شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶
بیشتر ببینید


1897912_Page_

خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

 

برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست

اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون رو بکشید هم نمیتونید از کارتون راضی باشید.

پس داشتن یک فر خوب و دقیق مهمترین و اصلی ترین ابزار در شیرینی پزی و اشپزی هست

 

*فر خوب فری هست که عایق بندیش خوب باشه مثلا حرارت فر بیرون نیاد.

 

* فن داشته باشه و فنش دکمه on وoff داشته باشه “یعنی مجزا باشه بتونید هر وقت خواستید خاموش وروشنش کنید .

 

*حرارت در داخل فر یکسان باشه . یعنی یک طرف فر حرارتش بیشتر از یک طرف دیگه نباشه ” وقتی کیک میپزید یک ور کیکتون نسوزه .

 

*دما رو دقیق نشون بده ” مثلا وقتی توی رسیپی گفته شده ۳۵۰ درجه فارنهایت و شما با این درجه میپزید میسوزه !

و مجبور میشید دفعه بعد حرارت رو کمتر از درجه های گفته شده در رسیپی هاتنظیم کنید.

یا وقتی کیک میپزید زیر و روش بپزه و توی کیک خام بمونه

 

*تنظیمات مختلف به صورت مجزا داشته باشه مثل تنظیم درجه برای ور اومدن خمیر داشته باشه یا تنظیم درجه برای ذوب کردن یخ داشته باشه .

 

* قسمت رست فر خودش تمیز کننده خودکار داشته باشه Self cleaning باشه

 

موفق باشید.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

    راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

    • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

      راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

      • ترفندهای پخت برنج

        نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

        • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

          آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

          • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

            آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

            • روش تشخیص زعفران تقلبی

              اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

              • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

                جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

                • واحدهای اندازه گیری در آشپزی

                      آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

                  • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

                    در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

                    • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                      تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

                      • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

                        ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

                        • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

                            ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

                          • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

                            ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

                            • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

                              توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …