چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

خواص دمنوش گل پنیرک

دم کرده گل ها یکی از داروهای خوب ضد سرفه است. هم چنین به عنوان برطرف کننده تورم دهان و گلو مصرف می شود.

خواص درمانی :
طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی معتدل و تا حدودی سرد و تر دارد.

خواص:
– دمنوش گل پنیرک برای عفونت‌های مثانه، اسهال خونی موثر است.

– دمنوش آن برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و روده‌های تنبلی هستند، توصیه می‌شود.

– دم کرده گل ها یکی از داروهای خوب ضد سرفه است. هم چنین به عنوان برطرف کننده تورم دهان و گلو مصرف می شود.

– انسداد مجاری کبد را باز می کند و موجب ازدیاد ترشح ادرار می شود.

– همچنین تأثیر آن در درمان سرماخوردگی تأیید شده است.

موارد منع مصرف:
– افرادی که سابقه آلرژی به گیاهان دارویی دارند باید در مصرف پنیرک احتیاط نمایند.
– بیماران مبتلا به دیابت و یا افرادی که بدنشان به تغییرات قند خون حساسیت نشان می دهد، باید با توجه بیشتری این گیاه را مصرف نمایند، زیرا ممکن است سبب کاهش قند خون گردد.

طرز تهیه:
یک قاشق غذا خوری گل پنیرک را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.

مشخصات :
پنیرک گیاهی است علفی ، پایا و چند ساله که ارتفاع آن به ۶۰ سانتی متر نیز می‌رسد. برگ‌های آن این گیاه خودرو و حالت دایره ای و دندانه دار دارد و گل‌های آن بنفش رنگ و کوچک هستند. قسمت مورد استفاده گیاه پنیرک، برگ و گل آن می‌باشد.

دمنوش گل پنیرک با طعمی ملایمی که دارد میتواند بدون شیرین کننده هم اغلب ذائقه ها را راضی کند. این بسته به سلیقه ی شماست. البته به علت اینکه بیشتر خواص دارویی دارد بهتر است که با عسل شیرین شدود.

منبع:farateb.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • خواص گیاه ثعلب

      ثعلب نام علمی:  Orchis mascula   کلیات گیاه شناسی نام‌های دیگر آن: خصیه الثعلب، سعلب، شاطریون، سحلب، ثعلب مصری، ارکیده، ارکید، سه‌برگ، سالپ، ونیله، تولکی، کوکره، لومیری، اورکیس ماسکولا، سورقطون، کوکهری و گل دختر …

    • خارمریم, خواص خارمریم, خاصیت خارمریم, خواص درمانی خارمریم, خاصیت گیاه خارمریم, گیاه خارمریم, محل رویش خارمریم, داروهای گیاهی, گیاهان دارویی گیاه خارمریم ضد کبد چرب

      خارمریم گیاه صد در صد کبدی سایر اسامی : ماریتیغال – عکوب – حرشف بری نام علمی: ‎Silybum marianus نام انگلیسی : Milk thistle fruit نام عربی: عکوب (Akub) نام فرانسوی: Chardon – marie نام …

      • اثر زنجبیل در پیشگیری و کنترل میگرن

            تأثیر مثبت گیاه زنجبیل در پیشگیری و کنترل میگرن   زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام …

        • مسکن های طبیعی دندان درد

          تسکین دندان درد با نسخه‌های طبیعی   لیدوکائین همیشه بهترین مسکن برای آرام کردن درد دندان نیست گاهی درمان‌های طبیعی و سنتی بهتر از هر داروی شیمیایی درد دندان شما را آرام می‌کند. هیچ دردی …

          • گل‌گاوزبان, خواص گل‌گاوزبان, خاصیت گل‌گاوزبان, خواص دارویی گل‌گاوزبان, خاصیت گیاه گل‌گاوزبان, فواید گل‌گاوزبان, مزایای گل‌گاوزبان, مضرات گل‌گاوزبان افزایش خواص گل‌گاوزبان با لیموعمانی

            با لیموعمانی خاصیت آرام‌بخشی گل‌گاوزبان را افزایش دهید   یک استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: «ترکیب گل‌گاوزبان با لیموعمانی علاوه بر اینکه باعث می‌شود رنگ بهتری پیدا کند و مزه آن بهتر شود، بر …

            • تب بر طبیعی

                چای دارچین تب بر طبیعی   مشاور معاونت سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه دارچین به عنوان یک آرام‌بخش گیاهی در ترکیبات داروهای تب بر به کار می‌رود گفت: نوشیدن یک فنجان چای دارچین تب …