شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶

 نگهداری آبلیمو

 

آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.

کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.

با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.

آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد.

آبغوره  

در رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.

از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. بنابراین از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.
 

  منبع:روزنامه خراسان

 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • نحوه تیز کردن قیچی

    برخی از افراد ترجیح دهند قیچی کهنه را دور بیندازند و یک قیچی نو بخرند در صورتی که به راحتی می توان تیغه های قیچی را در خانه تیز کرد ؛ بنابراین قبل از دور …

    • اشتباهات رایج در تمیز کردن شیشه ها

      ۵ اشتباه رایج در تمیز کردن شیشه ها   تمیز کردن شیشه ها کاری است که می‌خواهید کاملاً صحیح انجام دهید. برای اینکه مطمئن شوید درست از پس کار برخواهید آمد اشتباهات رایج در این …

      • توصیه های ایمنی,خانم های خانه دار,جلوگیری از حریق توصیه های ایمنی برای جلوگیری از حریق

        توصیه های ایمنی به خانم های خانه دار توصیه های ایمنی مهم , نکاتی برای رعایت ایمنی در منزل, جلوگیری از آتش سوزی, ایمنی های خانه, ایمنی خانم های خانه دار, توصیه هایی ایمنی به …

        • کاربردهای جالب خمیر دندان

          کاربرد جادویی خمیر دندان!   خمیر دندان یکی از محصولاتی است که جدا از تمیز کردن دندان ها کاربردهایی جادویی و باورنکردنی دیگر دارد که دانستن آن ها خالی از لطف نیست در این بخش …

          • روش تمیز کردن کفش‌های چرمی

            روش تمیز کردن کفش‌های چرمی   تمیز کردن کفش‌های چرمی با کفش چرم جیر (نوبوک) تفاوت دارد و هر یک مواد و شیوه‌های تمیز سازی جداگانه‌ای دارند. این‌جور کفش‌ها را هر ۳ ماه یک‌بار تمیز …

            • راهنمای شستشوی انواع لباس

              روش شستشوی انواع لباس   در هنگام شستشو ابتدا لباسها را برحسب جنس و رنگ طبقه بندی نمایید و هرگز آنها را با هم مخلوط نکنید. – قبل از شستن پوشاک آنها را لکه گیری …

              • روش نگهداری گوشت قرمز

                گوشت قرمز ، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع دریافت پروتئین است که تقریبا هفته ای ۲، ۳ بار در سفره غذایی خانواده های ایرانی جای دارد. بد نیست بدانید …