انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …)
قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو توضیح بدم:
برای تهیه پاپ کورن خوب باید ذرت خوبی استفاده کنید یعنی ذرت تازه باشه و به قول قدیمی ها نم دار نباشه اصلا ذرت های بسته بندی رو پیشنهاد نمی کنم و به نظرم بهتره از عطاریهای آشنا ذرت رو بخرید.
یه ظرف بزرگ که بهتره تفلون هم نباشه رو انتخاب کنید و داخلش مقداری روغن بریزید (بهتره الان نمک نزنید) بذارید روغن کامل داغ بشه(داغه داغه داغ) ۲ یا ۳ تا ذرت رو بندازید داخل ظرف و صبر کنید تا شروع به گل کردن کنن وقتی باز شدن سریع بقیه ذرتها و مقداری نمک رو بریزید توی ظرف و دربش رو نیمه باز بذارید تا بخار خارج بشه و تا آماده شدن همه ذرتا ظرف رو تکون بدید (به صورت چپ و راست) به همین سادگی!^_^
(در مورد خواص پاپ کورن هم بخوانید)
پاپ کورن عسلی:
ذرت ها رو به روش بالا تهیه کنید.یه ظرف مناسب بردارید و کمی روغن بهش اسپری کنید(ذرت ها باید داغه داغ باشن)حالا ۱قاشق غذاخوری عسل رو با ۳قاشق غذاخوری آب و ۱قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید(از قبل) و روی پاپ کورن های آماده اسپری کنید.خیلی خوشمزه میشه البته نباید حین پخت نمک بزنید به ذرتها.
پاپ کورن ژله ای رنگارنگ:
پاپ ک«ورن آماده ۸ پیمانه
کره:۱چهارم پیمانه
شربت ذرت:۳قاشق غذاخوری
شکر:نصف پیمانه
پودر ژله:۱بسته
اول فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه.کره و شربت ذرت رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا کره کامل آب بشه بعد پودر ژله و شکر رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید مواد به جوش بیان بعد حرارت رو کم کنید تا ۵یا۶دقیقه مواد غل بزنن.حالا با ملاقه کم کم مواد رو بریزید روی پاپ کـورن و تند تند هم بزنید تا نچسبن!
پاپ کورن ژله ای با ترافل:
میتونید بعد از آماده شدن پاپ کـورن ها مقداری ترافل تزیینی هم روش بریزید تا قشنگ تر بشه اگرم دوست دارید مثل شکل بالا پاپ کورن سفید و ترافل تهیه کنید یه کم شکلات سفید رو آب کنید و بریزید روی پاپ کـورن آماده و تا آب نشده روش ترافل بریزید این نوع پاپ کون خیلی برای مهمانی ها و مراسم مناسبه!
پاپ کورن کره ای:
برای تهیه این پاپ کـورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پاپ کـورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.
پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این پاپ کـورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغ!همین!
پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کـورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه (توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد) بعد از آماده شدن پاپ کـورن اون رو داخل کیسه کاغذی (همون که قنادی ها توش شکلات میریزن^_^) بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاپ کورن شکلاتی:
مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کـورن اون رو داخل کیسه کاغذیبریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات:
طرز تهیه شربت ذرت را در لینک زیر دنبال کنید!
عطاری پودر گوجه داره؟
حتما باید ذرت طبیعی باشه اگه نباشه خراب میشه؟
برای پاپ کورن می تونید ذرت مخصوص از سوپری ها یا ادویه فروشی ها و عطاری ها به صورت کیلویی یا بسته ای بخرید.
اما در مورد پودر گوجه ، بهترین کار اینه که خودتون پودر گوجه را تهیه کنید:
طرز تهیه پودر گوجه فرنگی مرغوب، موارد مصرف و روش نگهداری آن
آره دیگه وقتی در نوشته گفته که عطاری ها پودر گوجه دارند یعنی داره.
ذرت فله ای یا بسته ای که به فروشنده هایپر مارکتا بگی برای پفیلا می خوام میده
نخیر خراب نمی شه
همین ذرت های بسه بندی شده