جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


 چگونه قهوه ترک با طعمی خوشمزه دم کنیم

قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است.

مواد لازم برای تهیه قهوه ترک :

  • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم
  • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن
  • شکر در صورت نیاز
روش تهیه قهوه ترک

 

برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید.

برای هر نفر یک فنجان آب سرد و هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه در قهوه جوش بریزید

مرحله اول درست کردن قهوه ترک

اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید.

در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه در آب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد.

برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد.

پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید.

یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد.

 

روش تهیه قهوه ترک بی نقص

 

مرحله دوم درست کردن قهوه ترک

اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت.

همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • cafe mocha ، قهوه موکا قهوه موکا / طرز تهیه قهوه موکا cafe mocha

    طرز تهیه قهوه موکا شکلاتی و خامه ای قهوه موکا از ترکیب قهوه‌ دم شده با شکلات به دست می‌آید ؛ مردم دنیا موکا را نوعی نوشیدنی میدانند که از مخلوط شکلات ( چه به …

  • موکا جاوا / طرز تهیه موکا جاوا Mocha Java

    روش آماده کردن نوشیدنی  موکا جاوا مواد لازم برای تهیه موکا جاوا قهوه فوری : ۱ پیمانه شکر : ۲ قاشق سوپ‌خوری( برای آشنایی با واحد های اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید ) شکلات …

  • خواص قهوه , مضرات قهوه خواص قهوه و مضرات قهوه

    آشنایی با مضرات و فواید و خواص قهوه   خواص قهوه از مواردی است که حتما از گوشه و کنار شنیده اید. تا به حال خواصی نظیر بهبود خستگی و افسردگی، افزایش متابولیسم بدن و کاهش حملات آسم …

  • قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا طرز تهیه قهوه اسپرسو ایتالیایی با قوری موکا | طرز تهیه قهوه اسپرسو خانگی

    دستور تهیه قهوه اسپرسو با قوری موکا قهوه اسپرسو قهوه ای غلیظ است که بعد از یک غذای خوب ، بهترین نوشیدنی گرم محصوب می شود. اسپرسو یک قهوه‌ی اصیل ایتالیایی است که دو تا سه …

  • تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب

      طرز تهیه کف شیر و تزیین قهوه به شکل قلب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر به میزان لازم خلال دندان ۱ تا ۲ عدد خامه به میزان دلخواه   برای …

  • دانستنی هایی درباره قهوه / طرز تهیه قهوه ترک

      دانستنی هایی درباره قهوه / طرز تهیه قهوه ترک   قهوه نام نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بو داده شده گیاه قهوه به دست می‌آید. قهوه عربی شده واژه «کفا» یا کافا …

مطالب قبلی این بخش
  • شربت لیموناد

    شربت لیموناد   مواد لازم : یخ :  ۵۰۰ گرم لیمو تازه :  ۱  عدد درشت و یا ۲ عدد ریز ( لیموی جنوب) آب لیمو تازه  : ۱۰۰ سی سی ( یک فنجان ) …

    • طرز تهیه کاپوچینو

        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری آب ۱قاشق غذاخوری (گرم) زعفران ۱چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱چهارم قاشق …

      • طرز تهیه اسموتی کیوی و موز

        اسموتی کیوی و موز   آماده سازی: ۵ دقیقه مواد اولیه : موز :  یک عدد کیوی :  یک عدد ماست میوه ای : ۳۰  گرم طرز تهیه : موز و کیوی و ماست را …

        • شربت گل بنفشه, رفع عطش طرز تهیه شربت گل بنفشه برای رفع عطش تابستان

          رفع تشنگی با شربت گل بنفشه طبیعی و خنک شربت گل بنفشه یا گل ختمی یه شربت خیلیییی خوشرنگ و خوشمزه س که خواص بسیار زیادی داره.این شربت برای رفع عطش واقعا مناسبه. تب بر قوی هستش و یه …

          • طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رزچای)

            طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رز چای)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : گل محمدی (بصورت خشک شده)۱ قاشق غذاخوری چای سیاه یا چای سبز ۱ قاشق غذاخوری …

            • طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال

                طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال   مواد اولیه : پوست پرتقال ۱ ق غ آب جوش به مقدار لازم عسل (به دلخواه) به مقدار لازم   طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال شما می توانید …

              • رفع عطش , رفع تشنگی , نوشیدنی سنتی رفع عطش روزه دارن با نوشیدنی های سنتی

                نسخه‌های سنتی برای رفع عطش روزه داران برای رفع عطش هیچ چیز بهتر از نوشیدنی های سنتی و طبیعی نیست ، خصوصا برای روزه داران در هوای گرم این روزها. روزه‌داران با نوشیدن این شربت …

                • نوشیدنی های چاق کننده , معجون چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده و مقوی

                  ۶ نمونه از نوشیدنی های چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده ای را در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم، البته نباید به جای غذا خوردن فقط از این نوشیدنی‌های چاق کننده استفاده کنید، در این …

                  • لیموناد هندوانه طرز تهیه لیموناد هندوانه خنک

                    لیموناد هندوانه نوشیدنی خنک و دلچسب  لیموناد هندوانه یک نوشیدنی گوارا و خوشمزه برای رفع عطش است. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای ۴ نفر کافیست.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت …

                    • طرز تهیه شیر موز با توت فرنگی

                          مواد لازم: موز : ۱ عدد توت فرنگی : ۸ عدد عسل : ۲ قاشق سوپ خوری شیر : ۲ پیمانه بستنی وانیلی : ۲ اسکوپ   طرز تهیه: برای تهیه شیر موز …

                      • طرز تهیه شربت به لیمو

                         دستور تهیه شربت به لیمو   مواد لازم : به: دو کیلو شکر: دو کیلو آبلیمو : نصف استکان (۴ عدد) آب: ۴ لیوان (یک لیتر)   طرز تهیه: – به ها را شسته و …

                        • تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب

                            طرز تهیه کف شیر و تزیین قهوه به شکل قلب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر به میزان لازم خلال دندان ۱ تا ۲ عدد خامه به میزان دلخواه   برای …

                          • طرز تهیه نوشیدنی سرد با ژله

                              تزیین نوشیدنی سرد توسط ژله   میتونیم با انجام چند مرحله ی ساده به نوشیدنی های سردمون یه ظاهر فوق العاده بدیم. فقط تاکید میکنم که نوشیدنی باید مثل میلک شیک و … سرد …

                            • طرز تهیه اسموتی سیب و کیوی

                              طرز تهیه اسموتی سیب و کیوی آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : سیب ۱ عدد (کوچک – بدون پوست و خرد شده) کیوی ۱ …