سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵


اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه

اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان کنید.

مواد لازم :

بادمجان متوسط  ۱ عدد

بلغور گندم   ½پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده  ½ پیمانه

ادویه ایتالیایی  ۱ قاشق غذا خوری

مخلوطی از نمک و پودر سیر   ¾ قاشق غذا خوری

تخم مرغ یا جایگزین آن (پودر تخم مرغ)  ½ پیمانه

روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی

اسنک بادمجان بیسکویتی
اسنک بادمجان بیسکویتی

طرز تهیه اسنک بادمجان :

ابتدا بادنجان را شسته، پوست می کنیم و روی تخته قرار داده و از درازا، آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم. بعد هر نصفه بادنجان را دوباره از درازا به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم.

سپس بلغور گندم( اگر بلغور گندم در دسترس نداشتید از گندم پرک هم می ‎توانید استفاده کنید، ولی گندم پرک سختتر به بادنجان می چسبد) را در مخلوط کن می ریزیم و کمی می زنیم تا تکه های آن کوچکتر شود و راحت تر به بادنجان بچسبد. در یک ظرف کم عمق گندم پرک، پنیر پارمزانِ رنده‎شده و ادویه ایتالیایی را با نمک و پودر سیر ترکیب می کنیم و به هم می زنیم.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را زده و می توانیم از جایگزین آن (پودر تخم مرغ) استفاده کنیم و نوارهای بادنجان را در آن مالیده و بعد در مخلوطِ گندم می غلطانیم تا به همه جای بادنجان، مخلوط سبوس بچسبد. (دقت کنید که همه جای بادنجان تخم مرغی شود، چون اگر لایه اول که تخم مرغ باشد، درست به بادنجان نچسبد، لایه دوم که مخلوط گندم و موادِ دیگر است، کمتر به بادنجان می چسبد.)

تابه را روی اجاق گاز قرار داده و لایه نازکی روغن، کف آن می ریزیم، سپس بادنجان را در روغن ریخته و به مدت ۳ دقیقه آن راسرخ می کنیم و بعد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ ‎ شود.

دقت کنید بادنجان باید درحدی سرخ شود که به رنگ طلایی_ قهوه ای در آید. اسنک بادمجان را بلافاصله با سس مارینارا سرو می کنیم.

 

منابع:پارسه گرد/برترین ها

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بادمجان برگر

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • طرز تهیه بابا قنوش

    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

    طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

    • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

      • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

        طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

        • بورک پفکی , غذای ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

          دستور پخت بورک پفکی ترکیه ای بورک پفکی عصرانه ای ساده برای روزهای بهار و تابستان است ، مطمئن باشید همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد.   مواد لازم …

          • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

              طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

            • دو روش برای تهیه کیک مرغ

                کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

              • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

                • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

                  • طرز تهیه شارلوت الویه

                      طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

                    • طرز تهیه خورش کاری

                        مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

                      • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

                        روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

                        • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

                            مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

                          • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

                            طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

                            • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

                                طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …