پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه آلبالو پلو

دستور پخت آلبالو پلو

 

فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی استفاده میشه و به مزاج اونهایی که غذاهای شیرین دوست دارن بسیار خوش میاد. البته این غذا میتونه ترش یا ملس هم باشه. امیدواربم این آموزش مورد توجهتون فرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو:

برنج سه پیمانه

آلبالو دو پیمانه

زعفران دم کشیده به مقدار لازم

شکر به مقدار دلخواه

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه آلبالو پلو
طرز تهیه آلبالو پلو:

قبل از هرچیزهسته آلبالوها رو جدا میکنیم و اونهارو با مقدار شکر دلخواهی کنار میگذاریم تا دو ساعتی آب بندازه. البته اگر دیدید شکر در آب آآلبالوها حل نشد ده دقیقه بجوشونید و مراقب باشید زیاد جوش نخوره تا رنگش تیره نشه. ته دیگ مورد نظر رو هرچیزی که دوست دارید بذارید مثل سیبزمینی.بعد یک لایه برنج رو در قابلمه میریزیم و روش یک لایه آلبالو و مقداری زعفران میریزیم و همین مراحل رو ادامه میدیم تا مواد تمام شه و میگذاریم دم بکشه.

آلبالو پلو رو معمولا با مرغ سرو میکنن. هم میشه مرغ رو بپزن و ریش ریش کنن و بین لایه های برنج قرار بدن و یا اینکه جدا سرخ میکنن و در کنارش سرو میشه.

من خودم دوست دارم داخل آلبالو پلو خلال پسته و بادوم هم برزیم که به نظرم مزه جالب تری به این غذا میده، اگر دوست دارین خلال بادوم یا پسته زیر دندونتون بیاد و کمی سفت باشه که لازم نیست کاری بکنید فقط در هنگام دم کشیدن، خلال رو به غذا اضافه کنین ولی اگر دوست دارین که نرم باشه و زیاد جلوه نکنه میتونین به اندازه ده دقیقه خلال پسته و بادوم رو در آب بجوشونین تا کمی نرم تر بشن و به غذا اضافه کنین تا خیلی نرم تر زیر دندون احساس بشن. و یا اینکه برای تزیین روی غذا از خلال پسته و بادوم به همراه زعفرون استفاده کنین.

 

طرز تهیه آلبالو پلو

 

ممنون میشم نظرات و تجربیات شما رو هم بدونم.

 

۲nafare.com



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

          بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زعفران به میزان لازم زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد خلال پسته به میزان لازم …

  • طرز تهیه رشته پلو با مرغ طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی

    طرز تهیه رشته پلو با مرغ رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای …

  • نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • آموزش پخت فوری برنج آموزش پخت فوری برنج وقتی مهمان ناخوانده رسید به سبک رستورانها

    آموزش پخت فوری برنج  به سبک رستوران ها حتما برای شما هم پیش اومده که ناگهان تعدادی مهمان وارد منزلتون بشن و بخواهین برنج بپزین؟ اینجور مواقع اصلا نگران نشین. در ادامه روشی برای پخت فوری …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

  • طرز تهیه ته چین ماهی

        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

مطالب قبلی این بخش
  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

    • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

        طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

      • لازانیا لقمه ای به شکل گل

        لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

        • طرز تهیه شامی برنجی طرز تهیه شامی برنجی با مرزه و ترخون غذایی لذیذ و آسان

          طرز تهیه شامی برنجی با عطر مرزه و ترخون  شامی برنجی غذایی ترکیه ای و لذیذ و آسان است که در وعده شام و ناهار می توانید میل کنید. در بخش آموزش آشپزی ما را …

          • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

            خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

            • غذا با تره فرنگی انواع غذا با تره فرنگی / خواص تره فرنگی

              با تره فرنگی چه غذاهایی میشه پخت ؟ تره فرنگی ، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. …

              • طرز تهیه باقلوای گوشت

                  طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

                • طرز تهیه سالاد انار شب یلدا طرز تهیه سالاد انار برای شب یلدا • سالاد دستبند انار

                  روش تهیه سالاد انار شب چله به صورت تصویری شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید. امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

                  • طرز تهیه بابا قنوش

                    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

                    • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

                          کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

                      • طرز تهیه کباب مرغ تند

                        این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

                        • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

                          روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

                          • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

                            از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …