پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


جایگزین مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی

جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!

 

چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن مطلب جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی رو میذارم امیدوارم بدردتون بخوره ….

 

جایگزین ها برای مواد در تهیه ی کیک و شیرینی!

اینم یه سری جایگزین :
جوش شیرین: نصف ق چ
جایگزین : دو ق چ بیکینگ پودر

باتر میلک: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کند)
یک لیوان ماست ساده

شکلات شیرین نشده:سی گرم
جایگزین : سه ق غ پودر کاکائو + ۱۴ گرم کره یا روغن مایع
—–
پودر کاکائو: سه ق غ (بیست گرم)
جایگزین : سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین
—-
شربت ذرت:یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل
جایگزین : یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)
—-
Cornstarch یا آرد ذرت : یک ق غ(۱۵ گرم)
جایگزین : دو ق غ آرد معمولی

کرم تار تار: نصف ق چ
جایگزین : نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو
—-
خامه Half & Half:یک لیوان(۲۴۰ میل)
جایگزین : هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده

Heavy cream:یک لیوان(۲۴۰ میل)
جایگزین : دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده

خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
جایگزین : یک لیوان ماست ساده
جایگزین : سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده

تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ
جایگزین : دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)
جایگزین : دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)

آرد self-rising:یک لیوان
جایگزین : یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک
—–
شربت maple: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل

شربت طلایی: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شربت ذرت

پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
جایگزین : سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه

Molasses: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل
جایگزین : سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب

شکر قهوه ای: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شکر سفید
جایگزین : یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

    طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

    • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

      • چند فوت و فن آشپزی

        در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

        • فوت و فن پخت کیک

              مشکلات احتمالی و نکات مفید برای پخت کیک     دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب …

          • روش شستن قارچ و نگهداری آن

              نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

            • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

                چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

              • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

                   ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

                • طعم دار کردن ماهی

                      ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

                  • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

                      ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …