شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی

 

در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود.

این روش ها برای تهیه پیتزا لقمه ای هم بسیار مناسب است.

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیر پیـراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیر پیراشـکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیـدن خمیر پیراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیـر پیراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیر پیـراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیر پیراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

10922444_778442222243221_8767573841751922067_n

نحوه پیچیدن خمیر پیراشـکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیر پیراشـکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیر پیـراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیـر پیراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

دست پیچ کردن خمیر پیراشکی -  طرز پیچیدن خمیـر پیراشکی

نحوه پیچیدن خمیـر پیراشکی – مدل های متنوع پیتزا لقمه ای

 

آشپزی با هستی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • بورک پفکی , غذای ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

    دستور پخت بورک پفکی ترکیه ای بورک پفکی عصرانه ای ساده برای روزهای بهار و تابستان است ، مطمئن باشید همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد.   مواد لازم …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

    روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه پیراشکی پواچا

    طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

    طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

    • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

      با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

      • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

          روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

        • ترفند خوشمزه کردن سویا

          چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

          • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

            تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

            • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

              روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

              • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

                مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

                • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                  کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

                    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

                    • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

                      سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                      • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

                        راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

                        • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                            ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

                          • رنگهای ضد اشتها

                              رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

                            • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

                              ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …