جمعه , ۱۱ فروردین , ۱۳۹۶

 مضرات شستن مرغ خام

شستن مرغ خام ، بر خلاف باور رایج میان افراد اشتباه است و نه تنها باکتری های آن را از بین نمی برد، بلکه سبب پراکنده شدن باکتری ها و سمی شدن مرغ می شود.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» پخش را می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.

 

,نحوه شستن مرغ, نکاتی برای شستن مرغ, اصول شستن مرغ

 شستن مرغ خام، سبب پراکنده شدن باکتری ها و سمی شدن مرغ می شود

 

برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن ها دشوار می شود. یکی از این اشتباه های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده تر نیز می شود زیرا شما با شستن آن باکتری ها و میکروب های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می کنید.
طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر « کمپیلوباکتر » اغلب در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایلآشپزی پخش می شود و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.

 

بررسی ها نشان می دهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ آن را پیش از طبخ شست و شو می دهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیت های غذایی می شود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است.
علاوه بر این، شستن مرغ خام خطر سمی شدن آن را نیز افزایش می دهد به طوری که سالانه ۷۶ نفر بر اثر استفاده از این مرغ های عفونی شده جان خود را از دست می دهند. بنابر گزارش سازمان استاندارد مواد غذایی انگلستان، شستن مرغ خام سبب پراکنده شدن باکتری کمپیلوباکتر می شود که می تواند به راحتی سبب سمی شدن غذا و ابتلا به بسیاری از بیماری های عفونی شود. شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد.
این باکتری معمولا در مواد غذایی خام و نپخته به خصوص گوشت و مرغ وجود دارد و بر اثر شستن و دست کشیدن بر سطح آن ها بیشتر پراکنده می شود. همچنین توصیه می شود که قسمت های زائد مرغ را جدا سپس آن را در پایین ترین قسمت فریزر بسته بندی کنید.

 

,نحوه شستن مرغ, نکاتی برای شستن مرغ, اصول شستن مرغ,[categoriy]
شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد

 

حتی دست زدن به مرغ خام هم خطرناک است و باید افراد بلافاصله دست های خود را خوب بشویند.
تحقیقات جدید هشدار داده است که شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد.
کارشناسان تأکید کردند که شستن مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» پخش را می کند.
این باکتری از چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.
باکتری کمپیلوباکتر، به عنوان رایج ترین نوع مسمومیت غذایی در انگلیس است که در یک سال بر ۲۸۰ هزار نفر تأثیر گذاشته است.
از آنجایی که این نوع باکتری نسبت به سالمونلا و باکتری ای-کولی کمتر شناخته شده است، در مورد آن و علائم آن که دیگران را تحت تأثیر قرار می دهد، مردم اطلاعات ضروری ندارند.
به گفته محققان، حتی دست زدن به مرغ خام هم خطرناک است و باید افراد بلافاصله دست های خود را خوب بشویند.
آژانس استانداردهای غذایی انگلیس توصیه کرد که افراد بعد از دست زدن به مرغ نپخته، دست های خود را خوب بشویند مرغ را خوب بپزند و از شستن آن قبل از پختن، صرف نظر کنند.
اگر می خواهید قسمت درون روده مرغ را تمیز کنید، دستانتان را کاملا بشویید و سپس آن قسمت ها را زیر آب بگیرید و از دست کشیدن بر روی سطح مرغ به منظور تمیز کردن آن جلوگیری کنید.
قبل از مصرف، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و در آب داغ بپزید و آب آن را بیرون بریزید و هرگونه که می خواهید آن را سرو کنید.
شایع ترین علائم در افرادی که این باکتری به بدن آنان وارد می شود دردهای شکمی، اسهال شدید و استفراغ، درد معده و گرفتگی عضلات، تب و به طور کلی احساس ناخوش است. هرچند می تواند در کودکان و افراد بالای ۶۰ سال پیامدهای شدیدتری داشته باشد.
کودکان زیر پنج سال و افراد مسن، بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند؛ آلوده شدن افراد ممکن است فقط برای چند روز به نظر برسد اما می تواند به مشکلات سلامتی طولانی مدت منجر شود.
آژانس استانداردهای غذایی توصیه کرد که افراد بعد از دست زدن به مرغ نپخته، دست های خود را خوب بشویند مرغ را خوب بپزند و از شستن آن قبل از پختن، صرف نظر کنند.

 

منبع:اکاایران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • اصول و روش پاک کردن لکه ها

    به جنگ لکه ها بروید راهکارهای پاک کردن لکه ها   پاک کردن لکه خون: لکه خون بر روی لباسها بسیار ناخوشایند به نظر می رسد. روشهای متعددی برای پاک کردن اینگونه لکه ها از …

    • راهنمای شستشوی انواع لباس

      روش شستشوی انواع لباس   در هنگام شستشو ابتدا لباسها را برحسب جنس و رنگ طبقه بندی نمایید و هرگز آنها را با هم مخلوط نکنید. – قبل از شستن پوشاک آنها را لکه گیری …

      • شستشوی فرش در منزل آنچه باید درباره شستشوی فرش در منزل و لکه زدایی آن بدانیم

        بایدها و نبایدهای شستشوی فرش در منزل شستشوی فرش در منزل با شوینده های رایج منجر به خشک و شکننده شدن الیاف پشم می شود، زیرا این مواد برطرف کننده چربی های قوی و دارای …

        • نکات ایمنی استفاده از مواد شوینده

            هنگام استفاده از مواد شوینده به این نکات توجه کنید   هر ساله و در آستانه نوروز، مسمومیت‌های سطحی و شدیدی در اثر استفاده نامناسب از مواد شوینده در جامعه اتفاق می‌افتد و زنان …

          • روش نگهداری گوشت قرمز

            گوشت قرمز ، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع دریافت پروتئین است که تقریبا هفته ای ۲، ۳ بار در سفره غذایی خانواده های ایرانی جای دارد. بد نیست بدانید …

            • ترفندهای تمیز کردن وسایل منزل

                روش های تمیز کردن وسایل منزل در خانه تکانی   ما ایرانیان همیشه رسم بر این داشتیم که قبل از شروع سال نو خانه تکانی کنیم. تمیز کردن در و پنجره، پاک نمودن لکه …

              • نحوه پاک کردن انواع لکه روی دست

                  نحوه پاک کردن انواع لکه روی دست   حتما شما هم در پاک کردن انواع لکه روی دست که حاصل پوست کندن گردوی تازه، بادمجان، چغندر و هویج، دان کردن انار، خرد کردن است …