دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


 

روش تهیه آرد سوخاری خانگی

پودر سوخاری - آرد سوخاری

 

آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک می‌گیرند. آردسوخاری از آسیاب کردن نان‌های حجیم خشک یا نان‌های سوخاری که کاملا خشک هستند، به دست می‌آید. شما هم می‌توانید برای پایین آوردن هزینه‌های سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده خودتان آن را تهی کنید:

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

 
مواد اولیه :

نان (حجیم یا تست)به میزان لازم
 

طرز تهیه:

برای تهیه آرد سوخاری خانگی شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی،باگت،نان همبرگر و …استفاده کنید.
برای این کار بهتره از نانهای مانده و بیات شده استفاده کنید.در ابتدای کار خمیر داخل نانها رو خارج کنید و اونها رو درشت خرد کنید.بقیه قسمت نان رو هم خرد کنید و بعد داخل سینی فر قرار بدید.شکا میتونید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید.فر رو روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید و بعد سینی نان رو داخل اون قرار بدید و حدود ۱۵تا۲۰دقیقه صبر کنید تا نانها کاملا برشته و تست بشن.
اصلا نباید رنگ نان تغییر کنه.همین که روی نان سفت بشه و خوب تست بشه کافیه.
بعد از اینکه نانها آماده شدن اجازه بدین کمی خنک بشن و بعد اونها رو داخل مخلوط کن یا بلندر بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد بشن.میزان ریز و درشت بودن پودر رو خودتون تهیه میکنید حتی میتونید کاملا اونها رو آرد کنید البته به نظر من بهتره که کمی درشت باشن تا غذای شما خوشمزه تر بشه!

 

پودر سوخاری - آرد سوخاری  

نکات:

۱)بهترین آرد سوخاری پودری هست که از کناره های نان تست تهیه میشه!البته میتونید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت های کناری پودر خوشمزه تری به شما میدن.
۲)در صورت تمایل پودر سوخاری رو با نانهای معمولی تهیه کنید البته نانهای حجیم مزه بهتری دارند.
۳)میتونید پودر سوخاری رو فقط از خمیر داخل باگت تهیه کنید.برای این کار هربار نان باگت مصرف میکنید خمیر داخلش رو نگه دارید و در زمان مناسب اونها رو به پودر سوخاری تبدیل کنید.
۴)پودر سوخاری تهیه شده رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال قرار بدید.
۵)در صورت تمایل مقداری فلفل و زردچوبه و زعفران هم به پودر اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه.
۶)طرز تهیه پودر سوخاری کارخانه ای هم دقیقه به همین شکل هست با این تفاوت که اون پود ردر دو مرحله حرارت میبینه چون نانهای کارخانه ای به شدت بیات هستند!!
نوش جان

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

      روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

  • آموزش روش پاک کردن کنگر

    نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

  • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

    آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • روش شستن خاکشیر و تهیه شربت خاکشیر

    تمیز کردن و شستن خاکشیر / تهیه شربت خاکشیر   شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و اصیل ایرانیه که هم خوشمزه و مفیده و هم خیلی آسون درست میشه. من همیشه توی تابستون …

  • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

    کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

مطالب قبلی این بخش
  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

    • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

      • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

        جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

        • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

          طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

          • روش شستن قارچ و نگهداری آن

              نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

            • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

              روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

              • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

                   ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

                • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                  با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

                    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

                    • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

                      در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

                      • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

                          آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

                        • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                          آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                          • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

                            تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

                            • نگهداری سیر روش های نگهداری سیر به مدت طولانی

                              ترفندهای نگهدای سیر به مدت ۶ الی ۱۲ ماه اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه …