شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه ترشی پیاز

روش اول

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۸ نفر :

پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) ۲ عدد متوسط
چوب دارچین ۲ عدد
میخک (درسته) ۶ عدد
دانه فلفل قرمز (له شده) کمی
سرکه سیب ۱ فنجان – ۲۴۰ میلی لیتر
آب لیمو (تازه) نصف فنجان – ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۱/۴ تا ۱/۲ فنجان – ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز

این پیاز ترشی ها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورنده ای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه ی سیب استفاده می کنیم. شما می توانید تنها از یک ماده ی اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شده ایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد. در اضافه کردن ادویه ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است. ما از چوب دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز استفاده می کنیم. شما می توانید اصلاً از هیچ کدام استفاده نکنید یا از مواد زیر ترکیب دلخواه را انتخاب کنید: چوب دارچین، میخک درسته، دانه فلفل له شده، سیر درسته، بادیان، برگ بو، دانه خردل؛ زنجبیل تازه ورقه شده، تخم رازیانه، تخم گشنیز یا تخم زیره.
 

آنچه باید بدانید:

با مواد این دستور آشپزی ۳ فنجان ترشی درست می شود که مقدار زیادی است. ما از این ترشی در کنار همه چیز استفاده می کنیم برای همین مقدار زیادی درست می کنیم. شما می توانید مقدار مواد را نصف کنید.
 

طرز تهیه:

۱- پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا ۱۰ بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز ها را در بطری شیشه ای یا یک کاسه بریزید.
۲- دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط ۳ تا ۵ دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود.

 

ترشی پیاز

 ۳- سرکه، آب لیمو، ۱/۴ فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز ها بریزید.

ترشی پیاز

۴- بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.
 

ترشی پیاز

 
 

طرز تهیه ترشی پیاز

روش دوم

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :

پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
ادویه ترشی ۲قاشق مرباخوری
سرکه به میزان لازم
نعنا خشک به میزان لازم
سیر ۱بوته
فلفل قرمز به میزان لازم
پیاز (ریز و مخصوص ترشی) نیم کیلو
پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

 

ترشی پیاز

 
 

 طرز تهیه :

ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید و داخل آبکش قرار دهید تا به طور کامل آبش رفته و خشک شود.
شیشه ای را مناسب قرار گیری ترشی انتخاب کرده و آن را خوب بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید و داخل آن مقداری فلفل قرمز،سیرپوست کنده و خشک شده و ادویه بریزید و روی آن مقداری پیاز بریزید و بعد دوباره رویش ادویه و پودر سیر و موسیر اضافه کنید و تا انتها این کار را تکرار کنید .
مقداری نمک را با سرکه مخلوط کنید و روی ترشی بریزید تا کاملا ظرف سر پر شود و بعد روی آن یک عدد نایلون قرار داده و بعد درب ظرف را خوب چفت کنید و ۲۰تا۳۰روز در جای تاریک و خشک قرار دهید.
 

نکات:

۱)برای تهیه این ترشی میتوانید از پیاز قرمز،سفید و یا مخلوط هر دو استفاده کنید.
۲)طرز تهیه ادویه ترشی را در لینک زیر دنبال کنید.

طرز تهیه ادویه ترشی

۳)دقت کنید اگر پیاز،سیر یا ظرف ترشی کمی مرطوب باشند ترشی شما کپک میزند.
۴)بهتر است پس از گذشت ۱۰روز ترشی را به یخچال منتقل کنید.
نوش جان
 

سوران

 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

    طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

  • طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

  • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

      مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

    ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

  • طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)

    طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)   گوجه شور که دستورش رو در ادامه می بینین ، ۳ تا ۴ روزه آماده میشه و با آبگوشت بسیار خوشمزه است. امیدوارم درست کنید و خوشتون …

  • ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن

    دستور تهیه ترشی بامیه  بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون …

  • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

    دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

  • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

    طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

  • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

    روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

مطالب قبلی این بخش
  • مربای پوسته هندوانه با آهک طرز تهیه مربای پوست هندوانه با آهک

    دستور پخت مربای پوست هندوانه با آهک مربای پوست هندوانه از جمله مرباهایی است که در فصل تابستان آماده می شود و بسیار خوش طعم است. مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه پوست هندوانه …

    • طرز تهیه سس بشامل

          مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

      • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

          طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

        • طرز تهیه مربای آناناس

              روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

          • طرز تهیه انواع سس سینه مرغ

            هفت سس آسان و خوشمزه برای سینه‌ مرغ    طرز تهیه سس سینه مرغ برای طعم دار کردن آن   سینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که …

            • طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

              لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو ۲ ق.غ تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ …

              • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

                دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

                • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

                    مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

                  • سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

                      طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان   اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه …

                    • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

                      طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …