دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


جایگزین مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی

جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!

 

چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن مطلب جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی رو میذارم امیدوارم بدردتون بخوره ….

 

جایگزین ها برای مواد در تهیه ی کیک و شیرینی!

اینم یه سری جایگزین :
جوش شیرین: نصف ق چ
جایگزین : دو ق چ بیکینگ پودر

باتر میلک: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کند)
یک لیوان ماست ساده

شکلات شیرین نشده:سی گرم
جایگزین : سه ق غ پودر کاکائو + ۱۴ گرم کره یا روغن مایع
—–
پودر کاکائو: سه ق غ (بیست گرم)
جایگزین : سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین
—-
شربت ذرت:یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل
جایگزین : یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)
—-
Cornstarch یا آرد ذرت : یک ق غ(۱۵ گرم)
جایگزین : دو ق غ آرد معمولی

کرم تار تار: نصف ق چ
جایگزین : نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو
—-
خامه Half & Half:یک لیوان(۲۴۰ میل)
جایگزین : هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده

Heavy cream:یک لیوان(۲۴۰ میل)
جایگزین : دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده

خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
جایگزین : یک لیوان ماست ساده
جایگزین : سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده

تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ
جایگزین : دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)
جایگزین : دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)

آرد self-rising:یک لیوان
جایگزین : یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک
—–
شربت maple: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل

شربت طلایی: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شربت ذرت

پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
جایگزین : سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه

Molasses: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان عسل
جایگزین : سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب

شکر قهوه ای: یک لیوان
جایگزین : یک لیوان شکر سفید
جایگزین : یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • چیز کیک انار یخچالی دسر ویژه شب یلدا

    چیز کیک انار یخچالی بدون نیاز به پخت دسر ویژه شب یلدا در این پست طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی که دسری خوشمزه، بدون نیاز به پخت و مناسب مهمانی های شب یلداست را به …

  • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

    مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

  • کیک مخملی قرمز , کیک قلبی ولنتاین طرز تهیه کیک مخملی قرمز ویژه ولنتاین

      طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین   کیک مخملی قرمز را در قالب قلبی شکل بپزید یا به فرم قلب ببرید . این کیک خوشرنگ و خوشمزه دسری زیبا برای جشن ولنتاین و سالگرد ازدواج …

  • آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب

    آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سر اسب    در این مطلب تصاویری از مراحل تزئین کیک به صورت سر اسب را مشاهده می فرمائید . با روی هم چیدن تکه های کیک و برش دادن …

  • کیک روز پدر , کیک سبیل طرز تهیه کیک روز پدر / کیک سبیل

    طرز پخت کیک روز پدر به شکل سبیل / کیک سبیل  اگه قراره کیک روز پدر یا کیک هر مناسبت دیگه ای را تزیین کنید بهتره کیک روز قبل آماده شه چون تزیین نیاز به حوصله …

  • تزیین کیک تولد با طرح رنگین کمان

    یک تم شاد و رنگارنگ برای کیک تولد کودکان تم رنگین کمان است . امروز تصاویر مدل های مختلف کیک تولد این تم را برای شما عزیزان جمع آوری کردیم که امیدواریم که مورد استفاده …

  • طرز تهیه کیک گردو و پسته طرز تهیه کیک گردو و پسته مقوی و خوشمزه کیک صبحانه و عصرانه

    طرز تهیه کیک گردو و پسته کیک گردو و پسته یکی از انواع کیک خوشمزه و مقوی مناسب برای صبحانه و عصرانه است. طرز تهیه کیک گردو و پسته را در بخش آموزش آشپزی مجله …

  • کیک یزدی طرز تهیه کیک یزدی به صورت تصویری

    طرز تهیه کیک یزدی (آموزش تصویری مرحله به مرحله )   کیک یزدی کیکی بسیار خوش عطر و طعمه که طرفدارای زیادی داره. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد هست که در اونجا بیشتر برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی …

  • طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

    طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

  • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

    طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

مطالب قبلی این بخش
  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

    • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

      نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

      • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

          آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

        • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

          توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

          • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

              آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

            • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

                چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

              • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

                نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

                • خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

                  خصوصیات یک فر خوب و استاندارد   برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون …

                  • واحدهای اندازه گیری در آشپزی

                        آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

                    • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

                      آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

                      • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

                        در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

                        • آموزش روش پاک کردن کنگر

                          نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …