چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی

روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی

خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

دستوری که تقدیمتون میشه تست شده و کاملا مطمئنه. به نکاتی که در پایان اشاره شده حتما عمل کنین.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی :

آرد نان : ۵۰۰ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

شیر ولرم : ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه

روغن جامد یا نیمه جامد یا روغن مایع : ۶ قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده ۵ قاشق سوپخوری)

مایه خمیر خشک فوری : ۱ قاشق سوپخوری + ۱ قاشق چایخوری یا ۱۰ گرم

نمک : ۱ قاشق چایخوری

شکر : ۱ قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) ۲ تا ۵ قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )

 

خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی

 

روش تهیه خمیر جادویی :

یک قاشق چایخوری از شکر دستور + خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید کمی هم بزنید تا ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه عمل آید

نمک + روغن +بقیه شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .

خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید کم کم آرد را اضافه و با قاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود .

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت ۵ یا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون ۱۰۰ بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .

خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته و به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .

پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرین آماده کنید . دوستان یه چند نکته در رابطه با خمیر نان یا همون خمیر جادویی، دیدم تو گروه ها پرسیده میشه ، بهتون بگم ، لطفا با دقت بخونید چون خیلی از سوال هاتون برطرف میشه

 

خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی

 

نکات مهم در تهیه خمیر جادویی :

نکته اول ، خمیر مایه رو حتما با آب ولرم یعنی اگه انگشتتون رو کردید تو آب نسوزه و ۱ ق چ شکر عمل بیارید ( دلیل شکر خاصیت فعال بودنش هست)، خمیر مایه رو روی آب بپاشید دیگه همش نزنید با قاشق بیچاره میمیره ، لیوان رو کمی تکون بدید کافیه

نکته دوم ، خمیر رو حتما روی میز کار آرد پاشی شده ورز بدید ، هرچی بیشتر بهتر از ۱۰ تا ۳۰ دقیقه ، هرچی بیشتر ورز بخوره لطافتش بیشتر میشه ، دیگه بستگی به توانتون داره یا همسر خانواده که بهتون کمک کنه

نکته سوم ، کف و دیوارهای ظرفی رو که میخواید خمیر توش استراحت کنه حتما چرب کنید ، توی پف کردن خمیرتون تاثیر داره

نکته چهارم ، جای خمیر برای استراحت یک الی دو ساعت اول نه خیلی گرم باشه که بعدا بوی ترشیدگی میگیره خمیرتون ، نه سرد که اصلا خمیرتون پف نمیکنه ، بعضیا توی فر خاموش میزارن و لامپ فر رو روشن میکنن ،

نکته پنجم ، برای پهن کردن خمیرتون اگه میخواید حین کار خودش رو هی جمع نکنه با دستتون پف های خمیر رو بخوابونید و دوباره ورزش بدید ، کلا خمیر درست کردن کت و کول میخواد

نکته ششم ، این خمیر رو تا ۳ روز توی یخچال و ۳ ماه توی فریزر می تونید نگهداری کنید ، تازه کیفیت خمیرتون خیلی هم بهتر میشه ، فقط برای فریزر یک روز قبل از استفاده دربیارید بزارید یخچال

 

 

منبع : گروه سفره سبز 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی ساق عروس شیرینی ساق عروس نواری رولی

    دستور پخت شیرینی ساق عروس خوشمزه و ترد به سبکی جدید شیرینی ساق عروس جزو شیرینی های سنتی خوشمزه و خوشگل ایرانه که بسیار هم برای پذیرایی در ایام نوروز مناسبه. یه مزیت دیگه ش هم …

  • شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی طرز تهیه شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

    شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی   شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی یکی دیگر از انواع کوکی هایی است که می توانید برای پذیرایی مهمانان نوروزی خودتان در منزل درست کنید.  اگر به کره بادام زمینی حساسیتی …

  • شیرینی اتابکی , شیرینی نوروز طرز تهیه شیرینی اتابکی برای عید نوروز

    طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز    شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست …

  • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

    آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

  • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

    دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

  • طرز تهیه شیرینی نان باگتی

      طرز تهیه شیرینی نان باگتی   عرض شود خدمت دوستای گلم این شیرینی خوشمزه رو مامانم همیشه برای عصرونه برامون درست میکرد اسمی براش سراغ ندارم جز همون شیرینی نان باگتی. خیلی خوشمزس امیدوارم …

  • شیرینی زبرا , شیرینی پلنگی طرز تهیه شیرینی زبرا / کوکی زبرا

    روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی / زبرا کوکی    برای تهیه شیرینی زبرا میتوانید از هر نوع خمیر بیسکوئیتی که با آن راحت تر هستید این کوکی را تهیه کنید، در این آموزش تصاویری …

  • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

      طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

  • طرز تهیه نان صبحانه پلنگی طرز تهیه نان صبحانه پلنگی

    روش پخت نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی نانی سالم و خوشمره است با ظاهری اشتها برانگیز و زیبا که میز صبحانه شما را جذاب تر از قبل خواهد کرد. برای یادگرفتن روش پخت نان صبحانه …

  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

       طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

    • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

        آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

      • طرز تهیه نان تورتیلا خانگی

        طرز تهیه نان تورتیلای خانگی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : آب گرم ۱ فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان بیکینگ‌ پودر (در صورتی که می‌خواهید …

        • باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ طرز تهیه باقلوا پرچمی قزوین / باقلوا سه رنگ + فیلم

                  دستور تهیه باقلوا پرچمی / باقلوا سه رنگ قزوین + فیلم آموزشی    باقلوا پرچمی قزوین مهم ترین سوغات این استان است. باقلوایی که در قزوین پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان …

          • طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی

            طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی   ژله یکی از خوش مزه ترین و شیک ترین دسرهایی است که در اکثر مراسم ها و مهمانی های سرو می شود. ژله ها علاوه بر …

            • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

                 طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

              • طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای) طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای)

                  طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نون خامه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری پودر شکر دو قاشق غذاخوری پودر شکر (برای خامه‌ی …

                • طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)

                  طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)   حلوای موز شیرینیش از حلواهای معمولی کمتره و ترکیبش با شیرینی موز طعم مطلوبی رو میده به همین دلیل برای افطار بسیار مناسبه . در آموزش آشپزی …

                  • طرز تهیه پاستیل انار

                    طرز تهیه پاستیل انار   این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.   آماده …

                    • طرز تهیه دسر شربتی , دسر مجلسی , شیرینی به شکل گل طرز تهیه دسر شربتی به شکل گل

                      آموزش تصویری روش تهیه دسر شربتی به شکل گل   دسر شربتی ، دسری شیک  و خوشمزه است. اگر می خواهید با دسری متفاوت و زیبا از مهمانان خود پذیرایی کنید  با ما همراه شوید تا روش تهیه …

                      • طرز تهیه نان به شکل خرگوش

                        مواد اولیه : خمیر نان ۲ قرص کشمش ۲ عدد بادام ۲ عدد (برش خورده) تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد (کمی زده شده) برگ کاهو برای تزئین چاشته برای سرو کردن نان به شکل …

                        • طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

                          طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد ۳ پیمانه وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری (شکری) شیر  ۲ …

                          • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

                            دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

                            • طرز تهیه پودینگ لیمو ترش طرز تهیه پودینگ لیمو ترش دسری با عطر لیمو

                              دستور پخت پودینگ لیمو ترش پودینگ لیمو ترش هم مثل سایر پودینگ ها نوعی دسراست. این پودینگ گرچه از نظر مواد تشکیل‌ دهنده شبیه کیک است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف …