آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده میشود، فرمول تهیه پیچیدهای ندارد. خیلی از خانمهای خانهدار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک میگیرند. آردسوخاری از آسیاب کردن نانهای حجیم خشک یا نانهای سوخاری که کاملا خشک هستند، به دست میآید. شما هم میتوانید برای پایین آوردن هزینههای سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده خودتان آن را تهی کنید:
چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم؟
نان (حجیم یا تست) | به میزان لازم |
فلفل و زردچوبه و زعفران در صورت تمایل | به میزان لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه پودر سوخاری در منزل :
برای تهیه آرد سوخاری خانگی شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی، نان باگت، نان همبرگر و …استفاده کنید.
برای این کار بهتره از نانهای مانده و بیات شده استفاده کنید.در ابتدای کار خمیر داخل نانها رو خارج کنید و اونها رو درشت خرد کنید. بقیه قسمت نان رو هم خرد کنید و بعد داخل سینی فر قرار بدید. شما میتونید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید.فر رو روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید و بعد سینی نان رو داخل اون قرار بدید و حدود ۱۵تا۲۰دقیقه صبر کنید تا نانها کاملا برشته و تست بشن.
اصلا نباید رنگ نان تغییر کنه. همین که روی نان سفت بشه و خوب تست بشه کافیه.
بعد از اینکه نانها آماده شدن اجازه بدین کمی خنک بشن و بعد اونها رو داخل مخلوط کن یا بلندر بریزید یا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا خرد بشن. میزان ریز و درشت بودن پودر رو خودتون تهیه میکنید حتی میتونید کاملا اونها رو آرد کنید البته به نظر من بهتره که کمی درشت باشن تا غذای شما خوشمزه تر بشه!
نکات درست کردن پودر سوخاری خانگی
- بهترین آرد سوخاری پودری هست که از کناره های نان تست تهیه میشه! البته میتونید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت های کناری پودر خوشمزه تری به شما میدن.
- در صورت تمایل پودر سوخاری رو با نانهای معمولی تهیه کنید البته نانهای حجیم مزه بهتری دارند. میتونید پودر سوخاری رو فقط از خمیر داخل باگت تهیه کنید. برای این کار هر بار نان باگت مصرف میکنید خمیر داخلش رو نگه دارید و در زمان مناسب اونها رو به پودر سوخاری تبدیل کنید.
- ۴)پودر سوخاری تهیه شده رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال قرار بدید.
- ۵)در صورت تمایل مقداری فلفل و زردچوبه و زعفران هم به پودر اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه.
- ۶)طرز تهیه پودر سوخاری کارخانه ای هم دقیقه به همین شکل هست با این تفاوت که اون پودر در دو مرحله حرارت میبینه چون نانهای کارخانه ای به شدت بیات هستند!!