یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


شیرینی رز خرمایی , دسر ماه رمضان

طرز تهیه شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان

شیرینی رز خرمایی ، شیرینی ای شیک و مقوی برای سفره افطار است. در این مطلب دو روش تهیه این شیرینی خوشمزه را شرح خواهیم داد.

 

روش اول :

مواد لازم برای تهیه رز خرمایی :

آرد: ۵ پیمانه
روغن مایع: ۳/۴ پیمانه
مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ پیمانه
خرما: به میزان لازم

 

شیرینی رز خرمایی

 

طرز تهیه شیرینی رز خرمایی :

شیر و روغن را با خمیرمایه مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم.

خمیر را ورز می دهیم تا کاملا نرم و یکدست شود.

سپس در ظرف دربسته به مدت ۳-۴ ساعت در دمای اتاق استراحت می دهیم.

خرما را با چرخ گوشت چرخ کرده تا نرم شود و میان خمیر قرار می دهیم.

سپس در سینی فر چیده و ب دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم تا طلایی شود.

 

شیرینی رز خرمایی

 

روش دوم :

مواد لازم :

ماست ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر یک و نیم ق م

نمک یک پنس

روغن مایع یک هشتم پیمانه

ارد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

وانیل شکری ۱/۴ (یک چهارم) ق م

عسل ۱/۸ (یک هشتم) پیمانه

گلاب ۱/۸ (یک هشتم) پیمانه

زعفران آبکرده ۱ ق م

 

طرز تهیه شیرینی رز خرمایی :

ماست و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و تخم مرغ و روغن رو اضافه می کنیم.

خوب مخلوط کرده و آرد رو اضافه می کنیم طوریکه به دست نچسبه.

روی خمیر رو پوشونده و اجازه می دیم یک ساعت استراحت کنه.

روی میز کار آردپاشی کرده و خمیرو با وردنه باز می کنیم.

شیرینی رز خرمایی

بعد با قالب گرد به قطر ۵ سانت برش می دیم . تعداد دایره ها ۵ عدد باشه.می تونید تعداد دایره ها رو بیشتر هم درنظر بگیرید ولی دور خرما نونش بیشتر میشه و خیلی خوشایند نیست.

شیرینی رز خرمایی

خمیرهای دایره ای رو روی هم بچینید . و بین هر دو خمیر رو کمی مرطوب کنید تا کامل به هم بچسبه.

شیرینی رز خرمایی

شیرینی رز خرمایی

یه دونه خرما برداشته و هسته اش رو دربیارید و روی اولین خمیر مطابق تصویر قرار بدین.

شیرینی رز خرمایی

بعد شروع کنید به رول کردن…

شیرینی رز خرمایی

شیرینی رز خرمایی

و در آخر از وسط برش بدین .

شیرینی رز خرمایی

هر کدوم از خمیرها تشکیل یه گل رز رو خواهند داد.

شیرینی رز خرمایی

بعد داخل فر از قبل کرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدین تا روی خمیر کمی طلایی بشه . به قسمت پایین خمیر هم دقت کنید چون ممکنه بخاطر وجود خرما و شیره اش از زیر سریع تر بسوزه.

شیرینی رز خرمایی

عسل و گلاب و زعفران رو مخلوط کرده و بمدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه در مکروفر قرار بدین تا عسل شل شده و با هم مخلوط بشن . ( می تونید روی کتری هم قرار بدین ).

شیرینی رز خرمایی

بعد شربت مورد نظر رو روی گل رزهای خرمایی بمالید .

شیرینی رز خرمایی

هم خوشمزه و هم زیبا …

شیرینی رز خرمایی

شیرینی رز خرمایی ، دسری بسیار شیک و مقوی برای سفره افطار اسیت. در این مطلب دو روش تهیه این شیرینی خوشمزه را شرح خواهیم داد.

 

 

منایع:بهار سایت / نوترین

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه آش رشته کرمانی

        طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • شیرینی نوروزی : پفک نارگیلی

      طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی مواد لازم: شکر:۱و نیم لیوان پودر نارگیل:۲لیوان سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد پودر هل:۱ قاشق چایخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به …

  • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

    دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

  • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

    طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

  • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

  • طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • شیرینی ماکارون پسته , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی ماکارون پسته ای

    طرز تهیه شیرینی ماکارون پسته ای  PISTACHIO MACARONS (مناسب برای عید و مهمانی ها)   شیرینی ماکارون شیرینی ای فانتزی و بامزه و همه پسنده ولی چون درست کردنش سخته باعث میشه خیلی ها از تهیه اون منصرف …

  • شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

    دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با …

  • طرز تهیه دسر خرما برای افطار

    طرز تهیه دسر خرما برای افطار   دسر خرما یک میان‌وعده پرطرفدار برای افرادی است که می‌خواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکی‌های طبیعی تامین کنند و همینطور دسری مقوی برای افطار …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله به شکل دست

    بله…از این آشپزا هرچی بگید برمیاد! چند وقت پیش این دسر رو از طرف یه سایت دریافت کردم که به عنوان آفر جشن هالووین قرارش داده بود خیلی برام جالب بود و از طرفی کمی …

    • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

             آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

      • کیک هویج و سیب طرز تهیه کیک هویج و سیب مقوی و لذیذ

        دستور پخت کیک هویج و سیب  کیک هویج و سیب بسیار مقوی و خوشمزه هست. این کیک را می تونین تو قالب بزرگ به صورت یه تیکه درست کنین، می تونین هم تو قالب های …

        • طرز تهیه پشمک قالبی شکلاتی طرز تهیه پشمک قالبی شکلاتی

          پشمک قالبی شکلاتی برای پذیرایی مهمانان نوروزی    پشمک قالبی راهی جالب و راحت برای سرو پشمک هنگام پذیرایی مهمانان نوروزیه. اگر مابل هستین پشمک کاملا با شکلات پوشیده بشه بهتره از روش تهیه پشمک حاج عبدالله استفاده کنین. …

          • طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت

            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار) پودر قند۱ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری پنیر …

            • طرز تهیه شارلوت انار طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی برای شب یلدا و یلدایی عروس

              طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی شب یلدا  شارلوت انار دسری خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا ست که ظاهر اشتها برانگیز و شیک و زیبایی هم داره. در بخش نان،شیرین،دسر با ما باشید تا طرز …

              • طرز تهیه لوز بادام هندی , شیرینی عید طرز تهیه لوز بادام هندی شیرینی مجلسی برای عید نوروز

                طرز تهیه لوز بادام هندی در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه لوز بادام هندی را می بینید. این شیرینی مقوی برای سفره افطار و هم چنین پذیرایی عید نوروز هم مناسبه.   مواد …

                • شکلات مکعبی, شکلات بدون پخت شکلات مکعبی بدون پخت | شکلات یخچالی

                  طرز تهیه شکلات مکعبی بدون پخت  شکلات مکعبی یا چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه …

                  • طرز تهیه ژله میان تهی

                    طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

                    • طرز تهیه ترحلوا دسری خوشمزه

                          روش تهیه ترحلوا   دراین مطلب دو روش تهیه ترحلوا این دسر خوشمزه و مجلسی تقدیم شما عزیزان میشه .   روش اول :   مواد لازم آرد برنج : ۲۵۰ گرم آرد …

                      • طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری

                            طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری   در ادامه آموزش های تهیه انواع ژله ، امروز روش تهیه ژله نارگیل و بلوبری تقدیم شما عزیزان میشه . لایه آبی ژله نارگیل و بلوبری …

                        • طرز تهیه پارفیت میوه دسری مغذی

                          طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی)   اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده …

                          • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

                            دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

                            • طرز تهیه نوقا پسته ای خانگی

                              طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل   نوقای پسته ای یکی از انواع نوقا که از شیرینی های سنتی و اصیل تبریز است می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل …