایی ساده و دوست داشتنی برای بچه ها و مناسب برای مهمانی های عصر و جشن تولدهاست است.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   طرز تهیه …

            • طرز تهیه پیتزا رولی

              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : کالباس خشک گوشت گاو ۱۰۰ گرم خمیر پیتزا ۳ عدد فلفل دلمه ای زرد …

              • طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)

                طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)   اگه به دنیال یه شام لذیذ هستین که بشه سریع درستش کرد با ماه همراه باشین تا طرز تهیه پیتزا میکر رو باد بگیرین:   مواد …

                • طرز تهیه نودالیت قالبی

                    یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

                  • توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی طرز تهیه توفوی انگشتی برشته | توفوی ترد و سوخاری

                    دستور پخت توفوی انگشتی برشته توفوی انگشتی برشته بسیار ترد و خوشمزه است و بهتره در کنارش سس کچاپ، باربکیو، سس سالاد خامه ای یا سس فلفل شیرین آسیایی سرو کنید. هنگام انتخاب توفو دقت کنید …

                    • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

                      طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

                      • طرز تهیه مینی پیتزای مافین

                        طرز تهیه مینی پیتزای مافین آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : مافین۶ عدد (نصف و تست شده) سس راگو۳۹۵ گرم پنیر موزارلا۱۷۰ گرم (رنده شده) قارچ به مقدار لازم (ورقه شده) زیتون به مقدار لازم …

                        • طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری

                            طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری ( یک صبحانه عالی )   اغلب کودکان با خوردن تخم مرغ بصورت نیمرو و یا آب پز مشکل دارند، اما با پخت تست تخم مرغ پنیری به …

                          • طرز تهیه سوسیس بندری

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی  ۲عدد سوسیس  ۳۰۰گرم (کوکتل) رب گوجه فرنگی ۲قاشق …

                            • طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا

                              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۲۵۰گرم (چرخ شده) سویا نصف لیوان سیب زمینی  ۱عدد سیر  ۲حبه پودر سیر …