سه شنبه , ۳ اسفند , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه آش رشته کرمانی

 

طرز تهیه آش رشته کرمانی

 
آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۳ ساعت

 
مواد اولیه برای ۸ نفر :
پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
خلال بادام به میزان لازم
نخود ۱و نیم پیمانه
عدس ۱ پیمانه
پیاز پیاز  ۴تا ۵ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
آب ۴ تا ۵ لیوان
سبزی (آشی) ۱کیلو
سیر (سرخ کرده) سیر به میزان لازم
رشته آشی ۱کیلو
کشک به میزان لازم
نعنا (سرخ کرده) به میزان لازم
گوشت (چرخ کرده) ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی نصف پیمانه
دارچین ۱قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران (آب کرده و غلیظ) ۱ قاشق غذاخوری
سکنجبین به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 
طرز تهیه:
جهت تهیه آش رشته کرمانی ابتدا در ظرفی مناسب ۴ پیاز را خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید.حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با ۴تا ۵پیمانه آب بپزد. زمانی که حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا افتد.
۱عدد پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، دارچین، نمک و فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. از این مایه، کوفته ریزه درست کرده و آنها را در روغن سرخ کنید. در آخر کمی سکنجبین به آن اضافه کرده و زیر آن را خاموش کنید. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، کوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و کشک تزیین کنید. در کرمان این آش با شربت سکنجبین هم سرو می شود.
 
نکات:
۱)حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۲بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
۲)توجه داشته باشید که اگر عدس شما دیر پز است آن را به همراه حبوبات اول اضافه کنید.
۳)حتما کشک را قبل از اضافه کردن ۲۰دقیقه بجوشانید.
۴)اگر دوست دارید آش شما بیشتر قوام داشته باشد ۱قاشق آرد را با روغن کمی سرخ کرده و به آن بیفزایید.
نوش جان

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • اشعار زیبای ماه رمضان

    مجموعه اشعار زیبای ماه رمضان ماه مهمانی خدا اشعار زیبای ماه رمضان رمزها در رمضان است، خدا مى‏ داند برتر از فهم و گمان است، خدا مى ‏داند لیله القدر، کدامین شب این ماه خداست؟ …

  • کرم موز, دسر مجلسی طرز تهیه کرم موز دسر مجلسی خوشمزه و شیک

    دستور تهیه کرم موز دسر مجلسی / دسر ماه رمضان کرم موز یا ژله موز یکی از دسرهای خوشمزه و غنی از پتاسیمه، بنابراین میتونه میان وعده مناسبی برای کودکان باشه. موز تاثیر خوبی در تامین رشد …

  • نوشیدنی خنک ,نوشیدنی طبیعی ,کوکتل نوشیدنی های خنک برای رفع تشنگی در تابستان

    دستور تهیه نوشیدنی های خنک تابستانی نوشیدنی های خنک در هوای گرم رفع تشنگی و عطش کرده و آدم را سرحال می آورد. چه برای خودتان، و چه برای مهمان عزیزتان که از گرما آمده است، …

  • کارت پستال ماه رمضان (۱)

      عشق یعنى اشک توبه در قنوت خواندنش با نام غفار الذنوب عشق یعنى چشمها هم در رکوع شرمگین از نام ستار العیوب عشق یعنى سرسجود و دل سجود ذکر یارب یارب از عمق وجود …

  • آشنایی با احکام ماه رمضان (۱)

       آشنایی با برخی احکام ماه رمضان (۱)   روزه گرفتن یعنی این که انسان براى انجام فرمان خداوند عالم، از اذان صبح تا مغرب از انجام چیزهایى که روزه را باطل مى‌کند و شرح …

  • طرز تهیه عدسی

    مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …

  • طرز تهیه کیک پسته ای طرز پخت کیک پسته ای | دستور تهیه کیک عصرانه | کیک برای ماه رمضان

    کیک پسته ای مقوی و خوش طعم  کیک پسته ای یک کیک مقوی و خوشمزه سبز رنگه که اگه یک بار امتحانش کنین طعم خوبش تو خاطرتون می مونه. با ما همراه باشید تا روش …

  • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

    طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

  • حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز پخت حلوا شیر, طرز تهیه حلوا با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی, مواد لازم برای حلوا شیر, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, نحوه پخت حلوای عربی, درست کردن حلوا با شیرخشک, طرز تهیه انواع حلوا طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو

    طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو یک نوع حلوای عربی که با شیر خشک درست شده که بخاطر داشتن شیر حلوای حالت کش مانند پیدا میکند. آماده سازی : ۱۰ دقیقه  پخت : ۲۵ …

  • حلوای پرتقالی طرز تهیه حلوای پرتقالی

    دستور پخت حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یه حلوای خوش عطر و خوشمزه برای دوستداران عطر و طعم پرتقاله. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ و سرو ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ یا تارت می تونید استفاده کنید.   مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقال : …

مطالب قبلی این بخش
  • شامی رودباری, نحوه پخت شامی رودباری, درست کردن شامی رودباری, مواد لازم برای شامی رودباری, طرز تهیه انواع شامی, طرز پخت شامی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت شامی رودباری طرز تهیه شامی رودباری

    طرز تهیه شامی رودباری   این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.   آماده سازی : ۳۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه …

    • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

      بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

      • طرز تهیه خورش آلو اسفناج

          طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

        • سوپ سیب زمینی با فلفل

          سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

          • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

            طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

            • طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذا با مرغ : طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذای شیک و مجلسی

              طرز تهیه رول مرغ شکم پر  رول مرغ شکم پر یک غذای فوق خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. دربخش آموزش آشپزی با طرز تهیه رول مرغ شکم …

              • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

                دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

                • طرز تهیه بابا قنوش

                  روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

                  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

                    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

                    • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

                      طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

                      • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

                        روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

                        • طرز تهیه کباب ایزگارا

                            طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

                          • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

                             طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

                            • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

                              دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …