جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

 

artichoke  خواص آرتیشو فواید آرتیشو

آرتیشو یا کنگر فرنگی نوعی گیاه یکساله است که بومی جنوب اروپا و کنارهٔ مدیترانه ‌است. غنچهٔ این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آب‌ پز پخته می‌شود.

مورد مصرف آرتیشو:

آرتیشو را اغلب به همراه سالاد مصرف می کنند. هم بصورت خام و هم آب پز
 

خواص درمانی آرتیشو:

طبع آرتیشو گرم و کمی خشک است.
آرتیشو ترشح صفرا از کبد را افزایش می‌دهد.

آرتیشو تقویت کننده ی اعمال کبد است.
آرتیشو از تجمع چربی در سلولهای کبدی، تحریک کلیه در دفع اوره و کلسترول جلوگیری می کند.

آرتیشو پایین آوردنده ی کلسترول وتری گلیسیرید خون است.
آرتیشو در درمان یرقان ،قولنج کبدی، سنگ کیسهٔ صفرا، آب آوردن شکم موثر است.

آرتیشو دردرمان سنگ کلیه، قولنج کلیه و ازدیاد اورهٔ خون موثر است.
آرتیشو دردرمان بیماریهای پوستی خارشدار موثر است.

آرتیشو تب ‌بر است. و نیزدر درمان رماتیسم و یبوست موثر است.
خانم‌هایی که قصد باردار شدن دارند نیز بیشتر آرتیشو مصرف کنند.

 

آرتیشو برای چه بیماری هایی مضر است:

افرادی که دچار سنگ کیسه‌ی صفرا هستند نباید آرتیشو مصرف کنند به خاطر این که این ماده غذایی باعث مسدود شدن مجاری صفرایی می‌شود. علاوه بر این، افرادی که روده‌ی حساسی دارند نیز نباید در مصرف آرتیشو زیاده‌روی کنند به خاطر این که باعث نفخ و گاز معده می‌شود.
 

غذاهایی که با آرتیشو می توان درست کرد:

سالاد آرتیشو
 

ارزش غذایی آرتیشو در هر ۱۰۰ گرم

ویتامین A     ۰
کلسیم     ۴
ویتامین B6     ۵
منیزیم     ۱۵
ویتامین C     ۱۹
آهن     ۷
ویتامین B12     ۰
قند     ۱
فیبر     ۵
پتاسیم     ۳۷۰
سدیم     ۹۴
کلسترول     ۰
کالری     ۴۷
پروتئین     ۳٫۳
کربوهیدرات     ۱۱
چربی های اشباع شده     ۰
چربی های اشباع نشده     ۰٫۱

 

منبع : beryooni.com
 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • تغذیه سالم, حفظ سلامت بدن, ويتامين ها و مواد معدني, تغذیه سالمندان, رژیم غذایی, کمبود ماده مغذي, سيستم ايمني بدن, خستگي مفرط, ويتامين B12, مشکلات سيستم عصبي ۵ ماده مغذی مورد نیاز سالمندان

    نیاز سالمندان به ۵ ماده مغذی با افزایش سن، برای حفظ سلامت بدن و ذهن تغذیه صحیح اهمیت ویژه ای دارد؛ با بالا رفتن سن اگر چه باید کالری کمتری مصرف کنیم اما به ویتامین …

    • روش تشخیص و درمان برفک واژن

         علایم و روش های درمان برفک واژن   بسیاری از زنان در دوره ای از زندگی خود با بیماری برفک واژن مواجه می شوند اما ابتلا به برفک واژن در دهه سی و چهل …

      • سرطان بیضه و تشخیص و درمان آن

          سرطان بیضه شایعترین بدخیمی مردان ۲۵ تا ۳۵ ساله می باشد. این سرطان به طور کلی یک درصد انواع سرطان های آقایان را تشکیل می دهد، لذا بسیاری از افراد غیر پزشک با آن …

        • خواص درمانی عسل و دارچین

          ۲۰ معجزه عسل و دارچین   ١ . درمان بیماری قلبی : مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید. …

          • تفاوت ریزش مو در زنان و مردان

            ریزش مو در زنان و مردان و تفاوت های آن   در ریزش مو ی مردانه نواحی شقیقه و قسمت فوقانی سر ریزش رخ میدهد شروع ریزش از خط  رویش موی پیشانی است  و به …

            • علایم کمبود روی در بدن

              علایم کمبود روی در بدن ممکن است درباره عنصر روی مطالبی شنیده باشید. اما آیا از خواص آن به طور کامل اطلاع دارید؟ نتایج بررسی های جدید نشان می دهد که روی یکی از ریزمغذی …

              • بعد از غذا چی نخوریم ؟ چیکار نکنیم ؟

                بعد از غذا چی می چسبه؟ بعد از غذا خوردن کدام کار مفید و کدام یک مضر است؟؟؟ اگر بعد از صرف غذا احساس سنگینی و نفخ می کنید و یا از ترش کردن یا گرفتگی …