سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


طرز پخت نان پنجره ای

کام مهمانان نوروزی را با نان پنجره ای شیرین کنید

 

مواد لازم :
گلاب:نصف پیمانه
نشاسته:۷۵گرم
تخم مرغ:۵عدد
شیر سرد:۱پیمانه
آرد سفید گندم:۷۵گرم
پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین

طرز پخت نان پنجره ای

طرز تهیه:

اول داخل ظرفی مناسب نشاسته و شیر سرد رو با هم مخلوط کنید.وقتی خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف رو ۱۵ دقیقه کنار بذارید تا نشاسته داخل شیر حل بشه.حالا یکی یکی تخم مرغها رو به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ ۱دقیقه مواد رو با چنگال خوب بزنید.(در مجموع ۵دقیقه مواد رو بزنید)آرد رو حتما ۳ مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد اضافش کنید.مواد رو مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه .بهتره با چنگال مواد رو هم بزنید.گلاب رو در انتها به مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.ظرف مناسبی رو انتخاب کنید که گود باشه و داخلش مقدار زیادی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کامل داغ بشه.قالب مناسب و مخصوص نان پنجره ای رو داخل روغن فرو ببرید و کمی صبر کنید تا گرم بشه.قالب گرم شده رو داخل خمیر قرار بدید البته نه طوری که کل قالب داخل خمیر بره حدود نصف قالب که داخل خمیر بره کافیه.حالا خیلی سریع قالب رو داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببرید و بعد از چند ثانیه قالب رو تکون بدید تا خمیر ازش جدا بشه و داخل روغن سرخ بشه.وقتی کامل شیرینی داخل روغن سرخ شد اونو خارج کتید و بذاریدش روی یه دستمال تا روغن اضافیش بره و بعد از اینکه کامل خنک شد روش مقداری پودر قند،پودر پسته و پودر هل بپاشید.

منوی پیشنهادی شیرینی عید نوروز -سری 1 (نعلی،پادرازی،پنجره ای،سابله،نخودچی،پنجره ای)

طرز پخت نان پنجره ای

نکات:

۱)اگر دوست دارید داخل مواد کمی زعفران هم بزنید.
۲)غلظت خمیر باید شبیه فرنی باشه اگر خمیر خیلی شل بود بهش کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی دیگه گلاب بریزید.
۳)قالب نباید خیلی داغ بشه یا خیلی سرد باشه چون در این صورت خمیر شما بریده میشه!
۴)یادتون باشه این شیرینی رو اصلا با روغن جامد تهیه نکنید چون روغن رسوب میکنه و بد طعم میشه.

 

کتاب فرهنگ شیرینی پزی دانشجو صفحه ۲۰/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۲ دیدگاه

  1. علی شیرزاده گفت:

    سلام از توضیحتون ممنونم
    خیلی عالی بود
    ولی چرا اسم اصلی این شیرینی رو بیان نکردید ؟
    اصالت این شیرینی مربوط به یزد میشه و اسمش منقا هست
    ممنون

    نسیم
    دسامبر 13th, 2016 08:11
    سلام عزیزم. ممنون
    ولی بیشتر به نان پنجره ای مشهوره


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سبز کردن تخم مرکبات ( لیمو - نارنج - پرتقال ) سبز کردن تخم مرکبات (لیمو – نارنج – پرتقال)

    روش سبز کردن تخم مرکبات ( کاشت تخم لیمو ، نارنگی و پرتقال )   سبز کردن تخم مرکبات باعث می شه دانه های خوراکی مثل گندم ، عدس ، ارزن و … و هم چنین منابع …

  • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

  • کاریکاتور عید نوروز کاریکاتور عید نوروز و حاجی فیروز

    مجموه کاریکاتور عید نوروز و کاریکاتورهای حاجی فیروز      کاریکاتور عید نوروز , کاریکاتورهای مفهومی درباره عید و آغاز سال نو , کاریکاتورهای جالب و دیدنی عید نوروز , عید نوروز , کاریکاتور نوروز …

  • درست کردن تخم مرغ رنگی با پوست پیاز

     درست کردن تخم مرغ رنگی با پوست پیاز درست کردن تخم مرغ رنگی با پوست پیاز، آسان است و نتیجه آن تخم مرغ های رنگارنگ و زیباست. وسایل لازم تخم مرغ پیاز قیچی پارچه توری/جوراب …

  • دکوپاژ تخم مرغ , تزیین تخم مرغ دکوپاژ تخم مرغ هفت سین + فیلم

    آموزش تصویری دکوپاژ تخم مرغ برای تزیین سفره هفت سین در روش دکوپاژ تخم مرغ از دستمال کاغذی یا دستمال سفره نقش دار یا کاغذ کادو برای تزیین تخم مرغ هفت سین استفاده می شود …

  • سبزه عروسکی , سبزه آدمکی آموزش درست کردن سبزه آدمکی

       آموزش درست کردن سبزه آدمکی یا آدمک سبزه به سر    اگه به دنبال سبزه هفت سین جالب برای عید نوروز امسال هستید ، با ما همراه باشید تا روش درست کردن سبزه عروسکی  یا سبزه …

  • طرز تهیه پتی فور دو رنگ

    طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

  • عکس سفره هفت سین عکس تزیین سفره هفت سین

    نمونه هایی از مدل های مختلف تزیین سفره هفت سین   از سنت های زیبای ما ایرانیان برای عید نوروز و استقبال از بهار ، چیدن و تزیین سفره هفت سین است. در سفره هفت …

  • ترفندهای خانه تکانی فوری

      آشنایی با تکنیک ها و اصول خانه تکانی   با فرا رسیدن ایام عید اغلب افراد به فکر خانه تکانی، شست و شو و گردگیری خانه و وسایل آن می افتند . خانه تکانی …

  • شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

    دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله قلبی + عکس

      آموزش تصویری روش تهیه ژله قلبی       مواد اولیه : ژله آلوورا ۲ بسته (بسته به اندازه قالبتون داره ) ژله توت فرنگی ۱بسته خامه صبحانه ۴۰۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان …

    • طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

        طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

      • فرنی پرتقالی , انواع دسر طرز تهیه فرنی پرتقالی / دسر ماه رمضان

        دستور تهیه فرنی پرتقالی فرنی پرتقالی یکی از انواع فرنی و دسری خوشمزه با عطر پرتقاله. فرنی فرنی دسری اصیل و خیلی قدیمیه. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی …

        • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

          دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

          • طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس

              طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس مواد اولیه : کمپوت آناناس حلقه ای به تعداد دلخواه پودر ژله (با رنگ دلخواه) ۱ بسته برای هر قوطی کمپوت     طرز تهیه : این ژله …

            • نان همبرگر خانگی طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

              دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه …

              • طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ (۲)

                طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ   کیک بدون تخم مرغ یک کیک خوشمزه است با بافتی لطیف و اسفنجی. ویژه ی افرادی که تخم مرغ دوست ندارند یا از مصرف آن منع شده اند. …

                • طرز تهیه شارلوت آناناس طرز تهیه دسر شارلوت آناناس دسر مجلسی و شیک

                  طرز تهیه دسر شارلوت آناناس در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه دسر شارلوت آناناس تقدیمتون میشه که دسری خوشمزه و شیک و مجلسیه. این دسر زیبا نیاز به قالب خاصی نداره و در …

                  • طرز تهیه نان گاتا طرز تهیه نان گاتا با مغز گردو مناسب عصرانه و صبحانه 🍞

                    دستور پخت نان گاتا نان گاتا بیشتر در ارمنستان و امریکا طبخ میشود. بعضی ها این نان را کاتا هم می نامند. این نان بسیار خوش طعم است. امیدوارم شما هم نان گاتا را درست کنید …

                    • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

                      طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

                      • کلوچه ژله ای طرز تهیه کلوچه ژله ای رنگی و خوشمزه

                        روش پخت کلوچه ژله ای رنگی  کلوچه ژله ای با رنگ های زیبا بدون شک مورد علاقه بچه ها خواهد بود. این کلوچه ها برای پذیرایی مراسم جشن تولد هم مناسب هستن.   مواد لازم …

                        • شیرینی نان چای قزوین طرز تهیه شیرینی نان چای قزوین

                          دستور پخت شیرینی نان چای قزوین   نان چای شیرینی سنتی قزوین , جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل پخت در منزل می باشد. شیرینی نان چای را می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو …

                          • طرز تهیه فالوده شیرازی

                            طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

                            • طرز تهیه ژله به شکل نیمرو

                              طرز تهیه ژله به شکل نیمرو   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا ۱ بسته بستنی وانیلی …