ساندویچ بادمجان پنیری لذیذ و خوشمزه برای گیاه خواران
ساندویچ بادمجان پنیری ، ساندویچی هیجان انگیز برای گیاهخوارانی که دلشان یک ساندویچ خوشمزه می خواهد.
برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج میشود ساندویچ بادمجان پنیری را درست کرد.
مواد لازم برای ۲ نفر :
۱ عدد بادمجان
۱ عدد تخممرغ
۲ /۱ پیمانه پودر سوخاری
۴ /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
۵ برگ اسفناج خردشده
۲ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
۲ ق س رب گوجهفرنگی
۲ حبه سیر رنده شده
۲ ق س روغنزیتون
به میزان لازم نمک و فلفل
۲ عدد نان همبرگری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یککاسه مناسب تخممرغ را با ۲ قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
در یککاسه دیگر پودر سوخاری را با ۴/۱ پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوطکنید.
بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را بهصورت حلقهای خردکنید و در مخلوط تخممرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجانها را داخل تابه سرخکنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.
حلقههای بادمجان را از وسط نصف کنید. در یک قابلمه کوچک رب گوجهفرنگی را با ۴ قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سیر رنده شده، روغنزیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
چهار قاشق از سسی را که آماده کردهاید روی بادمجانها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچیها را از وسط نصف کنید.
چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس ۲ برگ اسفناج روی بادمجانها قرار دهید.
حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجانها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید. ساندویچها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آنها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.
نکته :
در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.