چهارشنبه , ۱۱ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


نکات آشپزی  , خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

 

برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست

اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون رو بکشید هم نمیتونید از کارتون راضی باشید.

پس داشتن یک فر خوب و دقیق مهمترین و اصلی ترین ابزار در شیرینی پزی و اشپزی هست

 

*فر خوب فری هست که عایق بندیش خوب باشه مثلا حرارت فر بیرون نیاد.

 

* فن داشته باشه و فنش دکمه on وoff داشته باشه “یعنی مجزا باشه بتونید هر وقت خواستید خاموش وروشنش کنید .

 

*حرارت در داخل فر یکسان باشه . یعنی یک طرف فر حرارتش بیشتر از یک طرف دیگه نباشه ” وقتی کیک میپزید یک ور کیکتون نسوزه .

 

*دما رو دقیق نشون بده ” مثلا وقتی توی رسیپی گفته شده ۳۵۰ درجه فارنهایت و شما با این درجه میپزید میسوزه !

و مجبور میشید دفعه بعد حرارت رو کمتر از درجه های گفته شده در رسیپی هاتنظیم کنید.

یا وقتی کیک میپزید زیر و روش بپزه و توی کیک خام بمونه

 

*تنظیمات مختلف به صورت مجزا داشته باشه مثل تنظیم درجه برای ور اومدن خمیر داشته باشه یا تنظیم درجه برای ذوب کردن یخ داشته باشه .

 

* قسمت رست فر خودش تمیز کننده خودکار داشته باشه Self cleaning باشه

 

موفق باشید.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

    • خمیر مایه و روش استفاده از آن

          خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

      • واحدهای اندازه گیری در آشپزی

            آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

        • روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

          روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه …

          • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

            ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

            • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

              • ترفند خوشمزه کردن سویا

                چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

                • چند فوت و فن آشپزی

                  در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

                  • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                    آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                    • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                        جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

                      • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

                        طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

                        • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

                          مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

                          • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

                            جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

                            • ترفندهای دم کردن چای

                                نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …