پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب

بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد شد. لبو در ایران در زمره اسنک‌ها و میان وعده‌های زمستانی است و اکثر اوقات به صورت آب‌پز یا بخار‌پز تهیه می‌شود. ولی چیزی که مسلم است این است که روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب به حفظ ریز مغذهای آن کمک شایان توجهی خواهد کرد.

 

مواد و لوازم مورد نیاز :

چغندر
فویل آلومینیوم
سینی شیرینی‌پزی

 

روش پخت لبو در فر :

 

فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. هرچه دمای فر بالاتر باشد لبو زودتر پخته خواهد شد.

لبو یا چغندر را به خوبی شسته و ساقه‌های آن را از انتها به خوبی جدا کنید.
هر تعداد لبو که داشتید را در فویل آلومینیوم نازک به طور جداگانه بپیچید و در سینی کنار هم قرار دهید.

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

این کار باعث خواهد شد در صورت ترشح شیره لبو، شیره لبو فرتان را کثیف نکند و همچنین خارج کردن لبو‌ها از فر آسان‌تر خواهد بود. (نیازی به خشک کردن لبو‌ها نیست.) با این روش هم لبو‌ با سایز کوچک و هم سایز بزرگ به راحتی پخته خواهد شد. در صورتی که لبو‌ها خیلی کوچک بودند می‌توانید دو تا دو تا بپیچید.
سینی لبو را در فر داغ به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه به آن سر بزنید. در صورتی که لبو حالت خشکی به خود گرفته بود و یا سایز لبو بیش از حد بزرگ بود می‌توانید روی لبو یک قاشق آب بریزید و مجددا در فویل بپیچید.

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب
زمانی که چاقو یا چنگال به راحتی درون لبو فرو رود، لبو آماده سرو خواهد. لبو را از فر خارج کرده، به کمک دستمال کاغذی پوست لبو را بگیرید و پس از برش دادن سرو نمایید.

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب باعث حفظ ریز مغذی هاب آن می شود

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب باعث حفظ ریز مغذی هاب آن می شود

از خواص لبو یا چغندر قرمز :

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.

خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند.

برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.

 

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.

آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است.

ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می‌توانند با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز، ۵۳ درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

 

 

موارد منع مصرف لبو یا چغندر

قند ریشه چغندر (لبو) برای مبتلایان به دیابت خوب نمی باشد.

 

سلام دکتر / وب سایت ستاره



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

      چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

  • تزیین لبو به شکل گل رز + فیلم

    آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز + ویدیو   در این مطلب آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز بسیار زیبا که به روشی بسیار ساده درست میشه رو به شما عزیزان خوش …

  • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

    روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

مطالب قبلی این بخش
  • کیک چند رنگ طرز تهیه کیک چند رنگ

    آموزش تصویری پخت کیک چند رنگ کیک چند رنگ را با هر دستور کیک میشه تهیه کرد. برای پخت این کیک خوشرنگ و زیبا از دستور کیک شیفون، کیک اسفنجی و کیک ساده می تونید استفاده …

    • طرز تهیه نوقا پسته ای خانگی

      طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل   نوقای پسته ای یکی از انواع نوقا که از شیرینی های سنتی و اصیل تبریز است می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل …

      • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

        دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

        • پای پرتقال, تارت پرتقال طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

          دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی …

          • طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ

            طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ   چیز کیک شکلات تلخ ، دسر محبوب شکلات دوستان و بسیار خوش طعم و دلچسب است . شکلات تلخ برخلاف سایر انواع شکلات هم کالری پایین و هم …

            • کیک پنبه ای , کیک تولد, کیک پف عالی طرز تهیه کیک پنبه ای عالی برای جشن ها | کیک تولد | کیک شیفون پفی

              دستور پخت کیک پنبه ای عالی مناسب برای کیک تولد کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو ۲ یا …

              • آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

                  آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

                • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

                  دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

                  • چیز کیک یخچالی انار دسر شب یلدا و ولنتاین

                      چیز  کیک یخچالی انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین چیز کیک یخچالی انار دسری بدون پخت و خوشمزه برای شب یلدا هست . ظاهری زیبا داره و راحت درست میشه. امیدواریم از خوردن اون لذت …

                    • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

                        دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

                      • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

                        دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

                        • فرنی قالبی با رویه شکلات طرز تهیه فرنی قالبی با رویه شکلات

                          روش پخت فرنی قالبی با کاور شکلاتی  فرنی دسری راحت و بسیار خوشمزه و شیک برای بچه ها و البته بزرگترهاست. ایرانیان فرنی را بیشتر بر سر سفره های افطار ماه مبارک رمضان جای می دهند. اما پیش …

                          • ژله مجلسی, تزیین ژله, ژله جدید ژله مجلسی شیک / تزیین ژله مجلسی

                            آموزش تصویری تهیه ژله مجلسی شیک و زیبا  ژله مجلسی با طرح گل های رز و برگ، زیبایی سفره شما رو دو چندان می کنه. این ژله زیبا به عنوان ایده ای جالب برای تهیه …

                            • آموزش ساخت گل تزیینی کیک

                              سه نوع گل تزیینی بسیار زیبا و شیک برای کیک و شیرینی   برای تهیه این گلهای زیبا برای تزیین انواع کیک و شیرینی ابتدا مقداری خمیر فوندانت تهیه کنید. تهیه این خمیر بسیار ساده …