چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 
طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

قارچ  ۲۵۰گرم

سیر  ۲حبه

پودر سیر ۲قاشق مرباخوری

پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری

نان تست ۱۰عدد

جعفری ۵قاشق غذاخوری (ساطوری شده)

آبلیمو ۱قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

گلپر ۱قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

جهت تهیه این اسنک قارچ ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد.

داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید.
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد(در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید).
وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر، پودر موسیر، گلپر، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید.

حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند، سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید.

مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.

 

نکات:

۱)در صورت تمایل از مقداری سس سیر هم داخل اسنک استفاده کنید.
۲)این اسنک با مقداری پنیر پیتزا بسیار خوشمزه تر میشود.
۳)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به مواد مایه اضافه کنید.
نوش جان

 

فودسوران
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • اسنک تن ماهی طرز تهیه اسنک تن ماهی

    دستور پخت اسنک تن ماهی مواد داخل اسنک تن ماهی را می تونین به دلخواه و با توجه به ذائقتون تغییر بدین. در این مطلب یکی از ساده ترین دستورات تهیه این اسنک خوشمزه را خواهید …

  • طرز تهیه پیتزا نودالیت, پیتزا نودل طرز تهیه پیتزا نودالیت غذای سریع و راحت مورد پسند کودک و بزرگسال

    آموزش طرز تهیه پیتزا نودالیت  امروز در بخش فست فود آموزش آشپزی ، طرز تهیه پیتزا نودالیت که یک غذای راحت و خوشمزس را تقدیمتون می کنیم. در این دستور از کالباس استفاده شده که …

  • میان وعده خوشمزه برای بچه ها

      یک ساندویچ خوشمزه برای زنگ تفریح کودک  با فرا رسیدن فصل مدرسه ها می خواهیم یک میان وعده خوشمزه و جدید برای فرزندان دلبندتان به شما پیشنهاد دهیم, با ما همراه باشید. مواد لازم …

  • طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

      طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

  • تهیه قارچ شکم پر به سه روش

    سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

  • ساندویچ مرغ و ترخون طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون , سریع و خوشمزه

    طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون, سریع و خوشمزه   ساندویچ مرغ و ترخون ، ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی    ساندویچ مرغ و ترخون ، یک ساندویچ سریع و فوری برای شام خانم …

  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

  • طرز تهیه پیتزا گل صدپر

    طرز تهیه پیتزا گل صدپر   مواد اولیه : هات داگ هرچه بلندتر یک یا حداکثر دو عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ خرد کرده دو فنجان پنیر پیتزای رنده شده دو فنجان پودر …

  • طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر با نان پیتا غذای سریع و خوشمزه

    طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، آن را برای شما آماده کرده ایم.   مواد …

  • طرز تهیه اگ رول تخم مرغ و برگ کلم (سمبوسه)

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (رنده شده تازه) سس سویا نصف فنجان سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه ها ورقه اگ رول …