دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

نکات آشپزی  , روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه باشید.
مایکروویو یکی از بزرگترین اختراعات بشر است. گرم کردن غذا یا یخ زدایی مواد غذایی منجمد در کمتر از یک دقیقه، تغییر و تحول عظیمی در آشپزی پدید آورد. حال با خود فکر کنید آیا میتوانید آشپزخانه تان را بدون مایکروویو تصور کنید؟!
مایکروویو در عین حال که آشپزی را بسیار راحت کرده، میتواند مشقت زیادی به دنبال داشته باشد چرا که هر بار استفاده از آن، یعنی جرم بیشتری به دیواره هایش منتقل شدن! مسلما همه ما از استفاده بیش از حد مواد شیمیایی تمیز کننده خسته شده ایم، بنابراین بیایید راهی را امتحان کنیم که بدون مواد شیمیایی و چند مرحله ساده، مایکروویوی تمیز در اختیارمان بگذارد.
شما به یک لیمو ترش بزرگ (زرد) و کاسه مخصوص مایکروویو پر شده با ۱ و ۱/۴ فنجان آب نیاز دارید.

نکات آشپزی  , روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

 لیمو را از وسط نصف کرده و آب هر دو تکه را در آب درون کاسه بریزید.

نکات آشپزی  , روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو


سپس کاسه آب و آب لیمو را در مایکروویو گذاشته، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مایکروویو را روشن کنید و اجازه دهید بخار آب و آب لیمو کارشان را انجام دهند.

نکات آشپزی  , روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو


حال کاسه را از مایکروویو خارج کرده و با پارچه یا حوله نرم و تمیزی دیواره های مایکروویو را به راحتی جرم زدایی کنید.

نکات آشپزی  , روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

      طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

    • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

      کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

      • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

        ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

        • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

            آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

          • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

              آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

            • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

              چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

              • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

                     باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

                  • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                    تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

                    • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

                      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                      • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                                              روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

                        • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                            روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

                          • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

                                آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

                            • روش شستن قارچ و نگهداری آن

                                نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …