دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

آموزش تصویری پاک کردن میگو

روش های طبخ میگو

 

روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگومیگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو غذاهای پر مصرف به خصوص در قسمت های جنوبی است. در این مطلب روش پاک کردن مبگو به صورت تصویری تقدیمتون میشه :

پاک کردن میگو :

بیشتر افراد ترجیح میدن میگو رو به صورت پاک شده خریداری کنن چون ظاهر قبل از پاک شدن میگو ممکنه باعث بشه در کل از صرافت خوردنش بیفتن!

به هر حال اگر از جمله افرادی هستید که ترجیح میدین میگو رو پاک کنید مراحل زیر رو کامل اجرا کنید:

برای پاک کردن میگو اول پوست روی اون رو کامل بردارید طوری که تنها سر و دم میگو باقی بمونه برای راحتی میتونید از چاقو کمک بگیرید اما بدون چاقو هم پوست میگو راحت جدا میشه.بعد از پاک کردن کامل پوست سر و دم میگو رو با چاقو ببرید که حالت فیله مانند پیدا کنه البته برخی افراد دم میگو رو جدا نمیکنن که کاملا سلیقه ای هست.

 

روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو

میگو رو در دست بگیرید طوری که قوس کمر به سمت شما باشه و بعد با چاقو انحنای اون رو برش بدید طوری که خیلی عمیق نباشه چون میگو بسیار لطیف هست و ممکنه له بشه!

 

روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو

بعد از برش دادن کمر میگو کمی با دست اون رو باز کنید تا رگ یا به قول برخی ها روده میگو قابل مشاهده باشه.در عکس زیر کاملا میتونید رگ سیاه رو مشاهده کنید!

روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو

به کمک چاقو رگ رو کاملا خارج کنید و حواستون باشه که این رگ تا انتهای کمر وجود داره و در ضمن بسیار نرمه پس با دقت خارجش کنید که کاملا در بیاد و داخل بدن میگو باقی نمونه!

روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو 

روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو

 بعد از پاک کردن میگو اون رو کاملا بشورید و داخل آبکش قرار بدید تا خوب خشک بشه!

روش های طبخ میگو :

برای طبخ میگو روش های بسیار وجود داره ، ولی به صورت کلی میگو به دو روش تهیه میشه یا آب پز میشه و بعد سرخ میشه و یا داخل سس مخصوص غلتانده میشه و بعد سرخ میشه!
برای اینکه میگوی شما خوشمزه بشه بهتره اون رو داخل مقداری آب،آبلیمو، پیاز، سیر و برگ بو که در حال جوش هستند بریزید و بعد از چند ثانیه خارجش کنید!نکته بسیار مهمی که در طبخ میگو وجود داره زمان آبپز شدن هست! میگو بر خلاف ظاهر نرمی که داره وقتی آبپز میشه بسیار سفت میشه! پس حتما توجه کنید که تنها چند جوش برای گرفتن بوی بد میگو کافیه و وقتی رنگ اون کمی تغییر کرد و چند جوش زد اون رو آبکش کنید و با سس دلخواهتون بپزید یا به صورت معمولی داخل آرد سوخاری یا آرد معمولی بغلتونید و سرخ کنید. پخت میگو تقریبا شبیه ماهی هست و شما میتونید به شیوه دلخواه خودتون اون رو طبخ کنید و فقط قبلش باید با جوشاندن بوی بدش رو از بین ببرید!

طرز تهیه میگو پفکی

میگو معمولا به شکل پفکی هم پخته میشه که طرز تهیه اون در طرز تهیه ماهی پفکی چینی آموزش داده شده! به غیر از روش های موجود در کتب آشپزی شما میتونید میگو رو به شیوه سنتی ایرانی با کمی آرد و زعفران مخلوط کرده و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و با برنج،نان یا سبزی پلو سرو کنید!
نوش جان

www.sooran.com

مطالب مرتبط :

» طرز تهیه میگو سوخاری

» طرز تهیه میگو برشته

» طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

» طرز تهیه تمپورای میگو

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

    روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه …

  • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

    در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

  • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

       فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

  • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

      ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

  • روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا

    ترفند  خوشمزه تر شدن غذاها  در  این قسمت از مجله تصویر زندگی ، تکنیک ها و تجربه های ساده ای را برای خوشمزه تر کردن غذا  به شما معرفی می‌کنیم که کمک می‌کند غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته …

  • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

    نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

  • چند فوت و فن آشپزی

    در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

  • آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

      آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

  • روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

    پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

  • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

      طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

  • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

      روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

  • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …