جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


IMG11100618

 

رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟

آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا زمانی که در اتاقی با دیوارهای قرمزرنگ نشسته اید و در بشقاب قرمز رنگ غذا می خورید چقدر بیشتر احساس گرسنگی می کنید؟ این همان روانشناسی رنگ هاست!

رنگ ها نقش مهمی در دنیای ما دارند. آنها می توانند افکار ما را تحت تاثیر خود قرار دهند. موجب تغییر اعمال ما شوند و واکنش هایی را در درونمان به وجود آورند. رنگ های می توانند چشم های شما را آزار دهند یا آنها را آرام کنند، فشار خون را بالا ببرند یا اشتها را سرکوب کنند.

برخی سایه ها و درجات رنگ ها بر روحیه و احساسات ما تاثیر می گذارند. برخی رنگ ها سرکوبگر اشتها هستند که این مورد برای کسانی که قصد دارند کالری روزانه شان را کم کنند، بسیار سودمند است؛ در حالی که سایر رنگ ها، سرعت تنفس و ضربان قلب را بالا می برند.

جذابیت غذاهای گوناگون با رنگ آنها ارتباط تنگاتنگی دارد. مطالعات فراوانی روی تاثیر رنگ غذا بر چگونگی درک طعم آن انجام شده است که در این مطالعات، افراد با ترکیب رنگ و طعم غذا آشنا می شوند. این آموخته ها، می توانند درک ما را از غذاهای گوناگون تغییر دهند و انتظارات جدیدی از طعم و رنگ غذا در ما به وجود آورند.

شکل غذا موجب می شود نورون ها از هیپوتالاموس خارج شوند که همین امر، موجب متقاعد شدن ما حتی قبل از امتحان غذا می شود. کدام رنگ های می توانند اشتها را تحریک یا سرکوب کنند؟ در ادامه به انواع رنگ ها و تاثیر آنها اشاره می شود.

قرمز

رنگ قرمز از لحاظ احساسی فوق العاده قدرتمند و سرشار از انرژی است. این رنگ، سرعت تنفس و فشار خون را بالا می برد و اشتها را تحریک می کند و به دلیل همین تاثیر است که اغلب در رستوران ها، از رنگ قرمز استفاده می شود؛ البته این رنگ انتخاب فوق العاده ای برای اتاق غذاخوری منزل شما نیز به شمار می رود.

نارنجی

رنگ نارنجی، اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می دهد. نیروبخش است و فعالیت ذهن را تحریک می کند. نارنجی جزو رنگ های گرم و مطلوبی است که به شما احساس راحتی می دهد. نارنجی که رنگ اغلب مرکبات است، تغذیه سالم را با خود به همراه دارد و اشتها را تحریک می کند.

آبی

رنگ آبی برای جسم و ذهن شما سودمند است و سوخت و ساز بدن را پایین می آورد و اثر آرامش بخش دارد. رنگ آبی با احساس خونسردی و آرامش همراه است و به این دلیل که به ندرت به صورت طبیعی یافت می شود، اغلب از آن به عنوان سرکوب کننده اشتها استفاده می کنند؛ بنابراین هنگام غذا خوردن یا آشپزی، نباید از این رنگ استفاده کنید؛ اما بنا بر توصیه کارشناسان تغذیه، چنانچه قصد رژیم گرفتن دارید، بهتر است یک لامپ آبی بالای یخچال قرار دهید تا میل به خوردن را در خود کاهش دهید؛ همچنین می توانید از بشقاب یا رومیزی آبی استفاده کرده یا در یک فضای آبی رنگ غذای خود را میل کنید.

زرد

رنگ شاد و آفتابی زرد، توجه افراد را به خود جلب می کند. این رنگ تمرکز را بالا می برد؛ از این رو در نوشته های قانونی، از این رنگ استفاده می شود. رنگ زرد همچنین محرک اشتهاست؛ چرا که احساس شادی را در افراد برمی انگیزد.

سبز

سبز، رنگ طبیعت و سلامتی و فراوانی است؛ این رنگ را اغلب برای نمایش ایمنی محصولات گوناگون مورد استفاده قرار می دهند. به دلیل ارتباط رنگ سبز با با طبیعت، اغلب آن را رنگ آرامش بخش می دانند و خوراکی های سبزرنگ را تحت عنوان غذاهای سالم می شناسند.

خاکستری

رنگ خاکستری اشتها را کم می کند و حتی موجب دلزدگی شما از غذا خوردن می شود. این رنگ، شما را آزار نمی دهد و موجب کاهش اضطراب و اشتها می شود.

فیروزه ای

رنگ فیروزه ای اشتها را تحریک می کند. درجات مختلف نارنجی و فیروزه ای و همچنین ترکیب این دو رنگ در خوراکی های خوشمزه مورد استفاده قرار می گیرد. حتی اگر تصویری شامل این دو رنگ را بر دیوار آشپزخانه آویزان کرده و هنگام صرف غذا به آن نگاه کنید، خیلی زود از شر هیکل لاغر و استخوانی خود خلاص خواهید شد.

سبز، قهوه ای و قرمز، رنگ های محبوب در خوراکی ها هستند. قرمز و زرد را اغلب در دکوراسیون رستوران ها مورد استفاده قرار می دهند؛ زیرا منحرک اشتها هستند. به منظور کاهش وزن باید در یک بشقاب سیاه یا تیره رنگ غذای خود را میل کنید؛ زیرا رنگ های تیره، ناخودآگاه اشتهای شما را کور می کنند؛ بنابراین توصیه می شود شام خود را در بشقاب های تیره رنگ و صبحانه را در ظروف روشن میل کنید.

 

مجله موفقیت



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طعم دار کردن ماهی

        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

    • ترفند خوشمزه کردن سویا

      چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

      • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

          ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

        • واحدهای اندازه گیری در آشپزی

              آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

          • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

            راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

            • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

              روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

              • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

                  طرز تهیه پیاز داغ مجلسی پیاز که داغ می کنید نرم میشه ؟! خب این پیاز داغ ها برای داخل آش خوبه. ولی یه وقتهایی برای تزیین غذا به پیاز داغ های طلایی و …

                • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

                  راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …

                  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

                    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

                    • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

                      توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

                      • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

                        مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

                        • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                                نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

                          • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

                              چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

                            • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                                ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …