چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

روش تهیه آرد سوخاری خانگی

پودر سوخاری - آرد سوخاری

 

آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک می‌گیرند. آردسوخاری از آسیاب کردن نان‌های حجیم خشک یا نان‌های سوخاری که کاملا خشک هستند، به دست می‌آید. شما هم می‌توانید برای پایین آوردن هزینه‌های سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده خودتان آن را تهی کنید:

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

 
مواد اولیه :

نان (حجیم یا تست)به میزان لازم
 

طرز تهیه:

برای تهیه آرد سوخاری خانگی شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی،باگت،نان همبرگر و …استفاده کنید.
برای این کار بهتره از نانهای مانده و بیات شده استفاده کنید.در ابتدای کار خمیر داخل نانها رو خارج کنید و اونها رو درشت خرد کنید.بقیه قسمت نان رو هم خرد کنید و بعد داخل سینی فر قرار بدید.شکا میتونید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید.فر رو روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید و بعد سینی نان رو داخل اون قرار بدید و حدود ۱۵تا۲۰دقیقه صبر کنید تا نانها کاملا برشته و تست بشن.
اصلا نباید رنگ نان تغییر کنه.همین که روی نان سفت بشه و خوب تست بشه کافیه.
بعد از اینکه نانها آماده شدن اجازه بدین کمی خنک بشن و بعد اونها رو داخل مخلوط کن یا بلندر بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد بشن.میزان ریز و درشت بودن پودر رو خودتون تهیه میکنید حتی میتونید کاملا اونها رو آرد کنید البته به نظر من بهتره که کمی درشت باشن تا غذای شما خوشمزه تر بشه!

 

پودر سوخاری - آرد سوخاری  

نکات:

۱)بهترین آرد سوخاری پودری هست که از کناره های نان تست تهیه میشه!البته میتونید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت های کناری پودر خوشمزه تری به شما میدن.
۲)در صورت تمایل پودر سوخاری رو با نانهای معمولی تهیه کنید البته نانهای حجیم مزه بهتری دارند.
۳)میتونید پودر سوخاری رو فقط از خمیر داخل باگت تهیه کنید.برای این کار هربار نان باگت مصرف میکنید خمیر داخلش رو نگه دارید و در زمان مناسب اونها رو به پودر سوخاری تبدیل کنید.
۴)پودر سوخاری تهیه شده رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال قرار بدید.
۵)در صورت تمایل مقداری فلفل و زردچوبه و زعفران هم به پودر اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه.
۶)طرز تهیه پودر سوخاری کارخانه ای هم دقیقه به همین شکل هست با این تفاوت که اون پود ردر دو مرحله حرارت میبینه چون نانهای کارخانه ای به شدت بیات هستند!!
نوش جان

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

    کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

  • روش شستن خاکشیر و تهیه شربت خاکشیر

    تمیز کردن و شستن خاکشیر / تهیه شربت خاکشیر   شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و اصیل ایرانیه که هم خوشمزه و مفیده و هم خیلی آسون درست میشه. من همیشه توی تابستون …

  • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

      روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

  • آموزش روش پاک کردن کنگر

    نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

  • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

    آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

مطالب قبلی این بخش
  • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

    آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

  • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

       ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

  • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

    راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

    در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

  • فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

        فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • طعم دار کردن ماهی

        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

  • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

      آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

  • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

  • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

      چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …