دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه

اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان کنید.

مواد لازم :

بادمجان متوسط  ۱ عدد

بلغور گندم   ½پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده  ½ پیمانه

ادویه ایتالیایی  ۱ قاشق غذا خوری

مخلوطی از نمک و پودر سیر   ¾ قاشق غذا خوری

تخم مرغ یا جایگزین آن (پودر تخم مرغ)  ½ پیمانه

روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی

اسنک بادمجان بیسکویتی
اسنک بادمجان بیسکویتی

طرز تهیه اسنک بادمجان :

ابتدا بادنجان را شسته، پوست می کنیم و روی تخته قرار داده و از درازا، آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم. بعد هر نصفه بادنجان را دوباره از درازا به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم.

سپس بلغور گندم( اگر بلغور گندم در دسترس نداشتید از گندم پرک هم می ‎توانید استفاده کنید، ولی گندم پرک سختتر به بادنجان می چسبد) را در مخلوط کن می ریزیم و کمی می زنیم تا تکه های آن کوچکتر شود و راحت تر به بادنجان بچسبد. در یک ظرف کم عمق گندم پرک، پنیر پارمزانِ رنده‎شده و ادویه ایتالیایی را با نمک و پودر سیر ترکیب می کنیم و به هم می زنیم.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را زده و می توانیم از جایگزین آن (پودر تخم مرغ) استفاده کنیم و نوارهای بادنجان را در آن مالیده و بعد در مخلوطِ گندم می غلطانیم تا به همه جای بادنجان، مخلوط سبوس بچسبد. (دقت کنید که همه جای بادنجان تخم مرغی شود، چون اگر لایه اول که تخم مرغ باشد، درست به بادنجان نچسبد، لایه دوم که مخلوط گندم و موادِ دیگر است، کمتر به بادنجان می چسبد.)

تابه را روی اجاق گاز قرار داده و لایه نازکی روغن، کف آن می ریزیم، سپس بادنجان را در روغن ریخته و به مدت ۳ دقیقه آن راسرخ می کنیم و بعد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ ‎ شود.

دقت کنید بادنجان باید درحدی سرخ شود که به رنگ طلایی_ قهوه ای در آید. اسنک بادمجان را بلافاصله با سس مارینارا سرو می کنیم.

 

منابع:پارسه گرد/برترین ها

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه بادمجان سوخاری

      بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی   امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .   …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

    طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

    • طرز تهیه پیراشکی مرغ

        طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

      • طرز تهیه کباب ایزگارا

          طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

        • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

          روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

          • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

            طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

            • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

              سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

              • طرز تهیه کاری میگو

                طرز تهیه کاری میگو مواد لازم: شیر نارگیل شیرین نشده  ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده  ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم میگو بزرگ …

                • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

                  طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

                  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

                    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

                    • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

                        طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

                      • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

                          طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

                        • طرز تهیه شنیسل مرغ

                            شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

                          • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

                            خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

                            • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

                              روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …