شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

روش تهیه ترشی لیته کیوی

ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی

روش درست کردن ترشی لیته کیوی

ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته روش های زیادی برای تهیه ترشی با کیوی وجود داره.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته کیوی :
کیوی ۲ کیلو گرم
نمک ۲ ق س ( ۲۸ گرم )
سرکه به مقدار لازم
تخم گشنیز پودر شده ۱ ق س ( ۶ گرم )

 

روش تهیه :
کیوی را شسته , پوست آنرا بگیرید و به وسیله چنگال آنها را کاملا له کنید تا به صورت پوره درآید ؛
سپس در ظرفی ریخته , نمک را به آن اضافه کنید ,

روی آنرا با سرکه بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ,

تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . پس از آن در شیشه بریزید و درآنرا محکم ببندید .

 

نکته :

اگر کیوی را در مخلوط کن بریزید , هسته های کیوی خرد و تند می شود .

 

پیشنهاد :

در تهیه لیته کیوی میتوانید از دو عدد سیب خرد شده , دو عدد به خرد شده نیز استفاده کنید و همزمان با پوره کیوی , در ظرف مخصوص ترشی بریزید .
برگرفته از مجله آشپزی ساناز و سانیا / شماره ۴۴

ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی

 

تجربه های خودم :
*من کیوی ها رو با مخلوط کن پوره کردم , خیلی هم خوب شد , همونجور که توی عکس هم مشخصه هسته های کیوی هم سالم موندن .
*تعیین مقدار سرکه یکم سخت بود چون هر چقدر سرکه میریختم به خورد کیویها میرفت و روی اونا رو نمیپوشوند بنابراین منم حدود ۲ پیمانه سرکه ریختم .
*مزه این ترشی بین ترش و شیرینه و اصلا حالت تیزی نداره و برای کسانی مناسبه که زیاد رابطه خوبی با ترشیجات ندارن .

نوش جان

 

منبع:مامی سایت

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 14, میانگین امتیاز: 4,36 از 5)
Loading...