یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

جایگزین مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی

جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!

 

چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن مطلب جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی رو میذارم امیدوارم بدردتون بخوره ….

 

جایگزین ها برای مواد در تهیه ی کیک و شیرینی!

اینم یه سری جایگزین :
جوش شیرین: نصف ق چ
جایگزین : دو ق چ بیکینگ پودر

باتر میلک: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کند)
یک لیوان ماست ساده

شکلات شیرین نشده:سی گرم
جایگزین : سه ق غ پودر کاکائو + ۱۴ گرم کره یا روغن مایع
—–
پودر کاکائو: سه ق غ (بیست گرم)
جایگزین : سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین
—-
شربت ذرت:یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل
جایگزین : یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)
—-
Cornstarch یا آرد ذرت : یک ق غ(۱۵ گرم)
جایگزین : دو ق غ آرد معمولی

کرم تار تار: نصف ق چ
جایگزین : نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو
—-
خامه Half & Half:یک لیوان(۲۴۰ میل)
جایگزین : هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده

Heavy cream:یک لیوان(۲۴۰ میل)
جایگزین : دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده

خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
جایگزین : یک لیوان ماست ساده
جایگزین : سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده

تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ
جایگزین : دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)
جایگزین : دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)

آرد self-rising:یک لیوان
جایگزین : یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک
—–
شربت maple: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل

شربت طلایی: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شربت ذرت

پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
جایگزین : سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه

Molasses: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل
جایگزین : سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب

شکر قهوه ای: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شکر سفید
جایگزین : یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

    مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

  • چند فوت و فن آشپزی

    در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

  • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

    راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …

  • خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

    خصوصیات یک فر خوب و استاندارد   برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون …

  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

  • آموزش پخت فوری برنج آموزش پخت فوری برنج وقتی مهمان ناخوانده رسید به سبک رستورانها

    آموزش پخت فوری برنج  به سبک رستوران ها حتما برای شما هم پیش اومده که ناگهان تعدادی مهمان وارد منزلتون بشن و بخواهین برنج بپزین؟ اینجور مواقع اصلا نگران نشین. در ادامه روشی برای پخت فوری …

  • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

    آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

  • طرز تهیه آرد سوخاری

      روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

  • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

    روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

  • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

       برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

    روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

  • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …