یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب

بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد شد. لبو در ایران در زمره اسنک‌ها و میان وعده‌های زمستانی است و اکثر اوقات به صورت آب‌پز یا بخار‌پز تهیه می‌شود. ولی چیزی که مسلم است این است که روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب به حفظ ریز مغذهای آن کمک شایان توجهی خواهد کرد.

 

مواد و لوازم مورد نیاز :

چغندر
فویل آلومینیوم
سینی شیرینی‌پزی

 

روش پخت لبو در فر :

 

فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. هرچه دمای فر بالاتر باشد لبو زودتر پخته خواهد شد.

لبو یا چغندر را به خوبی شسته و ساقه‌های آن را از انتها به خوبی جدا کنید.
هر تعداد لبو که داشتید را در فویل آلومینیوم نازک به طور جداگانه بپیچید و در سینی کنار هم قرار دهید.

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

این کار باعث خواهد شد در صورت ترشح شیره لبو، شیره لبو فرتان را کثیف نکند و همچنین خارج کردن لبو‌ها از فر آسان‌تر خواهد بود. (نیازی به خشک کردن لبو‌ها نیست.) با این روش هم لبو‌ با سایز کوچک و هم سایز بزرگ به راحتی پخته خواهد شد. در صورتی که لبو‌ها خیلی کوچک بودند می‌توانید دو تا دو تا بپیچید.
سینی لبو را در فر داغ به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه به آن سر بزنید. در صورتی که لبو حالت خشکی به خود گرفته بود و یا سایز لبو بیش از حد بزرگ بود می‌توانید روی لبو یک قاشق آب بریزید و مجددا در فویل بپیچید.

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب
زمانی که چاقو یا چنگال به راحتی درون لبو فرو رود، لبو آماده سرو خواهد. لبو را از فر خارج کرده، به کمک دستمال کاغذی پوست لبو را بگیرید و پس از برش دادن سرو نمایید.

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب باعث حفظ ریز مغذی هاب آن می شود

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب باعث حفظ ریز مغذی هاب آن می شود

از خواص لبو یا چغندر قرمز :

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.

خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند.

برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.

 

روش پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب

برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.

آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است.

ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می‌توانند با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز، ۵۳ درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

 

 

موارد منع مصرف لبو یا چغندر

قند ریشه چغندر (لبو) برای مبتلایان به دیابت خوب نمی باشد.

 

سلام دکتر / وب سایت ستاره



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

    روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

  • تزیین لبو به شکل گل رز + فیلم

    آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز + ویدیو   در این مطلب آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز بسیار زیبا که به روشی بسیار ساده درست میشه رو به شما عزیزان خوش …

  • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

      چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک سه دقیقه ای

       روش پخت کیکی سریع : کیک سه دقیقه ای   مواد لازم : شیر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری شکر: ۴ قاشق غذا خوری آرد سفید: ۵ قاشق سوپخوری …

    • طرز تهیه کلوچه فومن

        آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : کنجد به میزان لازم آرد سفید گندم نیم کیلو کره ۱۲۰گرم زرده تخم …

      • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

        روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

        • طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک

          طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک / ژله جدید   ژله ویترای یا ژله مشبک ژله ای رنگارنگ و زیبا ، مجلسی و بسیار شیکه که می تونین به روشهای مختلف اونو تزیین و …

          • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

            طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا   بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت …

            • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

                  طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

              • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

                طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

                • کیک سورپرایز نارگیلی طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی لذیذ و زیبا

                  دستور پخت کیک سورپرایز نارگیلی  ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری میده. ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. …

                  • طرز تهیه شارلوت آناناس طرز تهیه دسر شارلوت آناناس دسر مجلسی و شیک

                    طرز تهیه دسر شارلوت آناناس در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه دسر شارلوت آناناس تقدیمتون میشه که دسری خوشمزه و شیک و مجلسیه. این دسر زیبا نیاز به قالب خاصی نداره و در …

                    • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

                        آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

                      • ایده های جالب در تزیین کیک تولد

                        مدل کیک تولد های جدید شیک و باحال قشنگ   در مجموعه تصاویر زیر نمونه های جالبی از طراحی و تزیین خلاقانه و زیبای کیک تولد را مشاهده می فرمائید.   مدل های جالب تزیین …

                        • طرز تهیه نان روغنی سنتی , نان روغنی آذزی طرز تهیه نان روغنی سنتی آذربایجان بدون نیاز به فر نان صبحانه لذیذ

                          طرز تهیه نان روغنی سنتی در منزل  طرز تهیه نان روغنی سنتی آذری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی بیاموزید. این نان روغنی های خوشمزه و لذیذ را بپزین و از طعمش لذت ببرید. با …

                          • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السریا دسر عربی ماه رمضان

                            دسر عیش السریا دسر عربی مخصوص ماه رمضان عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه است. درست کردن آن نیز کاری راحت و آسان بوده و ظاهری شیک و مجلسی دارد. چیز خاصی نیست همان فرنی خودمان است با یک لایه نان تست …

                            • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

                              دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …