چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


نگهداری سیر

ترفندهای نگهدای سیر به مدت ۶ الی ۱۲ ماه

اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه نگهداشتن سیر آشنا شوید.

سیر را تازه خریداری و مصرف کنید. اگر سیرها داخل مغازه جوانه زده بودند، از خیر خریدن آنها بگذرید، زیرا جوانه زدن، نشانه تازه نبودن محصولات کشاورزی است.

سیر گیاهی است با دهها خاصیت ، به طوری که امروزه در تمام داروخانه ها می توان عصاره و کپسول و قرص هایی که از این گیاه جادویی تهیه شده اند را یافت.

 

بهار فصل سیر تازه است ، اما این گیاه مفید را چگونه می توان نگهداری نمود؟

نگهداری سیر

 

نگهداری سیر برای‌ همه‌ فصول‌ سال‌

بر اساس بررسی هایی که در اینترنت نموده ام سیر را برای مدتی خیلی طولانی نمی توان نگهداری نمود.

دسته های سیر که با ساقه سبزشان نگهداری می شوند نیز پس از مدتی پوسیده و حتی غیر قابل استفاده می شوند.

حبه‌های‌ سیر را بی‌آن‌ که‌ آنها را از یکدیگر جدا سازید، در داخل‌ فریزر قرار دهید. هنگام‌ مصرف‌ آنها را پوست‌ بکنید و قبل‌ از آن‌ که‌ یخ‌ آنها ذوب‌ شود، خرد کنید.

برای مدتهای کوتاه تا حدود سه ماه می توانید سیر های حبه شده خود را در ظرف های حاوی روغن زیتون بدون بو یا سایر روغن های سالادی نگهداری کنید.

سیر شما به این صورت هم تازه می ماند و هم روغن معطری که به این ترتیب درست می شود سالادهای شما را خوش طعم تر و معطر می کند.

اگر سیر درسته‌ را درون‌ شیشه‌ حاوی‌ روغن‌ مخصوص‌ طبخ‌ غذا نگهداری‌ کنید، هیچ‌ گاه‌ خشک‌ نخواهد شد.

پس‌ از آن‌ که‌ سیر را مورد استفاده‌ قرار دادید، می‌توانید روغن‌ آن‌ را نیز که‌ طعم‌ و مزه‌ سیر گرفته‌ است، روی‌ سالاد بریزید.

اگر می خواهید سیر را برای مدتی حدود ۶ ماه تا حداکثر یک سال نگهداری کنید بهتر است بصورت حبه یا بته در کیسه فریزر گذاشته و بصورت منجمد در فریزر نگهداری نمایید.

با نگهداری سیر در محیط های تاریک و خشک هم می توان تا حدود یکی دو ماه آنها را تازه نگهداشت.

اگر قرار است سیر را به مدت طولانی نگهداری کنید، آنها را در جایی کاملا خشک و خنک داخل روزنامه بپیچید. یا اینکه ابتدا برای چند روز متوالی، سیرها را کامل و بوته ای با پوست رویی شان زیر نور آفتاب بگذارید تا پوستشان کاملا خشک شود. سپس آنها را در محلی خشک و خنک برای حدود ۴ ماه بدون نگرانی از جوانه زدن، نگه دارید.

می توانید سیرها را حبه کنید، آنها را با پوست رویی شان بشویید تا آلودگی هایی مانند گل و لای نداشته باشند، سپس خشکشان کنید.

 

نگهداری سیر

 

نکته :

حواستان باشد سیری که قرار است برای مدتی طولانی نگهداری شود، نباید چاقو بخورد.

خرد یا رنده کردن سیر پیش از نگهداری داخل فریزر، باعث از دست رفتن ارزش تغذیه ای آن می شود.

 

سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

سیر جوانه زده را نه دور بریزید و نه جوانه آن را استفاده کنید. بهترین کار این است که پوستش را بگیرید، جوانه را خارج کنید و سپس بقیه سیر را استفاده کنید.

جوانه زدن سیر، نشانه فساد آن نیست اما می تواند نشان دهنده کهنه بودن سیر باشد یا به شما بگوید که جای مناسبی را برای نگهداری از آن انتخاب نکرده اید.

هرچه محل نگهداری سیر گرم تر باشد، امکان جوانه زدن آن هم بیشتر خواهد شد.

 

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی 

منابع:دکتر سلام/تهرون۲۰/سالک

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

      آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

    • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

      نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

      • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

        مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

        • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

            تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

          • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

            روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

            • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

              توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

              • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

                نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

                • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

                    طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

                  • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

                    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                    • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

                         فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

                      • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

                        آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

                        • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                          آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                          • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

                            در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

                            • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

                              اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …