یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 مضرات شستن مرغ خام

شستن مرغ خام ، بر خلاف باور رایج میان افراد اشتباه است و نه تنها باکتری های آن را از بین نمی برد، بلکه سبب پراکنده شدن باکتری ها و سمی شدن مرغ می شود.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» پخش را می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.

 

,نحوه شستن مرغ, نکاتی برای شستن مرغ, اصول شستن مرغ

 شستن مرغ خام، سبب پراکنده شدن باکتری ها و سمی شدن مرغ می شود

 

برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن ها دشوار می شود. یکی از این اشتباه های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده تر نیز می شود زیرا شما با شستن آن باکتری ها و میکروب های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می کنید.
طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر « کمپیلوباکتر » اغلب در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایلآشپزی پخش می شود و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.

 

بررسی ها نشان می دهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ آن را پیش از طبخ شست و شو می دهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیت های غذایی می شود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است.
علاوه بر این، شستن مرغ خام خطر سمی شدن آن را نیز افزایش می دهد به طوری که سالانه ۷۶ نفر بر اثر استفاده از این مرغ های عفونی شده جان خود را از دست می دهند. بنابر گزارش سازمان استاندارد مواد غذایی انگلستان، شستن مرغ خام سبب پراکنده شدن باکتری کمپیلوباکتر می شود که می تواند به راحتی سبب سمی شدن غذا و ابتلا به بسیاری از بیماری های عفونی شود. شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد.
این باکتری معمولا در مواد غذایی خام و نپخته به خصوص گوشت و مرغ وجود دارد و بر اثر شستن و دست کشیدن بر سطح آن ها بیشتر پراکنده می شود. همچنین توصیه می شود که قسمت های زائد مرغ را جدا سپس آن را در پایین ترین قسمت فریزر بسته بندی کنید.

 

,نحوه شستن مرغ, نکاتی برای شستن مرغ, اصول شستن مرغ,[categoriy]
شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد

 

حتی دست زدن به مرغ خام هم خطرناک است و باید افراد بلافاصله دست های خود را خوب بشویند.
تحقیقات جدید هشدار داده است که شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد.
کارشناسان تأکید کردند که شستن مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» پخش را می کند.
این باکتری از چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.
باکتری کمپیلوباکتر، به عنوان رایج ترین نوع مسمومیت غذایی در انگلیس است که در یک سال بر ۲۸۰ هزار نفر تأثیر گذاشته است.
از آنجایی که این نوع باکتری نسبت به سالمونلا و باکتری ای-کولی کمتر شناخته شده است، در مورد آن و علائم آن که دیگران را تحت تأثیر قرار می دهد، مردم اطلاعات ضروری ندارند.
به گفته محققان، حتی دست زدن به مرغ خام هم خطرناک است و باید افراد بلافاصله دست های خود را خوب بشویند.
آژانس استانداردهای غذایی انگلیس توصیه کرد که افراد بعد از دست زدن به مرغ نپخته، دست های خود را خوب بشویند مرغ را خوب بپزند و از شستن آن قبل از پختن، صرف نظر کنند.
اگر می خواهید قسمت درون روده مرغ را تمیز کنید، دستانتان را کاملا بشویید و سپس آن قسمت ها را زیر آب بگیرید و از دست کشیدن بر روی سطح مرغ به منظور تمیز کردن آن جلوگیری کنید.
قبل از مصرف، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و در آب داغ بپزید و آب آن را بیرون بریزید و هرگونه که می خواهید آن را سرو کنید.
شایع ترین علائم در افرادی که این باکتری به بدن آنان وارد می شود دردهای شکمی، اسهال شدید و استفراغ، درد معده و گرفتگی عضلات، تب و به طور کلی احساس ناخوش است. هرچند می تواند در کودکان و افراد بالای ۶۰ سال پیامدهای شدیدتری داشته باشد.
کودکان زیر پنج سال و افراد مسن، بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند؛ آلوده شدن افراد ممکن است فقط برای چند روز به نظر برسد اما می تواند به مشکلات سلامتی طولانی مدت منجر شود.
آژانس استانداردهای غذایی توصیه کرد که افراد بعد از دست زدن به مرغ نپخته، دست های خود را خوب بشویند مرغ را خوب بپزند و از شستن آن قبل از پختن، صرف نظر کنند.

 

منبع:اکاایران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • بهترین روش های شستن کلم بروکلی

    روش های صحیح شستن کلم بروکلی   آشنایی با روش های شستن کلم بروکلی ‎ مواد غذایی و به خصوص سبزیجاتی که ما در سبد غذایی خودمان استفاده می کنیم به دلیل اینکه به صورت …

  • کاربرد جوش شیرین در خانه تکانی

    در خانه تکانی ها جوش شیرین را فراموش نکنید کاربرد جوش شیرین در نظافت و خانه تکانی   جوش شیرین ترکیب شیمیایی است که علاوه بر استفاده در موارد شیرینی‌پزی مانند عمل کردن به عنوان …

  • مهمترین اشتباهات در خانه تکانی

    مهلک ترین اشتباهات خانه تکانی   اسفند به سرعت رو به پایان است و بسیاری از خانواده ها در حال جمع کردن خانه یا تمیز کردن آن هستند. خانه تکانی رسمی است که هر ساله …

  • ترفندهای تمیز کردن وسایل منزل

      روش های تمیز کردن وسایل منزل در خانه تکانی   ما ایرانیان همیشه رسم بر این داشتیم که قبل از شروع سال نو خانه تکانی کنیم. تمیز کردن در و پنجره، پاک نمودن لکه …

  • روش نگهداری آبلیمو و آبغوره

        آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود. کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو …

  • کاربردهای نمک در خانه داری جالبترین کاربردهای نمک در خانه داری و درمان که بهتر است بدانید

    آشنایی با کاربردهای نمک در خانه داری  تکنیک های خانه داری با نمک, کاربردهای نمک در خانه, کاربردهای متفاوت نمک, نحوه استفاده از نمک, بهترین استفاده ها از نمک, تمیزکاری با نمک, تمیزکردن خانه با نمک, …

  • از بین بردن پرز لباس بافتنی از بین بردن پرز لباس بافتنی | پاک کردن گلوله های روی لباس بافتنی | روش رفع پرزهای لباس بافت

    روشی ساده برای  از بین بردن پرز لباس بافتنی  در این مطلب با چند روش ساده برای از بین بردن پرز لباس بافتنی آشنا خواهید شد. می توانید با ابزاری که در منزل دارید پرزهای لباس ها را پاک …

  • تشخیص هندوانه رسیده , خرید خربزه , طالبی رسیده تشخیص هندوانه رسیده / راهنمای خرید خربزه و طالبی

    روش های تشخیص هندوانه رسیده / راهنمای خرید طالبی و خربزه رسیده تشخیص هندوانه رسیده یکی از دغدغه های خرید علاقمندان به این میوه آبدار و خوشمزه است. در این مطلب روش های تشخیص هندوانه …

  • تمیز کردن وایت برد روش تمیز کردن وایت برد | پاک کردن و براق کردن وایت برد

    روش تمیز کردن وایت برد تمیز کردن وایت برد بطور منظم یک توصیه بسیار مهم است، زیرا با این کار سطح وایت برد از هر نوع جوهر گرفتگی، گرد و خاک، چربی و آلودگی های …

  • راهنمای انتخاب و خرید موکت

    نکته هایی مهم در خصوص انتخاب و خرید موکت همه چیز در مورد خرید موکت ، این کف پوش قدیمی و دوست داشتنی در میان کف پوش هایی که این روزها در خانه ها، دفاتر …

  • راهنمای لکه گیری مبلمان

     روش های لکه گیری مبلمان   ممکن است در هر منزلی حداقل یکبار این اتفاق افتاده باشد که مبلمان منزل در اثر بی احتیاطی اعضای خانواده دچار لکه هایی بشود که به سادگی پاک نشده …

  • ازبین بردن بوی بد فاضلاب آشپزخانه

         روش هایی برای خلاصی از بوی بد فاضلاب آشپزخانه   در این مطلب شما را با سه راه حل ساده و کارساز برای رهایی از شر بوی بد فاضلاب آشپزخانه که معمولا نامطبوع و …

  • روش های ازبین بردن بوی بد یخچال برای عید

    در یخچال را باز می کند و پارچ آب را بر می دارد. لیوان را پر از آب می کند، اما به محض نوشیدن اولین جرعه، از نوشیدن ادامه آب منصرف می شود و می …

  • برای خانه تکانی برنامه ریزی کنید

      برای خانه تکانی از کجا باید شروع کرد؟   خانه تکانی همراه با برنامه‌ریزی صحیح و همیاری، این کار را به یک محصول مشترک و تفریحی دلپذیر تبدیل می‌کند و از استرس آن می‌کاهد. …