خصوصیات یک فر خوب و استاندارد
برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست
اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون رو بکشید هم نمیتونید از کارتون راضی باشید.
پس داشتن یک فر خوب و دقیق مهمترین و اصلی ترین ابزار در شیرینی پزی و اشپزی هست
*فر خوب فری هست که عایق بندیش خوب باشه مثلا حرارت فر بیرون نیاد.
* فن داشته باشه و فنش دکمه on وoff داشته باشه “یعنی مجزا باشه بتونید هر وقت خواستید خاموش وروشنش کنید .
*حرارت در داخل فر یکسان باشه . یعنی یک طرف فر حرارتش بیشتر از یک طرف دیگه نباشه ” وقتی کیک میپزید یک ور کیکتون نسوزه .
*دما رو دقیق نشون بده ” مثلا وقتی توی رسیپی گفته شده ۳۵۰ درجه فارنهایت و شما با این درجه میپزید میسوزه !
و مجبور میشید دفعه بعد حرارت رو کمتر از درجه های گفته شده در رسیپی هاتنظیم کنید.
یا وقتی کیک میپزید زیر و روش بپزه و توی کیک خام بمونه
*تنظیمات مختلف به صورت مجزا داشته باشه مثل تنظیم درجه برای ور اومدن خمیر داشته باشه یا تنظیم درجه برای ذوب کردن یخ داشته باشه .
* قسمت رست فر خودش تمیز کننده خودکار داشته باشه Self cleaning باشه
موفق باشید.